Verzenden & retourneren

Verzenden

Het overgrote deel van onze leveringen (95%) vindt plaats binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling. Dit geldt zowel voor Nederland als ook België. Het resterende deel (5%) zal 2 dagen na ontvangst van uw bestelling/betaling worden afgeleverd. Dit zijn vaak de grotere (volumineuze) orders die bijvoorbeeld op pallet worden geleverd. 

Onze afleveringskosten zijn geheel afhankelijk van het gewicht van de zending, te weten:
  • 0 - 200 gram € 2,50 (brievenbus pakket)
  • 200 - 3500 gram € 3,95 (klein pakket)
  • 3500 - 10 kg € 4,95 (regulier pakket)
  • 10 - 15 kg € 6,95 (groot pakket)
  • 15 - 20 kg € 9,95 (zeer groot pakket)
  • 20 - 30 kg € 15,95 (freight collo)
  • meer dan 30 kg € 21,95 (palletvervoer)

Aan de hand van de gewichten die bij ieder product vermeld staan (onder het tabblad "specificaties"), kunt u zo heel eenvoudig van te voren zien hoe hoog de verzendkosten zijn. Prijzen gelden zowel voor Nederland, België als ook Luxemburg.Uw 3 zekerheden:
- 14 dagen bedenktijd na aankoop
- 14 dagen retourrecht na levering
- niet goed? Geld terug!Retourneren

Mochten wij onverhoopt een verkeerd artikel uitleveren, dan zullen wij dit zonder kosten retour halen en het juiste artikel bezorgen. Wij werken hierbij exact volgens de richtlijnen van Thuiswinkel Waarborg (zie www.thuiswinkel.org). Bovendien is op al uw aankopen het herroepingsrecht van toepassing hetgeen inhoudt dat u binnen 14 werkdagen na levering het recht heeft de koop op afstand te ontbinden zonder opgave van reden.

De retourkosten van verzending zijn voor onze rekening indien:
- wij het verkeerde product geleverd hebben
- wij de verkeerde aantallen geleverd hebben
- het product bij u beschadigd is aangekomen
In overige gevallen zijn de retourkosten van verzending voor rekening van de klant. Wij zullen wel het volledige aankoopbedrag (dus inclusief de originele verzendkosten zoals vermeld op de factuur) crediteren en binnen 3 werkdagen terugstorten op rekening van de klant.

Op het moment dat u een artikel wilt omruilen, vragen wij u telefonisch even contact op te nemen met één van onze medewerkers:
voor Nederland: 076 - 53 19 278 
voor België: 03 / 636 49 95

U verneemt dan de juiste handelswijze om zonder veel rompslomp dit vlot te regelen. Tijdens kantooruren (09:00 tot 17:00, maandag t/m vrijdag) staan wij u graag persoonlijk te woord. Buiten kantooruren kunt u ook een e-mail sturen naar: [email protected]

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »