Nieuws

 
Inrichten kinderhoek Ritel Electronics


Ook Ritel Electronics in Barendrecht heeft onlangs een kinderhoek ingericht voor hun jonge bezoekers. Terwijl papa of mama geadviseerd worden omtrent een nieuw telefoonabonnement, spelen de kids er lustig op los. Zo wordt zaken doen voor iedereen nog veel leuker.

Aangezien het Ritel-logo opgemaakt is in oranje en lichtblauwe letters, was de keuze voor de KIDEA 3-zits speelgoedtafel snel gemaakt. De kleurstelling van deze speeltafel bestaat namelijk ook exact uit deze 2 tinten aangevuld met geel. Standaard wordt dit speelmeubel geleverd met een ruime opbergbak in het midden van de tafel alsmede 150 CLICS bouwstenen. Urenlang speelplezier is hier gegarandeerd!

Wenst u ook in alle rust zaken te doen? Laat uw kinderhoek of wachtruimte door ons inrichten en profiteer van onze jaren-lange ervaring. Onze specialisten adviseren u geheel vrijblijvend omtrent alle mogelijkheden en binnen ieders budget.

Inrichten kinderspeelhoek BMW Zwartepoorte

De officiële BMW dealer Zwartepoorte in Roosendaal was op zoek naar een tijdloos speelmeubel voor de inrichting van haar showroom. Iets zonder schreeuwerige kleuren, maar ingetogen en stijlvol wat prima zou passen bij de allure en grandeur van deze premium auto’s.

Deze opdracht was voor ons perfect te realiseren met het houten lifestyle kindermeubilair van JunkTrunk®. We hebben hier gekozen voor een chique vierkante kindermeubelset omringd met 4 krukjes in het zelfde fraaie design als de tafel.

Hierdoor kunnen minimaal 4 kinderen tegelijkertijd spelen aan de robuuste speeltafel. En met een grote opbergbak in het midden is er altijd wel iets interessants omhanden zoals Lego, K’nex, Playmobil, strips, kleurboekjes, etc..
Laat u ook geheel vrijblijvend adviseren met betrekking tot de inrichting van uw kinderhoek of wachtruimte. Met onze jarenlange ervaring staan we u graag met raad en daad bij!

Inrichten wachtkamer Gemeente Bergeijk

In de gemeente Bergeijk bevindt zich op de afdeling Burgerzaken een ruim bemeten wachtruimte. Aangezien zich hier een extra balie bevindt voor de uitgifte van paspoorten, komen er ook regelmatig kinderen over de vloer om bijgeschreven te worden in de reispassen van hun ouders.

Speciaal voor deze kleine gasten hebben we een ronde houten kralentafel geplaatst zodat zij in alle rust tal van spelletjes kunnen spelen met de kralen die geïntegreerd zijn in de kleurrijke kralenframes.

Hierdoor kunnen geen speelelementen verloren gaan en is de kinderhoek altijd automatisch opgeruimd. En dit alles met behoud van de stilte die een wachtruimte kenmerkt. Kies net als deze gemeente ook voor een veilige en effectieve inrichting van uw wachtkamer of kinderspeelhoek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor raad en daad!

Kinderhoek inrichten badkamerspecialist Culemborg

Middelkoop in Culemborg is al meer dan 80 jaar de absolute specialist in midden Nederland voor top kwaliteit keukens en badkamers. Hun jarenlange expertise en vakmanschap is bovendien altijd op persoonlijke leest geschoeid.

Na een grondige renovatie van de showroom en bijbehorende kinderspeelhoek, is ons gevraagd een mooie multi-functionele speeltafel voor de jonge bezoekers te installeren.

Hierbij is de keuze gevallen op de LEGO 4-zits multi-Speeltafel waarbij het speelblad omgedraaid kan worden. Hierdoor kan het bouwen (met LEGO of DUPLO) afgewisseld worden met tal van andere activiteiten zoals kleuren, lezen, gamen, spelletjes en nog veel meer.

Kies ook voor een veilige en kindvriendelijke oplossing voor uw wachtruimte of speelhoek. Wij adviseren u graag omtrent alle mogelijkheden zodat ook uw kleine gasten graag bij u langs blijven komen. Of lees ons blog met praktische tips.

Inrichten speelhoek horeca van Zwembad Aqua Altena

In Andel is onlangs een gloednieuw zwembad verrezen waarbij jong en oud uit heel de regio nu volop kan genieten van waterpret en gezonde beweging. In de inkomsthal vlakbij de balie en het horeca gedeelte is plaats ingeruimd voor een kinderhoek.

Deze speelhoek hebben we ingericht met een grote houten speeltafel met bijbehorende zitbanken. Kinderen kunnen hieraan knutselen, bouwen, schrijven, lezen en nog veel meer.

Het grote voordeel van deze kinderspeeltafel zijn de klepdeksels van het speelmeubel. Tijdens het spelen staan deze open en zijn alle spelattributen onder handbereik. En op het eind van de dag gaan de deksels weer dicht zodat alles onmiddellijk opgeruimd is.

Uiteraard is deze houten speeltafel behandeld met kind- en milieuvriendelijke lak zodat vocht en druppels niet het hout in kunnen trekken. Kies ook voor een praktische en veilige oplossing voor uw kinderhoek in de horeca of wachtruimte en contacteer ons vandaag nog!Inrichten wachtruimte huisarts praktijk

In de Noorderkempen hebben een viertal huisartsen de krachten gebundeld en zijn neergestreken in een gloednieuwe praktijk te Essen. Na de inrichting van de wachtruimte was slechts weinig ruimte nog beschikbaar voor een kinderhoek.

Vandaar dat er gekozen is om een bestaande pilaar te gebruiken voor de montage van twee LEGO DUPLO Speelwanden. Hierdoor is er voor wachtende kinderen toch een interessante speelhoek ontstaan waar zij in alle rust met de DUPLO blokken kunnen spelen.

Bouwen, sorteren, spelletjes; het kan allemaal! Vanaf nu hoeft niemand zich meer te vervelen in de wachtkamer. Kies ook voor een veilige kinderspeelhoek van hoge kwaliteit. Voor ieder budget kunnen wij u de best mogelijke oplossing adviseren.


Inrichting wachtkamermeubilair Pento Audiocenter

Pento is er voor iedereen die problemen heeft op het gebied van gehoor, taal en/of spraak. Vanuit haar 5 locaties adviseert en behandelt zij haar patienten. In haar nieuwste locatie (Zwolle) heeft het audiologisch centrum een kinderhoek voorzien die tot stand is gekomen na uitgebreid advies.

Hierbij is de keuze gevallen voor een oersolide DUPLO Tafel van beukenhout. In het midden van deze duplotafel bevindt zich een grote LEGO bodemplaat waarop de kids met de DUPLO (en/of LEGO) blokken kunnen bouwen.

Direct achter de tafelrand bevindt zich een ingenieus en verzonken opbergsysteem voor de bouwblokken. De meegeleverde krukjes zijn uitgerust in de zelfde klassieke LEGO kleuren zodat de kinderhoek een uniforme uitstraling heeft gekregen.
Ga ook voor veiligheid en kwaliteit en laat u adviseren door ons team van professionals. Met meer dan 25 jaar ervaring in kinder meubilair voor wachtkamer en speelhoek.


Wachtruimte inrichten Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam beschikt over een groot aantal huur- en koopwoningen in haar portefeuille. Vanuit haar nieuwe hoofdvestiging aan de Rochussenstraat bemiddelt zij bij de verhuur en verkoop van een wijd arsenaal aan woningen in de Maasstad. Onlangs is de wachtruimte voor het publiek grondig gerenoveerd.
Voor de kids is de keuze gevallen op een speelgoed tafel met vaste zitjes zodat er geen stoeltjes kunnen gaan rondslingeren. 

