LEGO DUPLO Blokken

LEGO DUPLO Blokjes voor kinderen vanaf 1½ jaar en ouder

Bouwen leer je met LEGO DUPLO blokken. Een basis set helpt de allerkleinsten al snel op weg naar hun eerste bouwwerkje. Met het handige formaat van de DUPLO blokjes, dat gemaakt is voor kleine kinderhandjes, kunnen kinderen vanaf 1½ jaar starten met hun eerste bouwkunsten.Bent u op zoek naar sets voor de wat oudere kinderen? Klik hier voor de overige speelblokken voor de bouwhoek.

 DUPLO blokken xxl set

DUPLO blokken xxl set

Supercomplete LEGO DUPLO speelblokken XXL set 9090 met vele verschillende soorten bouwstenen. Deze Duploset bevat maar liefst 560 blokken: een bonte gevarieerde verzameling met vele decoratieve elementen en wagentjes.

€199,95

Sale

DUPLO Steam Park 45024

DUPLO Steam Park 45024

DUPLO Steam Park Set van LEGO Education. De allernieuwste educatieve DUPLO pretpark set waarmee kinderen spelenderwijs van alles leren over wetenschap en techniek. Met leerzame voorbeeldkaarten.

€169,95 €160,95

Sale

 LEGO DUPLO techniek set 9656

LEGO DUPLO techniek set 9656

LEGO DUPLO Techniek set 9656. Met deze set maken kinderen kennis met technisch bouwen met behulp van tandwielen, hefbomen en katrollen. Met bouwkaarten en opbergdoos.

€139,95 €126,95

 DUPLO Stad

DUPLO Stad

Deze DUPLO Stad set(45021) is een nieuwe grote DUPLO set. Met 280 duploblokken bevat deze set alles voor het bouwen van een eigen DUPLO stad zoals voertuigen, huizen, poppetjes en vele speciale elementen.

€112,50

Excl. btw

 

LEGO DUPLO Education bouwblokken

De DUPLO blokken sets uit ons assortiment behoren tot de befaamde LEGO Education lijn van educatieve producten die ook op basisscholen en in de kinderopvang intensief gebruikt worden. Door dit educatieve karakter zijn alle sets leuk en leerzaam tegelijkertijd. 

DUPLO Basisblokken

De uitgebreide sets bevatten allemaal een enorme hoeveelheid DUPLO basisblokken en speciale elementen zoals popjes, voertuigen, hekjes, huisjes etc. Alle vormen en kleuren, soorten en maten LEGO DUPLO blokken vormen de ideale starterset voor kleine kinderhandjes.

DUPLO Blokkenset 

Jonge kinderen gebruiken de eerste lego duplo blokken om hun zintuigen te prikkelen en de eerste stapelvaardigheden aan te leren. Alle sets bevatten daarom blokjes in afwisselende kleuren, vormen en afmetingen. 

DUPLO blokken te koop

Vandaag besteld is in principe morgen al in huis. U kunt snel en eenvoudig alle LEGO DUPLO blokken kopen via deze overzichtspagina.

 

 

 

 

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,1 van 10 gebaseerd op 240 reviews.