Speeltafels tweedehands

Wij hebben diverse maten en modellen tweedehands speeltafels in ons assortiment. Er is bijv. keuze uit een gebruikte legotafel voor twee kinderen met vaste stoeltjes en een gebruikte speeltafel met 5 zitjes. Ook zijn er met enige regelmaat gloednieuwe modellen beschikbaar met lichte transportschade of een licht kleurverschil, maar die u tegen een tweedehands prijs kunt kopen.

Aanbieding

Nieuwe speeltafel  (tweedehands prijs)

Nieuwe speeltafel (tweedehands prijs)

Deze gloednieuwe speeltafel van Brio® wordt nu aangeboden tegen een tweedehands prijs. Vanwege het feit dat er een kleine fabrieksfout zit in het elektronisch circuit, ontvangt u maar liefst ruim 250 euro korting op deze super degelijke speeltafel.

€395,00 €148,75

In winkelwagen

2-zits tafel (tweedehands)

Deze tweedehands speeltafel beschikt over 2 stoeltjes die vast aan het frame zitten zodat deze altijd compleet is. Alhoewel gebruikt, verkeert deze Lego tafel in bijzonder goede staat: Voor jarenlang speelplezier!

5-zits tafel (tweedehands)

De klassieke Lego tafel met 5 vaste zitjes. Op het blad van de tweedehands tafel zijn 5 gloednieuwe LEGO grondplaten bevestigd en in het midden bevindt zich een grote opbergbak voor alle bouwstenen.

Excl. btw

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-04-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,0 van 10 gebaseerd op 262 reviews.