De kinderspeeltafel zelf beschikt over een handig opbergvak in het midden van het tafelblad waarin alle speelelementen kunnen worden opgeborgen.
Tevens is de speeltafel uitgerust met anti-slip “pads” die netjes verwerkt zitten in de onderkant van de poten zodat het speelmeubel altijd op zijn plaats blijft staan. Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring met het inrichten van wachtkamers en wachtruimtes. Doe uw voordeel en vraag ons om advies. Speeltafelwinkel staat voor u paraat met raad en daad!


Wachtkamers inrichten Meander Ziekenhuis Amersfoort

In de eerste helft van dit jaar heeft het Meander Medisch Centrum de deuren geopend van een compleet nieuw ziekenhuis in het noordwesten van Amersfoort. Uiteraard moesten daarbij op de diverse poliklinieken wachtruimtes ingericht worden waar ook voor de kinderen het nodige te beleven valt.

Hier hebben we gekozen om met diverse soorten wandspeelgoed leuke en afwisselende spelletjes voor de kids te presenteren zodat het wachten verandert in een aangename tijdsbesteding.

Alle wandspellen en spelpanelen zijn van absolute topkwaliteit: alle onderdelen zitten vast verankerd in de speelmeubels zodat een 100% veilige speelplek gegarandeerd is en er geen onderdelen kunnen verdwijnen.
Indien u ook een wachtkamer of kinderspeelhoek wenst in te richten, adviseren wij u eens ons blog hierover te raadplegen. Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend per telefoon of e-mail contacteren voor een op maat gesneden advies. Speeltafelwinkel staat voor u paraat!


Kinderhoek inrichting showroom


Recent heeft Mercedes-Benz dealer “Rogam” een geheel nieuw pand betrokken in Rotterdam Zuid. Vanuit deze locatie verzorgen zij de verkoop en service van luxueuze personenauto’s in het premium segment van de markt.
Voor een correcte merkuitstraling hebben zij gekozen om de showroom in te richten met een tweetal LEGO Tafels van topkwaliteit. Super degelijke en veilige speelmeubels die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. En zeg nou zelf, hebben we vroeger allemaal niet met LEGO en DUPLO gespeeld?

Wenst u ook meer te weten omtrent de keuze voor de juiste kindermeubels voor in de speelhoek? Dan raden wij u aan ons blog hierover te lezen. Mocht u daarnaast nog aanvullend advies op prijs stellen, dan kunt u ons uiteraard te allen tijde contacteren.

Inrichten speelruimte zwembad


Het nieuwe zwembad Malkander in Apeldoorn organiseert op woensdagen en in het weekend met grote regelmaat kinderfeestjes. Daartoe hebben zij direct naast het zwembad een speciale ruimte waar de jarige en zijn/haar vriendjes ontvangen worden.

Behalve voor het uitpakken van de kadootjes en het nuttigen van consumpties, moest deze speelruimte ook diverse spelactiviteiten aanbieden. Vandaar dat we de ruimte hebben ingericht met enkele wandspellen alsmede diverse bankjes, stoeltjes en een speeltafel voor kinderen.

Uiteraard zijn alle producten automatisch beschermd tegen waterspetters en het knoeien met eten en drank. Hierdoor blijft de kinderspeelhoek altijd in de best mogelijke staat.
Indien u ook een veilige en kwalitatieve kinderhoek wenst aan te schaffen of in te richten, raden wij u aan om eens ons blog hierover te lezen. Uiteraard adviseren wij u ook geheel vrijblijvend persoonlijk via telefoon of door middel van een bezoek van één van onze adviseurs. Speeltafelwinkel staat voor u klaar!Kinderhoek restaurant inrichten

Met het nieuwe seizoen in aantocht wenste Strandcamping Valkenisse voor haar restaurant een kinderhoek waar haar kleine gasten voor en na de maaltijd zich rustig kunnen vermaken. De keuze is daarbij gevallen op een Legotafel met 5 vaste zitjes waarbij de bak in het midden boordevol gevuld is met DUPLO blokken.

