JunkTrunk houten kindermeubels met opbergruimte

  • Geplaatst op
  • 0
JunkTrunk houten kindermeubels met opbergruimte

JunkTrunk houten kindermeubels met opbergruimte.

JunkTrunk kindermeubels - Speel- en opbergplek in één


De houten kindermeubels van het merk JunkTrunk zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een JunkTrunk is twee in één: een vaste speelplek voor de kinderen, een vaste opbergplek voor hun speelgoed. De eigenzinnige naam JunkTrunk, letterlijk vertaald “rommelkoffer” of “rommelkist”, (be)dekt de lading volledig.

 

JunkTrunk - opgeruimd staat netjes

JunkTrunk kindermeubels zijn ideaal voor het spelen met Lego, Kapla, Playmobil, Knex, Lego Technics, Barbies en Duplo maar ook voor teken- en leesmaterialen. Een JunkTrunk is de oplossing voor de speelhoek thuis, in een showroom, winkel, kinderdagopvang, naschoolse opvang of in de wachtruimte bij dokter of tandarts.
Op het werkblad kunnen de kinderen lekker hun gang gaan. Klaar met spelen? Schuif het speelgoed terug de bak in en opgeruimd staat netjes. Bij de 2- en 4-zits speelsets en bij de grote 6-zits tafel kunnen de werkbladen dichtgeslagen worden waardoor al het speelgoed uit het zicht is en er een heerlijke ruime tafel vrij komt.


 

Bekijk hier alle houten kindertafels en kindermeubels van JunkTrunk

 

JunkTrunk - Kwaliteit staat voorop

Een JunkTrunk houten kindermeubel past bij zijn bestemming: stevig hout (18 mm berkenmultiplex met massief beukenhouten poten), 3 lagen milieu- en kindvriendelijke lak, ronde hoeken en verzonken scharnieren. Geen poespas, maar functioneel design.

 

Houten kindermeubels - Koppelbaar

Met behulp van de rubberen Junktrunk connector kunnen alle JunkTrunk banken en krukjes met elkaar gekoppeld worden waardoor er vele speelse opstellingen mogelijk zijn. Alle JunkTrunk meubeltjes zijn met elkaar te combineren zodat u altijd een eigen uniek kindermeubel kunt samenstellen.

 

Hoe krijg ik de kindermeubels aangeleverd?

JunkTrunks worden aangeleverd in stevige kartonnen dozen. De tafelbladen worden kant-en-klaar gemonteerd aangeleverd. Alleen de poten dient men zelf te monteren, een duidelijke montage-instructie en montage gereedschap is in de verpakking bijgesloten.

 

Afmetingen

JunkTrunk kindermeubels hebben een bijzondere maatvoering. JunkTrunks hebben precies de goede maat voor kinderen van 4 tot 11 jaar. De zithoogte is namelijk geen 30 maar 40 cm, de tafelhoogte is geen 50 maar 65 cm! Staan, zitten, hangen, liggen; zo spelen kinderen en dat kan allemaal op en om de JunkTrunk. Ook volwassenen kunnen zitten aan een JunkTrunk, het is geen poppenmeubel.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »