Kralenframe van hout

Houten Kralenframe wandborden


Een houten kralenframe is leerzaam motoriek speelgoed voor aan de muur. Kinderen kunnen zich eindeloos bezig houden met de gekleurde loopings van het grote kralenframe. Het houten wandbord neemt weinig ruimte in beslag en is leverbaar in verschillende varianten. Het vierkante houten wandbord met loopings is ideaal voor een wachtkamer of praktijk van bijv. een huisarts of tandarts. Een houten kralenframe voor aan de muur is bijzonder ruimtebesparend en heeft geen losse speelelementen. Ook voor het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal is dit houten motoriek speelgoed leerzaam spelmateriaal.

Kralenwand

Een mooie houten kralenwand met kralenframe die eenvoudig op iedere muur of achterwand is te monteren. Met 8 verschillende typen kralenloopings en bijbehorende spelactiviteiten voor in uw kinderspeelhoek of wachtruimte.

Muur speelgoed

Dit muur speelgoed legt minimaal beslag op uw beschikbare ruimte. Houten speelgoed met kralenframe voor bevestiging aan de muur. Ideaal muurspeelgoed voor vrijwel in iedere kinderspeelhoek of wachtruimte.

Excl. btw

Grote houten kralenframes voor aan de muur

Deze grote houten kralenframes zijn multi-inzetbaar. Er is ook een model leverbaar dat aan de muur bevestigd kan worden maar dat ook als kralenframe tafel dienst kan doen. Als u snel, eenvoudig én goedkoop een kinderhoek wilt inrichten is een speelwand met kralenframe de ideale oplossing.

Speelgoed kralenframes

Deze grote kralenframes zijn ideaal voor speelhoeken van bedrijven of instellingen, wachtruimtes etc. Maar ook in de kinderopvang wordt een kralenframe vaak gebruikt. Dit speelgoed bevordert de motoriek en samenspel. Deze kralenframes zijn er in drie varianten:

- een vierkant model kralenframe voor aan de muur

- een horizontaal model model voor aan de muur

- een groot model kralenframe dat tevens als tafel gebruikt kan worden

De kralenframes zijn voorzien van vele kralen in verschillende afmetingen en kleuren.Kinderen leren zo eenvoudig en spelenderwijs kennis maken met kleuren, vormen en hoeveelheden en stimuleren hun fantasie, sociale contacten en motoriek. Naast de frames op deze pagina, bieden we ook kralentafels aan waarin de kralenframes in zijn geïntegreerd. 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.