In het tafelblad zitten enkele LEGO grondplaten verzonken waarop de kids niet alleen met DUPLO blokken kunnen bouwen, maar ook met LEGO steentjes. Hierdoor biedt deze kinderspeelhoek vertier aan een grote groep van kinderen in de leeftijd van 2½ tot 10 jaar.

Indien u ook een kinder-speelhoek overweegt in te richten, raden wij u aan om eens ons blog hierover te lezen. Uiteraard adviseren wij u ook geheel vrijblijvend via telefoon of door middel van een bezoek van één van onze adviseurs.

Kinderspeelhoek inrichten De Efteling

De Efteling beschikt sinds enige tijd over een heus bungalowpark, direct gelegen naast het pretpark. In dit gedeelte genaamd “Bosrijck”, bevindt zich ook de receptie en een groot familierestaurant. Speciaal voor deze eetgelegenheid heeft men een kinderhoek gecreëerd waar de kleintjes voor en na de maaltijd samen kunnen spelen.

In deze ruimte hebben we enkele speelwanden geplaatst waarop de kleine gasten met blokken, cijfers, mozaïek stenen en letters kunnen spelen. Vanwege de grote veelheid aan spelactiviteiten, spreekt zo’n speelwand een grote schare van kinderen aan (in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar). Hierdoor kunnen de papa’s en mama’s ongestoord doortafelen.

Kies ook voor een speelwand of speelhoek die de kinderen urenlang vermaak biedt. Die jarenlang meegaat en een veilige omgeving garandeert waar de kleintjes ongestoord hun gang kunnen gaan. Speeltafelwinkel adviseert u graag geheel vrijblijvend.

Inrichten wachtkamer ziekenhuis

In het Amphia Ziekenhuis in Breda treft u op Oost 27 de polikliniek “bijzondere tandheelkunde” aan. Deze poli heeft sinds kort ook haar eigen wachtruimte voor kinderen. Vanwege de beperkte ruimte was er een noodzaak om de wand te gebruiken zonder daarbij met losse speelelementen te werken.

In deze wachtkamer hebben we daarom een super fraai wandspel geplaatst die door haar vrolijke kleuren meteen alle aandacht van de kinderen trekt. Deze spelmodule heeft als thema “labyrinth” en is gebaseerd op het populaire thema “doolhof”. Maximaal 4 kinderen kunnen tegelijkertijd spelen. Winnaar is degene die als eerste de weg terug weet te vinden naar zijn of haar eigen continent. Leuk en ook nog eens bijzonder leerzaam.


Wachten bij een tandchirurg is voor kinderen niet echt leuk. Om de tijd op te vrolijken en de gebitbehandeling even te vergeten, gaan de kinderen op deze afdeling helemaal op in hun reis over de wereld. Kies net als het Amphia ook voor deugdelijk en veilig speelgoed in uw kinderspeelhoek of wachtkamer.


Wachtruimte kinderhoek

LeasePlan Nederland verkoopt in haar vestiging te Veghel de leaseauto’s die zojuist uit het contract zijn gelopen. Hiertoe hebben ze onlangs een gloednieuwe showroom van maar liefst 800 m2 geopend. Om het wachten wat op te leuken, is er speciaal voor de kids een kinderspeelhoek voorzien.

In deze kinderhoek hebben we een bijzonder fraaie Legotafel geplaatst die door haar bonte verschijning direct de aandacht van de kinderen opeist. Vier kinderen kunnen hier tegelijkertijd aan spelen.

