LEGO Speeltafel huren

LEGO Tafel huren inclusief bouwblokken en speelplaat

Wij begrijpen dat u niet altijd de noodzaak heeft om direct tot aanschaf van een gloednieuwe kinderspeeltafel over te gaan. Vandaar dat wij een echte 5-zits LEGO Speeltafel te huur aanbieden die u kunt inzetten voor bijvoorbeeld een beurs, evenement, promotie, verjaardagsfeestje of wellicht de opening van een nieuwe winkel of praktijk. Voor al dit soort gevallen hebben wij altijd een LEGO Speeltafel van topkwaliteit gereed staan. Het betreft een rond model met 5 vaste zitplaatsen en in het midden een opberbak. Uiteraard ontbreken de bouwsteentjes niet. U mag kiezen voor DUPLO blokken (veilig vanaf 18 maanden) of de kleinere LEGO bouwstenen (veilig vanaf 4 jaar). Zonder meerprijs krijgt u bovendien een bijbehorende afdekplaat mee waardoor de kinderen ook eens andere activiteiten kunnen ontplooien zoals tekenen, kleuren, eten, gamen, knutselen, etc..

lego tafel te huur met blokkenhuren legotafel met speelplaat

Bepaal zelf hoe lang u wenst te huren

Indien u bij ons huurt krijgt u de tafel automatisch 4 dagen ter beschikking. U betaalt hiervoor een vaste prijs van € 50,00 ex BTW (dit is € 60,50 inclusief BTW). Meer dagen is uiteraard ook mogelijk. Voor iedere extra dag betaalt u een standaardtarief van € 10,00 ex BTW (dit is € 12,10 incl. BTW). De maximale huurtermijn is 2 weken totaal.

Rekenvoorbeeld: Stel u wenst de tafel 1 week te huren, dan betaalt u voor de eerste 4 dagen het vaste tarief van € 50,00 ex BTW plus de 3 extra dagen aan € 10,00 per dag. Totaal dus € 80,00 ex BTW.

 

Te huur in zowel België als Nederland

Huur van deze LEGO Tafel met toebehoren staat open voor zowel Nederlandse als Belgische klanten. Na afspraak haalt u de tafel op in ons kantoor in Roosendaal (provincie Noord-Brabant, Nederland) of Essen (provincie Antwerpen, België). Na betaling (contant) van de huur en de borgsom (€ 100,00) helpen wij u de tafel met stoeltjes en speelblokken in uw auto te plaatsen. Aangezien het tafelblad door ons gedemonteerd wordt, past deze in iedere personenauto. Het tafelblad kunt u vervolgens zelf heel eenvoudig (de)monteren door middel van 5 inbusboutjes. Na afloop van de huurperiode, brengt u de tafel gewoon weer naar ons kantoor en krijgt u de borg retour.

 

Achteraf mogelijkheid tot voordelig aanschaffen

Het kan natuurlijk gebeuren dat u na afloop van de huurdagen dermate enthousiast geworden bent over de LEGO Tafel dat u deze toch wenst aan te schaffen. Dat is vanzelfsprekend ook mogelijk, en wel heer voordelig. U betaalt dan namelijk slechts de dagwaarde van de tafel minus de door u betaalde huursom zodat u voor heel weinig geld beschikt over een eigen exemplaar. Tijdens het inleveren van de tafel kunt u ons dit kenbaar maken en wij maken dan graag ter plaatse een offerte op zodat u alle vrijheid heeft om hierover te kunnen beslissen.

 

Huren zonder zorg

Voor reserveren of vastleggen van de legotafel, kunt u ons het beste bellen of een e-mail ([email protected]) sturen:

  • voor Nederland: tel 076 - 5319278
  • voor België: tel 03 / 6364995

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,1 van 10 gebaseerd op 266 reviews.