Contact
1 Contact gegevens
1.1 Voor Nederland

Speeltafelwinkel
Laan van Brabant 26
4701 BK   ROOSENDAAL
T  076 - 5319278

BTW: NL8571.40.942.B01
Kamer van Koophandel West-Brabant: 67706517


1.2 Voor België
Speeltafelwinkel
Deken Verbiststraat 7
2910  Essen
T  03 / 636 4995
2 Veelgestelde vragen
2.1 Wie is speeltafelwinkel.nl ?
Speeltafelwinkel.nl is een onderdeel van de firma Kinderspel®, sinds jaar en dag de officiële Benelux importeur van de LEGO Speeltafels en distributeur van de LEGO Education Producten. U vindt ons op de officiële LEGO website (www.lego.com) onder "EDUCATORS", en vervolgens "DISTRIBUTORS". Ook zijn wij fabrikant en merkeigenaar van de befaamde JunkTrunk® speelmeubels met uniek opbergsysteem.
2.2 Kunnen particulieren ook kopen via deze website?
Vanzelfsprekend is het iedereen toegestaan via deze website te kopen. Als consument dient u er echter wel rekening mee te houden dat alle prijzen exclusief BTW vermeld staan. Op het moment dat u het gewenste product in uw winkelmandje plaatst en naar de check-out gaat, wordt door het systeem automatisch de BTW (21,0%) aangerekend. Bedrijven en instellingen (die over een BTW-nummer beschikken), krijgen achteraf van de fiscus deze BTW terug. Als particulier heeft u uiteraard deze mogelijkheid niet.
2.3 Hoe hoog zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen maximaal € 9,90 (ofwel € 8,18 excl BTW). Dit betreft de zwaardere en volumineuze zendingen. Kleinere pakketten worden geleverd voor € 6,75 (of wel € 5,58 excl BTW) en hele compacte zendingen die door de brievenbus kunnen voor € 1,95. Het bestelsysteem rekent dit automatisch uit aan de hand van het gewicht en omvang van ieder besteld artikel zodat u nooit teveel betaalt voor de aflevering. Bovenvermelde bedragen gelden zowel voor Nederland, België als ook Luxemburg.
Op de productpagina's treft u voor ieder product het gewicht aan. Hiermee kunt u op de pagina "verzenden en retourneren" exact de verzendkosten terugvinden.
2.4 Kunnen wij op rekening kopen?
Bestaande klanten kunnen altijd op rekening kopen. Daarnaast kunnen officiële bedrijven (met inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel en BTW-nummer) en instellingen (zoals scholen, kinderdagverblijven, musea, bibliotheken etc..) op rekening kopen. Zij dienen zich dan wel als "zakelijke klant" te registreren tijdens het bestelproces. Bij betaalopties kiest u vervolgens voor "op rekening".
Wij zullen dan een credit-check laten uitvoeren voordat de goederen geleverd worden. Indien deze credit-check onverhoopt negatief uitvalt, zullen we u vragen eerst de bankoverschrijving uit te voeren alvorens tot levering over te gaan.
Particulieren kunnen enkel via vooruitbetaling (iDeal, credit-card, Maestro, MisterCash, PayPal of bankoverschrijving) de goederen geleverd krijgen.
2.5 Kunnen jullie ook onder rembours leveren?
Uiteraard is het mogelijk onder rembours te worden beleverd. Wij raden dit echter niet aan vanwege de extra kosten die hiervoor in rekening worden gebracht door de vervoerder (en die wij verplicht zijn aan u door te rekenen). Dit betreft een bedrag van € 8,95 (geldt zowel in Nederland als in België). Mocht u desondanks toch hiervoor willen opteren, dan vragen wij u vriendelijk dit even telefonisch door te geven.
2.6 Wat is de garantie en wat zijn de rechten qua kopersbescherming?
Voor alle artikelen geldt sowieso de officiële garantietermijn van 1 jaar. Ook na deze termijn verplichten wij onszelf bij kwaliteitsproblemen gezamenlijk een adequate oplossing te vinden.
Daarnaast hebben wij ons gecommitteerd aan alle voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg hetgeen inhoudt dat u te allen tijde recht heeft om binnen 2 weken na aankoop af te zien van uw koop. Tevens bestaat de mogelijkheid een artikel om te ruilen indien het gekochte artikel afwijkt qua vorm, kleur, eigenschappen en dergelijke. De volledige rechten kunt u nalezen op www.thuiswinkel.org

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,2 van 10 gebaseerd op 268 reviews.