Grote Bouwstenen

Grote Bouwstenen Deze zachte grote bouwstenen staan hoog op het wensenlijstje van ieder kind. En dat is niet voor niets; deze grote speelblokken van Wise Big Blocks zijn zacht en veilig en een reuze aanwinst voor de speelhoek. Deze grote speelgoed bouwstenen zijn er in primaire kleuren en frisse pastelkleuren. Daarnaast heeft ook LEGO grote bouwstenen in het assortiment. Deze zachte grote bouwstenen met noppen staan met stip op één als u op zoek bent naar uniek speelgoed voor een veilige speelhoek.

5 Product(en)
 LEGO Soft

LEGO Soft

Deze LEGO Soft blokken (LEGO 45003) zijn ideaal te gebruiken binnen kinderspeelhoeken. De zachte mega grote LEGO bouwstenen (voorheen lego 9020) zijn buitengewoon veilig en lenen zich tot reuze mooie figuren en bouwwerken.

€490,00
 Grote speelblokken

Grote speelblokken

Grote speelblokken XXL kunt u kopen in een voordeelset met 84 zachte mega speelblokken. Deze reuze grote speelblokken zijn geschikt voor binnen en buiten. Deze blokken met noppen zijn een aanwinst voor iedere speelhoek!

€399,95
 Reuze blokken

Reuze blokken

Reuze blokken Voordeelpak met maar liefst 100 zachte reuze speelblokken. Deze reuze speelblokken zijn schitterend binnen en buiten speelgoed. Eenvoudig online te kopen. Voor iedere speelhoek.

€399,95
 Reuze Bouwstenen

Reuze Bouwstenen

Deze reuze bouwstenen zullen kids bijzonder aanspreken. Met deze reuze bouwblokken bouwen kinderen met gemak de grootste bouwwerken. Deze veelzijdige grote blokken zijn geschikt voor alle soorten kinderspeelhoeken.

€225,00
 Grote Bouwblokken

Grote Bouwblokken

Deze grote bouwblokken is geweldig speelgoed voor alle kids. Deze mega grote bouwblokken zijn perfect om binnen en buiten te gebruiken. Deze zachte rubber bouwblokken (50 stuks) kun je gemakkelijk online kopen.

€225,00
1