Niet alleen kunnen zij naar hartenlust met de DUPLO blokken bouwen. Ook bestaat bij deze kinderspeeltafel de mogelijkheid om op het vlakke tafelblad andere activiteiten te ondernemen (zoals hier kleurplaten).

Het verkoopteam van LeasePlan heeft op dit moment al haar handen vrij om de papa’s en mama’s in alle rust te adviseren omtrent hun nieuwe aankoop. Ga ook voor een veilige en effectieve oplossing en neem vandaag nog contact met ons op!

Wachtkamer praktijk inrichten


Fysiotherapiepraktijk Zuiligem in Gastel heeft vorige maand haar wachtkamer opnieuw ingericht. Voor de kleine patientjes is een speciaal kinderhoekje gecreëerd waar zij zonder lawaai hun wachttijd op een prettige wijze kunnen opluisteren.

Daartoe hebben we een Kralenwand voor de muur geplaatst die voorzien is van diverse kleurrijke kralenframes. De kralen en speelelementen zitten allemaal vast aan dit muurspeelgoed verankerd zodat u geen last heeft van losse onderdelen.

Opruimen is nooit meer nodig en tevens bent u verzekerd van een 100% veilige speelomgeving. Ga ook voor een duurzame en slimme oplossing voor uw kinderspeelhoek of wachtkamer en kies alleen de beste producten. Speeltafelwinkel adviseert u graag hierbij en voorziet u met plezier van alle gewenste advies.

Speelhoek speelgoedwinkel

Speelgoedwinkel Klavertje 4 in de Noorderkempen (prov. Antwerpen) heeft onlangs een Brio Treintafel in haar zaak geplaatst. Het doel hierbij was tweeledig: enerzijds de verkoop van de Brio treintjes, wagonnetjes en rails te stimuleren en anderzijds een speelhoekje te creëren voor de kinderen zodat hun (groot)ouders op het gemak kunnen shoppen.

Deze Briotafel bestaat uit een solide onderstel met daarop een kleurrijke en decoratieve speelplaat. Op de speelplaat zitten de meeste accessoires en speelelementen vast verankerd zodat er niets kapot of verloren kan gaan. De kids kunnen met de treintjes en bijbehorende wagonnetjes een complete spoorbaan overrijden en bij de haven kan geladen of gelost worden met de kraan.

Wenst u ook uw winkel of showroom in te richten met een aantrekkelijke eye-catcher van top kwaliteit? Kies dan eveneens voor een super veilige en degelijke oplossing waaraan u (en de kinderen) jarenlang plezier zult beleven. Speeltafelwinkel voorziet u graag van advies!

Inrichten kinderspeelhoek CarGlass 

CarGlass Hasselt heeft in haar wachtruimte onlangs een hoekje
gereserveerd waar de kinderen kunnen spelen op het moment dat de auto van papa of mama voorzien wordt van een nieuwe autoruit. Steeds meer mensen willen namelijk even wachten op het moment dat een kleine herstelling of reparatie wordt uitgevoerd.

Als de kinderhoek dan ingericht blijkt te zijn met een echte originele Legotafel, is zo’n uitje voor de kids een waar feest. De speeltafel is namelijk uitgerust met 4 zitjes en een groot DUPLO pakket.

Hierdoor zijn uw kleine gasten waarschijnlijk nog lang niet uitgespeeld op het moment dat de auto reeds klaar staat om meegenomen te worden.

Kies net als CarGlass ook voor een veilige en duurzame oplossing indien u overweegt een kinderhoek in te richten voor een showroom, wachtruimte, winkel, of publieke ruimte. Laat uw investering vanaf de eerste dag renderen, jaar in, jaar uit. Speeltafelwinkel voorziet u graag van advies!

Inrichting wachtkamer Bethesda Ziekenhuis


Op de afdeling gynaecologie van het Bethesda Ziekenhuis in Hoogeveen hebben we onlangs de wachtkamer ingericht met een heus kinderhoekje. Aangezien hier vaak hele kleine kinderen komen, hebben we -vanwege de veiligheid- gekozen voor twee kralentafels en een grote kist met Kapla plankjes.

Om ruimte te sparen is één kralenframe in de hoek geplaatst en is de ronde kralentafel als eye-catcher in het midden opgesteld naast de lees- en knutseltafel. 

Op deze lees- en knutseltafel hebben we tevens ruimte gereserveerd voor de Kapla box met houten plankjes. Vanaf nu spelen hier de kleintjes op een verantwoorde en 100% veilige wijze. Bovendien hebben de ouders en de medewerkers van het ziekenhuis geen omkijken meer naar de kinderen. Doe geen concessies en laat u ook inspireren. Bekijk op uw gemak eens vrijblijvend ons assortiment: u vindt er beslist ook een passende oplossing!


Inrichten speelhoek “Grol” Lederwaren


Grol Lederwaren, gevestigd in het hartje van winkelcentrum Etten-Leur, heeft onlangs haar gehele winkel gere-styled en opnieuw ingericht. Aangezien zij de bovenkant van de markt bedienen met kwalitatieve lederproducten en luxe koffer- en reissets, staan service en advies hoog in het vaandel geschreven.

Dit betekent dat ook voor de “kleinere klanten” een stukje beleving centraal moest staan. Daartoe hebben we een compacte speelhoek gecreëerd en ingericht met een LEGO DUPLO Speelwanden set.

Op deze speelwanden kunnen kinderen tussen 3 en 12 jaar allerlei leuke spelletjes spelen met cijfers, letters of mozaïek elementen.
Dit blijkt een gouden greep te zijn geweest. Met weinig ruimte beschikt deze topwinkel nu ook over een eigen speelhoek voor de kleintjes. Niet alleen leuk, maar tegelijkertijd ook nog leerzaam en bijzonder vermakelijk.

Inrichten showroom Auto Huiskes
 

Mitsubishi en Kia dealer Auto Huiskes te Oss is onlangs uitgeroepen tot veelbelovend ondernemer van het jaar. Hieraan heeft ongetwijfeld bijgedragen dat deze firma bijzonder veel aandacht heeft voor haar klanten, zowel groot als klein.

Dit bewijst onder andere de speelhoek waar kinderen sinds kort een echte LEGO Tafel aantreffen met 4 vaste zitjes. 

Uiteraard ontbreken ook de DUPLO blokken niet zodat de kids hier een geweldige speelomgeving aantreffen terwijl hun ouders in alle rust geadviseerd worden omtrent een nieuwe aankoop. Op onze website treft u diverse ideeën en producten aan om met een beperkte investering toch een bijzonder veilige en effectieve kinderhoek in te richten.

Inrichting kinderhoek Durlinger Schoenen


Sinds kort is in hartje Breda een gloednieuwe Durlinger super-store geopend. Deze fraaie schoenenwinkel biedt een grote collectie kwaliteitsschoenen aan voor zowel dames, heren als ook kinderen.

Voor deze laatste groep wenste de directie een kinderhoek die nauwelijks ruimte inneemt maar toch de kids een effectieve en leerzame afleiding bezorgt. Vandaar dat wij voor de inrichting een kinderhoekje hebben gecreëerd in de vorm van twee LEGO DUPLO Speelwanden met bijbehorende cijfers en mozaïek blokken. 

Deze wandborden zijn zeer compact in te meten en bieden kinderen van alle leeftijden (3 tot 12 jaar) een geweldige tijdsbesteding. Kies net als onze klanten ook voor een kindvriendelijk imago en de volledige aandacht van de ouders.

 

Inrichten wachtkamer Tandartspraktijk

In Den Haag heeft Tandartspraktijk Wilhelmina zeer recentelijk een geheel nieuwe wachtkamer ingericht. Speciale aandacht ging daarbij uit naar haar kleine gasten waarvoor een veilige en makkelijk op te ruimen kinderspeelhoek het uitgangspunt was.

