Houten Kindertafel

Houten kindertafel met opbergvak

Uniek vormgegeven houten kindertafel, praktisch en multi-inzetbaar. Deze stevige en praktische houten kindertafels van het merk JunkTrunk zijn voorzien van een groot opbergvak voor speelgoed. De meubels hebben een opbergvak in het midden van de tafel of zijn voorzien van klepdeksels die tevens als werkblad gebruikt kunnen worden.  Een JunkTrunk kleptafel staat voor spelen en opbergen in één. U heeft de keuze uit diverse soorten en maten; zo hebben we o.a. een grote houten kindertafel voor wel zes kids, een vierkant model of een compacte houten kindertafel voor 1 persoon in ons assortiment. 

 Kinder opbergbankje

Kinder opbergbankje

Dit Kinder opbergbankje is wel erg speciaal: onder het zitvlak bevindt zich een opbergruimte waarin speelgoed en andere spulletjes kunnen worden opgeborgen.

€69,50

In winkelwagen

Excl. btw

Kindertafel van hout met stoeltjes of banken

De kindertafels van hout worden aangeboden in een complete set met bijpassende stoeltjes, krukjes of bankjes. Er zijn complete sets 2 tot 6 kinderen. Mocht u nog meer stoeltjes of banken nodig hebben dan zijn de bankjes en krukjes ook nog los leverbaar en kunt u de speelhoek zo groot maken als u zelf wilt. Andersom is het ook zo een houten kindertafel ook los te verkrijgen is in het geval u al zelf beschikt over bankjes en stoeltjes. Ook hebben wij diverse kinderspeeltafels met vaste stoelen

Houten kindertafel voor een opgeruimde speelhoek

Dit robuuste kindermeubel past met zijn aantrekkelijk design in iedere kinderspeelhoek. Dit assortiment is van zware kwaliteit en o.a. zeer geschikt voor intensief gebruik in scholen, BSO of wachtruimtes of gewoon thuis. Ze beschikken alle over een tijdloos design De meubels zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer geschikt voor intensief gebruik. Vanaf de fabriek is het houtwerk volledig beschermd met een 3-voudige kind- en milieuvriendelijke lak. De montage is kinderlijk eenvoudig en het montagemateriaal is vanzelfsprekend bij alle sets inbegrepen.

Op de website van het merk JunkTrunk® treft u nog meer kindermeubelscombinaties aan en kunt u alle houten kindertafels ook los bestellen. 

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2020-06-23 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,1 van 10 gebaseerd op 257 reviews.