LEGO Speeltafel met vier krukjes

Deze lego speeltafel / bouwtafel zal kleine kinderen urenlang zoet houden in uw wachtkamer of winkel. Een aantrekkelijke legotafel voor ieder kind! Met vier bijpassende krukjes. Zo kunt u zich concentreren op de belangrijke zaken.

Multi Tafel voor DUPLO met 4 zitjes

Deze ruime bouwtafel wordt standaard geleverd met 4 bijbehorende zitjes en een groot pakket DUPLO blokken zodat u direct beschikt over een kant-en-klare oplossing voor uw kinderhoek, wachtruimte of showroom.

Aanbieding

Tafel voor LEGO - nieuw

Tafel voor LEGO - nieuw

Deze super praktische tafel is perfect om al je LEGO in op te bergen en er dagelijks mee te spelen. Wordt geleverd met 2 bijbehorende zitjes. Vanwege het lichte kleurverschil tussen de tafel en de zitjes ontvangt u 100 euro korting op deze prachtige set.

€350,00 €250,00

Toevoegen aan winkelwagen

Speeltafel voor Lego

Deze kleurrijke speeltafel is geschikt voor zowel DUPLO blokken als LEGO steentjes die beide op de aanwezige bouwplaten passen. Tevens is deze tafel uitgerust met 3 blauwe opberg bakken en 200 bouwsteentjes zodat de kinderen direct aan de slag kunnen.

Excl. btw

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.