Kindertafels online kopen

Kindertafels online kopen


Stoere Kindertafels met bijpassende stoeltjes


Kindertafels met een stoer en aantrekkelijk design én met veel bergruimte. Dat is kenmerkend voor de handige kindertafels van JunkTrunk. Deze opbergtafels zijn er in alle soorten en modellen; rond, vierkant, groot en klein en allemaal voorzien van een ruim bemeten opbergvak in de tafel.
Deze stevige en robuuste kindertafels staan als een huis en zijn daarom zeer geschikt voor intensief gebruik, zowel voor thuis als in de openbare speelhoek. Alle tafels zijn te combineren met diverse bijpassende opbergbankjes, stoeltjes en krukjes. Kindertafels online kopen? Bekijk het gehele assortiment!  

Hier kun je alle stoere houten kindertafels online bekijken.
 

Kindertafels online kopen of bestellen

De kindertafels met kralenframe zijn voorzien van diverse verschillende loopings en houten kralenstructuren zodat er een uitgebreid scala aan spelletjes mee te spelen is. Deze kindertafels zijn ideaal voor wachtruimtes en openbare kinderhoeken. Deze kindertafels kun je online kopen en bestellen, dan heb je ze de volgende dag in huis.


kralentafel speeltafel


De eigenschappen van kindertafels met kralenframe:

- het spelen met de houten kralen en loopings bevordert de fijne motoriek
- leert kinderen kennismaken met verschillende kleuren, vormen en aantallen
- ontwikkelt de fantasie
- het spelen met de kralenframes bevordert spelenderwijs sociale contacten


Houten kindertafels online kopen - diverse uitvoeringen


Deze meubels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en merken en prijzen.
Merken als JOYTOY en Smart hebben diverse modellen professionele kralen speeltafels ontwikkeld voor de openbare kinderhoek. Stabiel, veilig en van goede kwaliteit. Sommige kindertafels zijn zelfs uitgerust met stoeltjes zodat u direct over een compleet kindermeubel beschikt.

Daarnaast is er ook houten wandspeelgoed met kralen loopings verkrijgbaar. Deze houten speelwanden zijn eenvoudig aan de wand te plaatsen voor optimale benutting van de beschikbare ruimte.

Bekijk hier het assortiment kralenwanden.


Reacties

 1. Mw. Tilborghs Mw. Tilborghs

  Kunnen wij die vierkante houten kindertafel ook met 4 krukjes bekomen waarin ook bergruimte aanwezig is?

 2. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Beste jens,
  Een groot deel van onze kindermeubels en speeltafels producren wij zelf in onze Europese fabriek. Dit geldt echter niet voor de Joy Toy kralentafel. Deze wordt door JoyToy zelf geproduceerd in Nederland. Wij adviseren u nooit Chinese kindermeubeltjes te kopen. De kwaliteit laat vaak te wensen over en qua veiligheid scoren ze vaak een onvoldoende. Ons gehele assortiment bestaat daarom uitsluitend uit europees fabrikaat van top kwaliteit

 3. Kinderspel Kinderspel

  Geachte heer/mevrouw,
  Er zijn eigenlijk 2 soorten kralentafels: modellen met geïntegreerde zitjes en modellen zonder zitjes. Bij een kralentafel zonder zitjes kunt u echter altijd nog los krukjes of stoeltjes bestellen.
  Bij een open kinderhoek (zoals vaak in gemeentehuizen) adviseren wij geen losse stoeltjes. Hier wordt vaak mee gesleept door de kinderen. Het beste schaft u daarom een kralentafel aan met vaste zitjes.

 4. Gemeente Ijsselstein Gemeente Ijsselstein

  Wij zijn op zoek naar kralentafels voor de afdeling burgerzaken en willen hier stoeltjes bij. Wat adviseren jullie?

 5. Jens Ligthart Jens Ligthart

  Weten jullie waar deze kralentafels van joytoy worden geproduceerd? We hebben 2 jaar geleden voor onze kinderhoek bij een andere aanbieder een Chinees exemplaar gekocht maar deze ligt nu al uit elkaar. Of produceren jullie zelf de meubels?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8,9 van 10 gebaseerd op 201 reviews.