Wandspel

Wandspellen en muurspellen voor de speelhoek

Dit unieke assortiment wandspellen bestaat uit houten wandspellen met leuke leerzame modellen zoals het spel Labyrinth, het muurspel "Vier op een rij" en een ludieke puzzle in de vorm van een koe. Deze solide speelgoed wandspellen zijn van degelijke kwaliteit, bevatten geen losse onderdelen en zijn gemaakt voor intensief gebruik in openbare speelhoeken en wachtruimtes. 

Kralenwand

Een mooie houten kralenwand met kralenframe die eenvoudig op iedere muur of achterwand is te monteren. Met 8 verschillende typen kralenloopings en bijbehorende spelactiviteiten voor in uw kinderspeelhoek of wachtruimte.

Wandbord motoriek

Unieke wandpuzzel op een mooi houten wandbord. Zeer geschikt voor aan de muur van een wachtruimte, openbare kinderspeelhoek of kinderdagverblijf. Geen losse onderdelen of speelelementen. Dit wandbord blijft dus altijd geheel compleet.

Wandspel puzzel

Educatief en vernieuwend; dit wandspel is een puzzel met verschillende kleuren en vormen die precies in elkaar moeten passen. Een speelwand die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden.

Wandspeelgoed

Dit Wandspeelgoed "Labyrinth" is voorzien van het populaire Doolhof wandspel. Solide houten speelwand voor de openbare speelhoek. Dit wand speelgoed bevat geen losse speel-elementen.

Wandspeelbord

Wandspeelbord "Vier op een rij"; een populair wandspel voor jong en oud. De wandspellen van Kidea zijn kwalitatief sterke wandborden die geschikt zijn voor intensief gebruik in bijv. wachtruimtes of speelplaatsen.

Speelmeubel

Ludiek speelmeubel met spelmodule. Speelmeubels van Kidea zijn ideaal voor de kinderhoek of wachtruimte. Met het populaire spel "Vier op een rij" en een aantrekkelijke puzzel in jungle-stijl. Een indoor speeltoestel voor kids van 2 tot 9 jaar.

Speelwand Systeem

Uiterst attractief speelsysteem voor de kinderspeelhoek met 3 geïntegreerde spelpanelen die samen een super degelijke spelunit vormen voor speelhoeken of wachtruimte. De kids zullen zich gedurende lange tijd opperbest vermaken.

Excl. btw

Houten wandspellen zonder losse onderdelen

Alle wandspellen zijn volledig geïntegreerd, wat wil zeggen dat deze speelwand geen losse onderdelen bevat. U kunt dus geen speelelementen kwijt raken en zodoende ius uw kinderhoek of wachtkamer altijd netjes op orde. Bijkomend voordeel is dat het voor kinderen hier superveilig spelen is omdat alle spelattributen vast zitten aan de wand. Alle spellen zijn gemaakt van duurzaam en hoogkwalitatief hout zodat ze jarenlang intensief gebruikt kunnen worden. 

Super eenvoudige montage

De wandspellen zijn zo gemaakt dat de installatie ervan kinderlijk eenvoudig is. Het montagemateriaal zit bijgesloten zodat het aanbrengen van ieder wandspel nog geen 5 minuten in beslag neemt. De kids kunnen dezelfde dag nog spelen!   

Combineren van wandspel en kindertafel

Ieder wandspel is goed te combineren met bijpassende kindertafels als u op zoek bent naar een complete kinderhoek in dezelfde kleur en stijl. Op deze wijze krijgt uw kinderspeelhoek een uniforme uitstraling en passen de kleuren en het design naadloos bij elkaar. Indien u hierbij hulp wenst, kunt u ons vanzelfsprekend te allen tijde contacteren.  

Wandspellen online bestellen

Ons uitgebreide wandspel assortiment kunt u heel vlot en veilig online kopen. De volgende werkdag al wordt uw bestelling keurig netjes op uw locatie afgeleverd door onze vervoerder (DHL). Wenst u de levering pas op een later tijdstip? Geen probleem, u voegt gewoon tijdens het bestellen van het wandspel, in het "opmerkingen-veld" de gewenste leverdag of leverweek in en wij doen de rest.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.