Kindermeubels voor de speelhoek

Kindermeubels en kinderspeeltafels voor het creëren van een speelhoek in de wachtkamer, winkel, bedrijf, kinderdagverblijf, wachtruimte, kinderhoek of thuis. Exclusieve kinderhoek meubels van LEGO, kralentafels en opbergtafels

De leukste kindermeubels voor de speelhoek en woonkamer

De keuze van kindermeubels voor een leuke en aantrekkelijke speelhoek begint met de keuze voor een veilig, kwalitatief maar ook mooi en handig kindermeubel.  Een kinderspeeltafel is vaak de basis van iedere speelplek, de plaats waar kinderen samen komen om te spelen, kletsen, bouwen, en nog veel meer. Hieronder een verzameling van diverse exclusieve kindermeubels voor de speelhoek. Laat je inspireren...

Bekijk hier ons kinderspeeltafel assortiment voor de speelhoek
 


Kinderhoek, speelhoek meubels 


De LEGOtafel - een klassieker

Een lego kindertafel geeft iedere speelhoek veel allure. Het bekende Scandinavische speelgoed merk behoort inmiddels tot de inboedel van vele gezinnen en staat voor kwaliteit en creativiteit. Een Legotafel staat dus automatisch voor een warm en hartelijk welkom voor iedere kleine bezoeker van uw speelhoek.

De opruimer  -   kindermeubels voor de woonkamer

Een nieuwe, handige versie van de traditionele houten kindertafel, met een verzamelbak om alle kinderspulletjes en speelgoed in op te bergen. In een fraaie blank houten uitvoering met een robuust karakter. Dit complete kindermeubel voor de speelhoek in de woonkamer is van alle markten thuis en past met de neutrale look overal bij.

De kralentafel - motoriek speelhoek meubel

Het principe van deze kindertafel met looping is simpel; een kralenframe met gekleurde kralen is gemonteerd op een houten tafel. Kinderen kunnen hiermee gezamenlijk eindeloos experimenteren.  Deze kinder- kralentafel is dé ontmoetingsplaats van de speelhoek. 

 
De praktische kindertafel - vaste stoeltjes

Kinderen gaan voor kleur, dat is bekend. Een gekleurde kinderspeeltafel met vaste stoeltjes geeft de speelhoek een sprankelende en opgeruimde uitstraling. Bovendien zijn dit soort tafels vaak voorzien van anti-slip randen, vaste stoeltjes en afgeronde hoeken. Deze kindermeubels voor de speelhoek staan te allen tijde garant voor een veilige en opgeruimde speelplek.


Reacties

  1. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

    Deze 3-zits speeltafel met vaste stoeltjes wordt standaard geleverd met 75 CLICS bouwelementen. U kunt echter zonder probleem de kindertafel ook uitrusten met LEGO steentjes, DUPLO blokken of ander constructiemateriaal.

  2. Johan Verlinden Johan Verlinden

    Kan deze 3 zits tafel ook gebruikt worden voor lego? Wij willen onze oude tafel vervangen maar niet de lego want die heel populair. BvD.

  3. Joyce Joyce

    Leuk blog erg informatief! Is altijd best moeilijk om echt een leuk hoekje te maken. Het leuke tafeltje via jullie bestelt en een heel leuk opbergkastje gehaald en nog wat meer frutsels.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,0 van 10 gebaseerd op 204 reviews.