Grote Bouwstenen

Grote Bouwstenen Deze zachte grote bouwstenen staan hoog op het wensenlijstje van ieder kind. En dat is niet voor niets; deze grote speelblokken van Wise Big Blocks zijn zacht en veilig en een reuze aanwinst voor de speelhoek. Deze grote speelgoed bouwstenen zijn er in primaire kleuren en frisse pastelkleuren. Daarnaast heeft ook LEGO grote bouwstenen in het assortiment. Deze zachte grote bouwstenen met noppen staan met stip op één als u op zoek bent naar uniek speelgoed voor een veilige speelhoek.

5 Product(en)
 Grote speelblokken

Grote speelblokken

Grote speelblokken XXL kunt u kopen in een voordeelset met 84 zachte reuze blokken. Deze mega lego blokken stellen uw kleine gasten in staat om grootse bouwwerken en creaties tevoorschijn te toveren. Deze grote bouwstenen zijn een absolute aanrader.

€495,00
 Reuze blokken

Reuze blokken

Reuze blokken Voordeelpak met maar liefst 84 zachte reuze blokken zodat de kids nog grotere bouwwerken tot leven kunnen brengen. Deze reuze speelblokken zijn schitterend spelmateriaal voor openbare kinderspeelhoeken, wachtruimtes en de kinderopvang.

€495,00
 LEGO Soft

LEGO Soft

Deze LEGO Soft blokken (LEGO 45003) zijn ideaal te gebruiken binnen kinderspeelhoeken. De zachte mega grote LEGO bouwstenen (voorheen lego 9020) zijn buitengewoon veilig en lenen zich tot reuze mooie figuren en bouwwerken.

€495,00
 Reuze Bouwstenen

Reuze Bouwstenen

Deze reuze bouwstenen zullen kids bijzonder aanspreken. Met deze grote speelblokken bouwen kinderen met gemak de grootste bouwwerken. Deze veelzijdige grote LEGO DUPLO blokken zijn geschikt voor alle soorten kinderspeelhoeken.

€255,00
 Grote Bouwblokken

Grote Bouwblokken

Deze grote bouwblokken laten zich probleemloos verbouwen tot grote kunstwerken. Deze mega grote speelgoed blokken xxl voor kinderen zijn zowel voor binnen speelgoed als buiten speelgoed te gebruiken.

€255,00
1