Grote bouwstenen huren

goedkoop grote bouwstenen huren

Voordelig grote bouwstenen huren 

Soms is het handig om slechts voor korte tijd te beschikken over deze grote zachte bouwblokken. In dat geval kunt u onze originele Soft bouwstenen huren en inzetten voor bijvoorbeeld een beurs, evenement, promotie, of de opening van een nieuwe winkel of praktijk. Op die manier kunt u heel voordelig over deze stenen beschikken met maximaal plezier en resultaat.

 

Voor evenementen, beurzen, bedrijfsopening of jubileum

Er zijn tal van gelegenheden waarvoor het huren van grote bouwstenen heel handig is. Kinderen zijn namelijk gek van grote blokken. En zeer zeker van deze unieke grote zachte bouwstenen. Ze zijn niet alleen super veilig maar de kids kunnen er ook levensgrote bouwwerken van maken. Bovendien zijn ze vrijwel geheel geluidloos, zelfs als een hele stapel omvalt. Op iedere locatie of gelegenheid kunt u deze super veilige stenen dus inzetten. De kinderen -van klein tot groot- zullen u dankbaar zijn.

 

Bepaal zelf hoe lang en hoeveel bouwstenen u wenst te huren

Er zijn 2 pakketten beschikbaar qua grootte:

  • een grote set van 100 stenen: € 35,00 ex BTW voor 4 dagen
  • een mega grote set van 200 stenen: € 50,00 ex BTW voor 4 dagen

Daarnaast bepaalt u zelf hoe lang u wenst te huren. U krijgt sowieso de stenen automatisch 4 dagen ter beschikking. U betaalt hiervoor een vaste prijs van € 35,00 ex BTW voor de set van 100 stenen (en € 50,00 voor de set van 200 stenen).

Meer dagen is uiteraard ook mogelijk. Voor iedere extra dag betaalt u een toeslag van € 5,00 ex BTW voor de set van 100 stenen en een toeslag van € 7,50 ex BTW voor de set van 200 stenen. De maximale huurtermijn is 2 weken totaal.

Rekenvoorbeeld: Stel u wenst de set van 100 bouwstenen  te huren voor 5 dagen. U betaalt dan het vaste tarief van € 35,00 ex BTW (voor de eerste 4 dagen) en een toeslag voor de vijfde dag van € 5,00 ex BTW. Totaal derhalve € 40,00 ex BTW.

 

Zowel in Nederland als in België te huur

Huur van de grote bouwstenen kan zowel in Nederland als ook in België. Na afspraak haalt u de set op in ons kantoor in Roosendaal (provincie Noord-Brabant, Nederland) of in Essen (provincie Antwerpen, België).

Borgsom:

  • € 200,- (set van 100 bouwstenen)
  • € 400,- (set van 200 bouwstenen)

Na afloop van de huurperiode, brengt u de set stenen gewoon weer naar ons kantoor en krijgt u de borg retour (de blokken worden bij het inleveren door ons nageteld).

 

Huur ook zonder zorg

Het kan natuurlijk gebeuren dat u de stenen liever niet zelf wenst op te halen, bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek of vanwege de afstand. In dat geval kunnen we u bij uitzondering de stenen toesturen met Post.nl (Nederland) of bPost (België). De kosten die we hiervoor in rekening brengen:

  • set van 100 grote bouwstenen: € 13,50 (= 1 grote doos)
  • set van 200 grote bouwstenen: € 27,00 (= 2 grote dozen)

Het terugbrengen of terugsturen van de stenen regelt u zelf. Bijvoorbeeld via het Postkantoor in uw gemeente. Voor het reserveren of vastleggen van de grote bouwstenen, kunt u ons het beste bellen of een e-mail sturen: [email protected]

voor Nederland: tel 076 - 531 92 78
voor België: tel 03 / 636 49 95P.S.: wenst u gloednieuwe zachte grote bouwstenen aan te kopen, dan kunt u op deze link klikken

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,2 van 10 gebaseerd op 281 reviews.