Speelwand

Speelwand voor een kindvriendelijke kinderhoek

Ons speelwand bestaat uit mooie houten speelwanden met interactieve spelletjes voor peuters en grotere kinderen. Deze speelwanden zijn geschikt voor de kinderopvang, wachtkamer en speelhoeken.  Bent u op zoek naar een speelwand of speelmuur voor binnen met een educatief tintje dan zijn de speelwanden van Kidea een leuke en leerzame optie. Daarnaast zijn ook de vrolijk kralenframes en de kralenwanden een goede optie voor een leuke kleurrijke kinderhoek in uw wachtkamer of kinderhoek.

 Speelwand DUPLO

Speelwand DUPLO

Met dit DUPLO wandbord kunt u op plaatsen met weinig ruimte toch heel eenvoudig een uitdagende kinderhoek creëren. Dit bord kunt u combineren met diverse soorten bouwsets zodat u talloze spel- en leerspelletjes kunt aanbieden aan die.....

€189,95

Excl. btw

Houten speelwand voor peuters en grotere kinderen

De meeste houten speelwanden in ons assortiment zijn gemaakt van hout in hoog kwalitatieve uitvoering. Sommige wanden zijn voorzien van een fineerlaag in kleur en andere modellen zijn behandeld met een kind- en milieuvriendelijke laklaag. Hierdoor haalt u een product in huis met een natuurlijke look. De wandborden zijn voorzien van leuke educatieve spelletjes waarmee zowel peuters als de wat grotere kinderen urenlang kunnen spelen. De speelwanden van Kidea zijn goed te combineren met een speeltafel van hetzelfde merk. Zo creëert u in een handomdraai een complete speelmuur in de kinderspeelhoek met speelgoed en meubels in dezelfde kleurstelling en stijl. 

Speelwand voor binnen

Al onze wandborden zijn ontwikkeld voor gebruik binnen. Ideaal voor de inrichting van kinderhoeken in wachtruimtes, apotheken, kinderdagverblijven, showrooms, winkels en andere speelruimtes waar kinderen met grote regelmaat intensief gebruik maken van het betreffende speelgoed. 

Interactieve speelwand en speelmuur

In ons assortiment treft u zelfs interactieve wandspeelborden aan waaraan kinderen geheel alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. Alle borden worden gekenmerkt door vaste geïntegreerde speelelementen. U zult dus nooit onderdelen kwijt raken en bovendien is met deze speelmuur de speelhoek altijd netjes opgeruimd.  

Speelwand voor de kinderopvang en de wachtkamer

Een wandbord met educatieve spelletjes wordt vaak gebruikt in de kinderopvang,het kinderdagverblijf, creche maar ook in de wachtkamer van een ziekenhuis, huisarts of tandarts, of in een speelhoek. De speelwanden bevatten geen losse onderdelen en zijn gemakkelijk te bevestigen. Voor kinderen in iedere leeftijdscategorie is er een mooie speelwand met een leerzaam spel leverbaar. Zo is er voor de allerkleinsten een leuke wandpuzzel of een mooi wandbord met kralen en voor de wat grotere kinderen het bekende spel "vier op een rij" of het leerzame wandbord met het "tetrik"spel.

Speelwand online bestellen

Via deze pagina kunt u heel eenvoudig het wandspeelgoed van uw keuze bestellen. Onze producten zijn standaard altijd op voorraad en worden binnen 1 of uiterlijk 2 werkdagen bij u op locatie geleverd. Snel en betrouwbaar leveren wij alle kinderspeelhoek producten zowel in Nederland als België. Voor ieder budget en toepassing is wel een speelwand te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2020-06-23 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,3 van 10 gebaseerd op 252 reviews.