Kinderen driewieler assortiment voor peuters en kleuters - Winther

De kinderdriewielers in ons assortiment zijn van topkwaliteit en zowel geschikt voor jongens als meisjes vanaf 2 jaar. Zowel peuters van 2 en 3 jaar als ook de kleuters van 4 tot 6 jaar doen hiermee hun eerste rijervaring op. Vanwege de degelijkheid en duurzaamheid van de gebruikte materialen zijn deze driewieler kinderfiets modellen uitermate geschikt voor de kinderopvang (peuter-groepen) en de lagere school (kleuter-klassen).

Geschikt voor gebruik in weer en wind en in alle seizoenen. Ze kunnen tegen een stootje en mogen zowel binnen als buiten gebruikt worden op bijvoorbeeld de speelplaats of het schoolplein. Voorzien van alle mogelijke keurmerken en geleverd met standaard 3 jaar fabrieksgarantie.

Loop driewieler

Deze duurzame loop driewieler zonder trappers is ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar die hun eerste ervaring opdoen om zelfstandig te rijden. Omdat de voeten altijd contact hebben met de bodem, kunnen zij hun motoriek trainen. Ideaal voor de kinderopvang.

Kleine driewieler

Deze kleine driewieler met trappers is speciaal bedoeld voor jonge kinderen vanaf 2 jaar die hun eerste echte stuur- en rijervaring opdoen. De mini 3-wieler is geschikt voor dreumes en kinderen van 2 t/m 4 jaar. Ideaal voor kinderdagverblijf instellingen.

Aanbieding

Medium driewieler

Medium driewieler

Deze stoere driewieler met trappers is speciaal ontwikkeld voor kleuters in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Vanwege de hoge kwaliteit bijzonder geschikt voor de kinderopvang (o.a. BSO) en de basisschool. Deze 3-wieler kan binnen en buiten worden gebruikt.

€209,95 €179,95

Toevoegen aan winkelwagen

Step peuter en kleuter

Deze super robuuste step is bedoeld voor peuters en kleuters in de leeftijd van 3 jaar, 4 jaar en 5 jaar. De kinderstep is van top kwaliteit en daardoor bijzonder geschikt voor bijv. kinderen in de kleuterklassen en de (buitenschoolse) kinderopvang.

Loopfiets kinderen

Deze kinderloopfiets is ideaal voor kinderen van 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar en 6 jaar. Dus peuters en kleuters kunnen met deze loopfiets hun eerste echte fietservaring opdoen. Een product van topkwaliteit, zeer geschikt voor basisschool en kinderopvang.

Tandem driewieler

Met deze Tandem Driewieler kunnen maar liefst 2 kinderen tegelijkertijd op stap. De 2-persoons driewieler gebruiken kinderen vaak als taxi zodat ze hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen ophalen en wegbrengen. Deze duo driewieler is van topkwaliteit.

Strijdwagen driewieler

Deze super stoere driewieler gaat geen uitdaging uit de weg. Te gebruiken door 2 kinderen als brandweer- of strijdwagen. Met zijn stevige rubberen banden, ergonomisch en vochtbestendig zadel staat deze 3-wieler altijd paraat in weer en wind.

Excl. btw

 

Driewielers voor kinderen van 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar en 6 jaar

Deze driewielers zijn geschikt voor peuters, kleuters; kinderen in de leeftijd van 2 jaar tot en met 6 jaar. Voor de jongste kinderen van 2 jaar en 3 jaar zijn er de Loop-Driewieler en de Kleine Mini Driewieler die speciaal gebouwd zijn met een lage frame- en zadelhoogte van 27,5 cm zodat de allerjongsten perfect passen op het anatomisch gevormde zitje. En bovendien zonder enige problemen bij de grond en de trappers kunnen om zich voort te bewegen. Deze peuter driewielers zijn ideaal voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, speel-o-theken en andere instellingen waar peuters samen spelen.

De andere driewielers hebben een iets groter frame met een zadelhoogte van ongeveer 35 cm. Deze zijn zeer geschikt voor kinderen van 4 jaar en 5 jaar. Dus voor de kleuterklassen en de onderbouw van de basisschool. Daarnaast ook perfect voor de buitenschoolse opvang (BSO) en andere instellingen waar deze leeftijdsgroepen samen komen. Het meest verkochte product in deze klasse is de Medium Driewieler

Kinderdriewieler voor jongens en meisjes

Vanzelfsprekend zijn al deze kinder-driewielers geschikt voor zowel jongens als meisjes. Bij de Tandem Driewieler en de Brandweer-Driewieler kunnen zelfs 2 kinderen plaats nemen. Wat is nou leuker dan je beste vriendje of vriendinnetje meenemen voor een ritje over het schoolplein of de buitenspeelplaats?

Niet alleen voor jongens maar ook voor meisjes is het belangrijk om op jonge leeftijd de motoriek voldoende te ontwikkelen. Het rijden op een kinderfiets driewieler helpt om de eerste rijervaringen op te doen en deelnemer in het verkeer te worden. Met voldoende oefening van balans en evenwicht worden jonge kinderen echte bestuurders van voertuigen en zijn ze goed voorbereid voor verdere vervolgstappen.

Driewieler voor kinderen - Speciaal voor kinderopvang en lagere school

Vanwege de hoge intrinsieke kwaliteit van onze driewielers, zijn ze erg geschikt voor instellingen t.b.v. kinderopvang (peuter groepen), kleuterklassen en de basisschool. Alle modellen hebben de volgende eigenschappen:

 • metalen frame met weerbestendig antiroest-coating voor gebruik buiten
 • modern afgerond design zonder scherpe kanten
 • anatomische zitting van watervast polyethyleen
 • super sterke buizen voor intensief gebruik
 • spaakloze wielen voor 100% veiligheid met slijtvaste banden voor duurzaam gebruik
 • solide weerbestendige handgepen van rubber
 • ingebouwde stuurbegrenzing zonder klemzones
 • duurzame lagers voor soepel lopende assen
 • met aanhangkoppeling op de meeste modellen
 • weersbestendige pedalen uit stabiel polypropyleen
 • leeftijd kind voor driewieler: peuter 2 jaar t/m kleuter 6 jaar

Winther driewieler kopen

Deze 3-wielers komen allemaal uit de welbekende Winther fabrieken en behoren meer specifiek tot de Jaalinus®  modellijn. Deze productlijn (in de kleur rood) is speciaal bedoeld voor intensief en langdurig gebruik. Het Deense merk Winther® is een begrip in de industrie en daarom kom je deze rode driewieler van metaal op vrijwel ieder schoolplein of kinderspeelplaats tegen.

Het kopen van deze driewielers is dan ook een bijzonder goed idee. Niet alleen vanwege de fabrieksgarantie van 3 jaar maar ook vanwege het feit dat er te allen tijde reserveonderdelen aanwezig zijn voor het geval er ooit eens iets mocht kwijtraken.

Beste driewieler voor peuters vanaf 2 jaar en kinderen t/m 6 jaar

Voor de kinderopvang en de lagere school zijn alleen de beste kinderdriewielers goed genoeg. Ze worden namelijk dagelijks gebruikt en dat voor vele jaren achtereen. Bovendien moeten ze zonder problemen tegen een stootje kunnen. Met dit in het achterhoofd, bent u het beste uit wanneer u kiest voor bewezen kwaliteit. En laat dat net het onderscheidende kenmerk zijn van de bovenstaande 3-wielers uit ons assortiment.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »