Gonge speelgoed

Gonge speelgoed voor de motoriek en balans

Het merk Gonge heeft een uitgebreid assortiment speelgoed dat gericht is op het bevorderen van de grove motoriek, het verbeteren van de coördinatie en het trainen van het evenwicht en balans. Gonge ontwikkelt en produceert producten die kinderen motiveren en inspireren fysiek actief te zijn en tegelijkertijd spelenderwijs de motorische ontwikkeling ondersteunen en verbeteren.

Gonge Rivierstenen Nordic

Gonge Rivierstenen speelgoed. Nordic pastel of Classic kleuren. Set van 6. Met de rivierstenen stappenset leren kinderen van de ene steen naar de andere leren springen. Zo ontwikkelen ze het evenwicht en de grove motoriek.

Aanbieding

Gonge Stapstenen kind grote combi-voordeelset

Gonge Stapstenen kind grote combi-voordeelset

Stapstenen speelgoed voordeelset van het merk Gonge met 11 evenwicht stenen waarmee kinderen vele balans- en coordinatie spellen kunnen doen. Dit stapstenen speelgoed is geschikt voor de kinderopvang, scholen en voor thuis. Ook in 9 stuks nordic pastel co

€109,95 €104,95

Toevoegen aan winkelwagen

Evenwicht speelgoed Gonge Loopbaan

Evenwicht speelgoed voor peuters en grotere kinderen. Met deze Gonge loopbaan bouw je je eigen evenwichtspad. Ook leverbaar in een 14-delige voordeelset met lange smalle rivier-elementen of een 25 delige set. Voor evenwicht en motoriek, binnen én buiten.

Tactiel Speelgoed

Tactiel speelgoed van Gonge met 20 tastschijven met verschillende structuren, vormen en kleuren . Met dit zintuiglijk speelgoed leren kinderen schijven met dezelfde structuur bij elkaar te zoeken. Zo leren ze de tast van handen en voeten ontwikkelen.

Sensorische tegels

Deze sensorische tegels zijn ideaal voor kinderen om hun zintuigelijke waarneming te ontwikkelen. De tactiele vloertegels zijn uitgerust met 5 nieuwe oppervlakte structuren: kurk, aluminium, rubber, schuimstof en beton. Voor vrij spel én gerichte training

Balansbord kind set van 3

Met dit balansbord kan ieder kind zich helemaal uitleven. Met een balanceerbord doe je vele oefeningen. Ook voor fysiotherapie, fitness, kinderopvang. De set van 3 Gonge balansborden is geschikt voor peuters, oudere kinderen, volwassenen en senioren.

Speeltol

Deze grote speeltol van Gonge is een geweldige wiebel- en schommeltol waarmee kinderen samen of alleen de grootste pret beleven. Bovendien super voor de ontwikkeling van hun coördinatie, balans en evenwicht.

Rolplank Gonge Floorsurfer

Deze super degelijke rolplank biedt ieder kind een unieke combinatie van training en fun. De Gonge floor surfer loopt op wieltjes en is perfect voor de ontwikkeling van de motoriek bij jonge kinderen. Ideaal voor spel, vermaak, therapie en fysieke ontwik

Body Wheel

Het Gonge Body Wheel voorziet kinderen in alle leeftijden van een flinke portie fysieke uitdaging. Zelfs kleine kinderen kunnen het wiel al in beweging krijgen en talloze oefeningen en spelletjes zijn mogelijk om kracht, balans en behendigheid te trainen.

Balanceer parcours

Balanceer parcours 10 delig. Dit parcours bestaat uit vijf evenwichtsplanken, drie rode hoge en twee lage balansstenen. Met deze starter set kunnen kinderen diverse parcoursen bouwen. Geschikt voor binnen en buiten.

Sensorisch parcours

Deze Gonge Build n Balance Tactiel set bestaat uit 12 elementen. Hiermee bouwen kinderen iedere keer opnieuw een uitdagend sensorisch parcours. De balken hebben ieder een eigen unieke structuur die de kinderen met handen en blote voeten aftasten.

Evenwichtsparcours

Evenwichtsparcours bestaande uit 13 delen. Uitgebreide Gonge set voor het bouwen van een leuk en uitdagend parcours. Vele variaties mogelijk. Topkwaliteit bewegingsmateriaal voor op de speelplaats, praktijk, basisschool, kinderdagverblijf of thuis.

Hindernisparcours

Dit uitgebreide hindernisparcours is een uitdagend parcours voor ieder kind. Geschikt voor peuters, kleuters en grotere kinderen in de gymzaal, speelplein, praktijk, kinderopvang, scholen en voor thuis. Zeer kwalitatief en veilig. Voor binnen en buiten.

Kindertrampoline met beugel

Super degelijke kinder trampoline met beugels. Uitermate geschikt voor peuters en kleuters. De Gonge Mini trampoline is voorzien van een beveiligde foamlaag zodat ook de allerkleinsten zich niet kunnen bezeren.

Gonge Carousel draaistoel kind

Kinderen vinden beslist hun draai met deze unieke Gonge Carousel. Dankzij de ingenieuze plaatsing van de zitting van de draaistoel, kunnen kinderen zich automatisch voortbewegen wanneer zij het zwaartepunt van hun lichaam verplaatsen. Op en top plezier!

Gonge Looptrommel met zand

Met deze uitdagende looptrommel van Gonge kunnen kinderen niet alleen hun balans oefenen. Maar ook hun fysieke vaardigheden op een geweldige manier trainen. De draaitrommel is gevuld met 2,5 kg zand voor een betere controle en om minder snel op te starten

Balanceer speelgoed

Dit balanceer speelgoed van Gonge bestaat uit 5 heuveltoppen die uitgevoerd zijn in verschillende kleuren, hoogtes. en afmetingen. Vind d.m.v. coördinatie de juiste balans en evenwicht samen met je vriendjes. Ook leverbaar in 3 stuks nordic colors.

Speelparachute

Met deze grote speelparachute van het merk Gonge kun je tal van leuke spelletjes doen. De diameter van dit dansdoek is 6 meter en de parachute beschikt over 12 handgrepen. Ideaal voor een groep van kinderen op basisschool of in de kinderopvang.

Gonge GoGo Pedalo Roller

Met deze Pedalo Roller van het merk Gonge trainen kinderen op speelse wijze hun motoriek, evenwicht en lichaamscoördinatie. Deze GoGo Classic is van top kwaliteit met stalen assen en licht lopende gelagerde wielen voor spel, sport en training.

Bouncing River Stone

Deze Gonge Bouncing River Stone is een soort van verborgen veersteen met ingebouwde veer- en springfunctie. Kinderen zijn hier helemaal weg van omdat ze zo van steen tot steen kunnen stuiteren wat een extra uitdaging vormt qua balans en coördinatie.

Balanceerplank

Deze Balanswip is de perfecte balanstrainer voor therapie, thuisgebruik of bij sport en spel. Je traint je balans door je gewicht van links naar rechts te verplaatsen. De balanceerplank biedt een zacht en dynamisch wip effect vanwege de aanwezige rubbers.

Klimrek voor binnen

Met dit flexibele en super solide klimrek bedenken en bouwen de kinderen binnen of buiten hun eigen klim en klauterparcours. Vanwege de hoge kwaliteit zeer geschikt voor kleuterklassen, basisscholen, gymzalen, fysio praktijken en buitenschoolse opvang.

Loopbrug kinderen

Deze uitdagende loopbrug is voor kinderen een fantastische uitdaging. Deze wiebelbrug kan zelfstandig worden ingezet of door peuters en kleuters gebruikt worden als aanvulling op het Gonge klimrek speeltoestel. Een super veilige en leuke hangbrug.

Gonge glijbaan

Deze Gonge glijbaan set is ideaal voor peuters en kleuters in de kinderopvang of basisschool. Ook bijzonder geschikt om in te zetten bij peutergym en de gymles of sportles. Tevens verkrijgbaar als losse glijbaan ter aanvulling op het Gonge Mini Parcours.

Excl. btw

Topkwaliteit uit Denemarken

Sind 1966 ontwikkelt en produceert Gonge al haar producten in eigen huis. Het bedrijf is gevestigd in Thern (Jutland, Denemarken) en kent al decennialang een constante groei qua omzet, exportlanden en productaanbod. Het merk staat voor "Bewegend Leren" en biedt daarom allerlei soorten items aan producten die kinderen stimuleren hun fysieke grenzen te verleggen waarbij de sociale interactie met andere kinderen centraal staat.

Gonge balans

De rode draad door het gehele assortiment is "balans". En dit in de ruimste zin van het woord. Uiteraard gaat het in eerste instantie over balanceren, coördineren en het juiste evenwicht weten te vinden, telkens opnieuw onder steeds wisselende omstandigheden. Plezier hebben samen met andere kinderen staat voorop. Hierdoor bouwen ze niet alleen aan hun fysieke mogelijkheden maar ook aan bewustzijn en zelfzekerheid. De emotionele kant van balans betekent niet snel in de war raken, stevig in je schoenen staan en met veel zelfvertrouwen de wereld instappen. Dit is wat Gonge bedoelt met de juiste balans vinden.

Producten voor kinderopvang, scholen, praktijk en thuis

Het gehele Gonge speelgoed assortiment is ontwikkeld voor intensief gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Dit vereist een product van topkwaliteit en vandaar dat al het sport- en spelmateriaal ontwikkeld is voor diverse sectoren en doelgroepen:

  • kinderdagverblijven en peuterspeelzalen
  • basisscholen
  • buitenschoolse opvang
  • praktijken voor fysiotherapie en kinesitherapie
  • praktijken voor bewegingsleer (Cesar, Mensendieck, etc..)
  • revalidatiecentra
  • thuis

Gonge Nederland en Gonge België

Als officieel importeur en distributeur van Het merk Gonge, leveren wij zowel in Nederland als België het complete assortiment vanuit ons eigen magazijn. Hierdoor heeft u de zekerheid dat alle items in principe de volgende werkdag al geleverd worden op uw locatie. En dat tegen messcherpe prijzen.

Heeft u voor uw praktijk, school, instelling of organisatie meerdere items tegelijkertijd nodig? laat het ons weten en we maken geheel vrijblijvend voor u een passende offerte geheel op maat. 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »