LEGO Stoel

De originele blauwe LEGO Stoel is een super degelijk en stabiel kinderstoeltje. De LEGO stoel is voorzien van het LEGO logo op de stoelpoten. De LEGO stoeltjes zijn perfect te combineren met alle LEGO Tafels en DUPLO Tafels. Ze worden geleverd in een set van twee.
Tevens hebben wij ook de originele LEGO krukjes in dezelfde kleurstelling in het assortiment. De LEGO krukjes worden evenals de LEGO Stoel ook geleverd in een pakket van 2 stuks.

Kinderpoefjes

Kinderpoefjes set van 4 vrolijk gekleurde poefjes in rood, geel, groen en blauw. Leuke design poefjes, handig voor extra zitplaatsen of om te combineren met een speeltafel of kindertafel.

LEGO Stoeltjes

Deze 2 LEGO Stoeltjes passen perfect bij uw LEGO meubels. Voor extra comfort en veiligheid zijn deze stoeltjes de juiste keus. En ook als u de kinderspeelhoek verder wilt uitbreiden, komt deze set LEGO meubels ongetwijfeld als eerste i...

Excl. btw

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,0 van 10 gebaseerd op 262 reviews.