Kinderhoek ontwerpen en inrichten - speelhoeken voor wachtruimte, winkel en bedrijf

Een nieuwe kinderhoek ontwerpen 


Op zoek naar een leuk en ludiek ontwerp voor de kinderhoek? De kinderhoek wachtruimte of wachtkamer van bijv. een medische praktijk, een ziekenhuis, maar ook bij een gemeente of in een winkel is het visitekaartje van het bedrijf.
Een kinderhoek is een extra service voor uw klanten en/of patienten en een gastvrij welkom voor de kids. 

Alles voor een mooi kinderhoek ontwerp vind u hier

Ontwerpen van een kinderhoek - wat zijn onze uitgangspunten


Veiligheid: Ons assortiment kindermeubels en speelmeubels bestaat uit een groot aanbod van degelijk kindermeubilair van bekende merken zoals o.a. LEGO, KIDEA en BRIO die allemaal ruimschoots voldoen aan alle veiligheidseisen op het gebied van indoor kinderspeelhoeken.

Uniek en origineel: Wij zijn steeds op zoek naar unieke en attractieve kindermeubels die uw speelhoek net dat beetje extra geven. Nieuwe ideeën en producten waarvan er geen dertien in een dozijn bestaan en waarmee u verzekerd bent van een originele kinderspeelhoek.

Direct leverbaar en geen extra ontwerpkosten: Een kinderhoek ontwerpen hoeft geen lang traject te zijn. U kunt een keuze maken uit een groot assortiment van kinderhoek producten in diverse merken, stijlen, kleurstellingen en materialen die allemaal onderling te combineren zijn. Alles is op voorraad en direct leverbaar. Komt u er zelf niet uit? Onze adviseurs kunnen u altijd ideeën aanreiken voor een uniek kinderhoek ontwerp.


Kinderhoek ontwerpen en inrichten - Inspiratie en ideeënOm een idee te krijgen van onze kinderhoek ontwerpen geven we hieronder een aantal mogelijkheden en ideeën:

De LEGO kinderhoek

Met een compleet LEGO kinderhoek ontwerp heeft u altijd succes. Een LEGO kindertafel, LEGO speelwand, Grote LEGO speelblokken of een all-in LEGO kinderhoek, met deze kindermeubels van LEGO wordt iedere speelhoek een feest.

De vrolijke speelhoek met een educatief tintje

Bent u op zoek naar een vrolijk speelhoek ontwerp in leuke kleurstellingen? 
Het KIDEA assortiment bestaat uit een uitgebreide range ludieke kindermeubels waaronder diverse kinderspeeltafels met bijpassende houten wandspeelborden, kinderbankjes en vrijstaande speelmeubels. De tafels zijn allemaal voorzien van vaste stoeltjes zodat uw speelhoek altijd netjes blijft. De educatieve houten wandborden zijn voorzien van leuke leerzame spellen en bieden de kinderen een interactief vermaak.

De stijlvolle kinderspeelhoek

Een stijlvol kinderhoek ontwerp met mooie houten kindermeubelen die in ieder interieurstijl passen. Mooie blank houten speeltafels met bijpassende kinderkrukjes, stoeltjes of kinderbankjes.
Door middel van een speciale connectorset zijn deze kindermeubels eindeloos te combineren en samen te stellen. Een tiental speeltafels stond onlangs opgesteld op het LEGO World evenement. 


Ook interessant:
Kindermeubels voor de speelhoek

Reacties

 1. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Beste, een vrijstaande speelwand is in diverse modellen leverbaar. We hebben een speelmeubel in ons assortiment dat aan beide zijden voorzien is een speelwand. Dit zou een goede oplossing kunnen zijn. U kunt dit speelmeubel bekijken in de categorie Kinderhoek.

 2. Wilhelmina Ziekenhuis Wilhelmina Ziekenhuis

  Wij willen een kinderhoek inrichten op de kinderpoli van ons ziekenhuis. Daar hebben we echter een vrijstaande speelwand op het oog. Is zoiets leverbaar of te maken?

 3. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Dit hangt enigzins af van de leeftijd van de kinderen. Indien u meerdere wandborden plaatst, dan adviseren wij voor de jonge kinderen (tot 6 jaar) de wanden niet hoger op te hangen dan een halve meter boven de vloerhoogte (gerekend tot de onderkant van de speelwand). Voor de iets oudere kinderen (6 tot 12 jaar) kan dit gerust 20 à 25 cm hoger zijn.

 4. Thuiszorg Noord-Holland Thuiszorg Noord-Holland

  Hoe hoog adviseren jullie de wandspel panelen te hangen in een wachtkamer voor thuiszorg patiëntjes (tot 12 jaar)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8,9 van 10 gebaseerd op 201 reviews.