Daartoe hebben we twee speeltafels met vaste zitjes uitgekozen: Een vijf-zits Legotafel om te bouwen met DUPLO blokken alsmede een kleinere 3 zits kinderspeeltafel waarop de kleintjes ook kunnen tekenen, kleuren en dergelijke.

De wachtkamer is hiermee omgetoverd tot een waar speelparadijs voor de kinderen. De sfeer is hierdoor veel meer ontspannen en een bezoekje aan de tandarts is hier nu echt een klein soort van feestje geworden. Overweegt u ook de wachtkamer in te richten? Neem gerust contact met ons op.


Inrichten winkel "Steengoed" LEGO Store Venlo

“Steengoed” is de naam van de LEGO “flagship-store” in Venlo die onlangs haar deuren opende voor het grote publiek. Inmiddels weten klanten van heinde en ver deze LEGO speciaalzaak al te vinden.
Het motto van Steengoed is: “aanraken mag, spelen moet!” Om dit kracht bij te zetten is ons gevraagd de winkel in te richten met Legotafels, grote bouwblokken van LEGO Soft, LEGO Wandborden en diverse andere speelattributen die voor optimale beleving en sfeer zorgen.
 
Dat de koopervaring bij het winkelend publiek uitermate positief is, bewijst het feit dat inmiddels LEGO fanaten uit alle hoeken van Nederland, België en Duitsland de winkel hebben bezocht en velen van hen reeds meerdere malen.


Inichten wachtkamer Bureau voor Rechtshulp Antwerpen

Het bureau voor juridische bijstand verzorgt een eerste- en tweedelijnsbijstand op pro-deo basis. Tevens bestaat een jeugdpermanentie waar we zeer recent de wachtruimte hebben ingericht met enkele speelmeubelen.

Uitgangspunt was daarbij dat er geen losse onderdelen aanwezig mogen zijn en dat de kinderen zich geheel zelfstandig geruime tijd kunnen vermaken.
In de wachtkamer treffen jonge bezoekers nu een vrolijke en bonte kralentafel aan die hen direct uitnodigt tot spelen. Tevens hebben we een activiteitentafel geïnstalleerd waarin de stoeltjes volledig geïntegreerd zijn. Maar liefst 4 geheel verschillende activiteiten/spelletjes  zijn in het tafelblad vast verwerkt zodat kinderen zich desgewenst urenlang kunnen amuseren.

Inrichting kinderspeelhoek Eindhoven Airport


Recentelijk hebben we de inrichting van een kinderspeelhoek op Eindhoven Airport voltooid. In de vertrekhal boven hebben we een speelparadijs voor de kleine reizigers gecreëerd met daarin onder andere plaats voor enkele praktische LEGO DUPLO Speelwanden, een vrolijke Legotafel alsmede een praktische scheidingswand.

Zowel de Speeltafel als de Speelwanden zijn uitgerust met de veilige DUPLO blokken. Daarnaast kunnen de kids op de borden ook met cijfers, letters en zelfs mozaïek elementen de meest fantastische spelletjes spelen.


Wij raden u aan ook voor kwaliteit en veiligheid te kiezen zodat uw kinderspeelhoek jaar in, jaar uit de meest favoriete plaats wordt voor alle kleine gasten.
Alle producten op deze website voldoen aan de allerstrengste normen ten aanzien van veiligeid en kindvriendelijkheid. Ze zijn het resultaat van jarenlange praktijkervaring. Het wordt voor u kinderspel wanneer groot en klein tevreden zijn!


Inrichten wachtruimte Rabobank


De Rabobank in Beverwijk heeft haar wachtruimte onlangs geheel gemoderniseerd en opnieuw ingericht. Voor haar kleine gasten heeft de bank een uiterst vrolijke maar oerdegelijke Legotafel geplaatst waaraan de “klanten van morgen” naar hartenlust kunnen spelen.

Deze LEGO Speeltafel betreft een 3-zits model waarbij tevens standaard 3 bijbehorende stoeltjes worden geleverd in hetzelfde kleurrijke design.

Een groot voordeel is dat kinderen op de bouwplaten zowel met DUPLO blokken als met LEGO steentjes kunnen spelen. Laat groot en klein tevreden zijn en kies net als de Rabobank ook alleen voor de veiligste en meest effectieve oplossing.


Inrichting speelruimte Center Parcs Erperheide


Center Parcs Erperheide in Belgisch Limburg heeft haar speelhoek onlangs geheel opgewaardeerd. Naast de welbekende LEGO Speelwanden en LEGO tafels, heeft het management besloten een complete speelruimte in te richten met de LEGO Soft reuze bouwblokken.

De LEGO Soft zachte bouwblokken blinken uit in veiligheid en hygiëne en zijn het ideale product voor openbare kinderspeelhoeken en andere plaatsen waar absolute zekerheid gewenst is.

Bovendien zijn deze grote zachte speelblokken uitermate duurzaam zodat uw investering zich vanaf de eerste dag loont. Jaar in, jaar uit. Kies ook net als Center Parcs voor ongebreideld bouwplezier zodat uw kleine gasten (en hun ouders) blijven komen.


Inrichten kinderhoek Auto Ames Gorinchem

Volkswagen dealer Ames in Gorinchem heeft onlangs een extra kinderhoek ingericht voor de allerkleinsten. Onder toeziend oog van de ouders geeft dit het verkoopteam onbeperkte mogelijkheden de klant in alle rust te adviseren omtrent een nieuwe aankoop.

Hun oog is hierbij gevallen op een LEGO 4-zits Speeltafel die geheel volledig wordt geleverd met 4 bijbehorende zitjes en een uitgebreid DUPLO pakket van 144 blokken. Door het veelzijdige karakter van deze kinderspeeltafel, kunnen naast het bouwen ook tal van andere activiteiten worden ontplooid (bijv. tekenen, kleuren, lezen, knutselen, etc..).

Laat groot en klein tevreden zijn en kies ook voor een kwalitatieve en veilige oplossing. Uw gasten (groot en klein!) zullen u meer dan dankbaar zijn.

Inrichting speelhoek Camping Horsterhoeve Ermelo


Ook camping De Horsterhoeve in Ermelo kiest bij de inrichting van haar kinderhoek voor LEGO. In de overdekte speelhal is “De Twinkelwereld” gevestigd: een professionele speelruimte waar kinderen op alle momenten van de dag zich kunnen amuseren in de speelhoek.

De kinderspeelhoek is onder andere ingericht met een LEGO 3-zits Speeltafel, een stel LEGO DUPLO Speelwanden met o.a. Mozaiek elementen, Cijfers en standaard DUPLO blokken. Zeg nou zelf, welk kind zou op deze camping zijn of haar vakantie niet willen doorbrengen?

Inrichten kinderspeelhoek bij Speeltuin Vogelenwijk Leiden

Ook speeltuin Vogelenwijk te Leiden kiest bij de inrichting van de indoor kinderspeelhoek voor veilige zachte reuze bouwblokken. Dit materiaal leent zich bij uitstek tot het bouwen van reuze grote figuren zoals poppen, huizen, meubels, dieren etc.  Ondanks deze goede bouweigenschappen, zijn de stenen toch zacht en kunnen de kids zich onmogelijk bezeren. "Laat die toren nu maar omvallen...!"

Zachte grote bouwblokken zijn verkrijgbaar van de merken LEGO en Wise Big Blocks. Beide zijn uitermate veilig en duurzaam en gaan een leven lang mee. Surf snel naar onze Reuze Grote Bouwstenen.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8,9 van 10 gebaseerd op 196 reviews.