Sport en spelmaterialen voor peuters, kleuters en grotere kinderen

Sport en spelmateriaal voor voor de kinderopvang, basisschool en BSO. Dit spelmateriaal staat garant voor de leukste sport en spel activiteiten voor peuters, kleuters en grotere kinderen. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan sport en spelmateriaal om te gebruiken voor activiteiten in de basisschool, BSO, gymzaal of sporthal. Alle spelmaterialen zijn geschikt voor peuters, kleuters en kinderen tot en met 12 jaar. Voor binnen en buiten. 

Bewegingspel

Met dit 32-delige bewegingsspel kunnen peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar op ludieke wijze aan hun motoriek werken. De set bestaat uit 20 blokken, 4 hordes, 4 hoepels en 4 bevestigingsclips zodat zij zelf iedere keer weer een nieuw parcours bouwen

Gonge GoGo Pedalo Roller

Met deze Pedalo Roller van het merk Gonge trainen kinderen op speelse wijze hun motoriek, evenwicht en lichaamscoördinatie. Deze GoGo Classic is van top kwaliteit met stalen assen en licht lopende gelagerde wielen voor spel, sport en training.

Hindernisparcours

Dit uitgebreide hindernisparcours is een uitdagend parcours voor ieder kind. Geschikt voor peuters, kleuters en grotere kinderen in de gymzaal, speelplein, praktijk, kinderopvang, scholen en voor thuis. Zeer kwalitatief en veilig. Voor binnen en buiten.

Body Wheel

Het Gonge Body Wheel voorziet kinderen in alle leeftijden van een flinke portie fysieke uitdaging. Zelfs kleine kinderen kunnen het wiel al in beweging krijgen en talloze oefeningen en spelletjes zijn mogelijk om kracht, balans en behendigheid te trainen.

Buitenspeelpakket

Dit 12-delige buitenspeelpakket bevat hoepels, pionnen en hordes waarmee kinderen zelf een eigen obstakelparcours kunnen bouwen. De buitenspeelset is ideaal voor kinderopvang, basisschool, oefenpraktijk en thuis.

Speelparachute

Met deze grote speelparachute van het merk Gonge kun je tal van leuke spelletjes doen. De diameter van dit dansdoek is 6 meter en de parachute beschikt over 12 handgrepen. Ideaal voor een groep van kinderen op basisschool of in de kinderopvang.

Gonge Looptrommel met zand

Met deze uitdagende looptrommel van Gonge kunnen kinderen niet alleen hun balans oefenen. Maar ook hun fysieke vaardigheden op een geweldige manier trainen. De draaitrommel is gevuld met 2,5 kg zand voor een betere controle en om minder snel op te starten

Kindertrampoline met beugel

Super degelijke kinder trampoline met beugels. Uitermate geschikt voor peuters en kleuters. De Gonge Mini trampoline is voorzien van een beveiligde foamlaag zodat ook de allerkleinsten zich niet kunnen bezeren.

Rolplank Gonge Floorsurfer

Deze super degelijke rolplank biedt ieder kind een unieke combinatie van training en fun. De Gonge floor surfer loopt op wieltjes en is perfect voor de ontwikkeling van de motoriek bij jonge kinderen. Ideaal voor spel, vermaak, therapie en fysieke ontwik

Gonge Carousel draaistoel kind

Kinderen vinden beslist hun draai met deze unieke Gonge Carousel. Dankzij de ingenieuze plaatsing van de zitting van de draaistoel, kunnen kinderen zich automatisch voortbewegen wanneer zij het zwaartepunt van hun lichaam verplaatsen. Op en top plezier!

Balansbord kind set van 3

Met dit balansbord kan ieder kind zich helemaal uitleven. Met een balanceerbord doe je vele oefeningen. Ook voor fysiotherapie, fitness, kinderopvang. De set van 3 Gonge balansborden is geschikt voor peuters, oudere kinderen, volwassenen en senioren.

Speltafel

Houten magnetische speeltafel voor 2 tot 4 kinderen met magneetspel. Een uitdagend kat-en-muisspel waarbij kinderen met magneetpennen zoveel mogelijk kaasblokjes moeten veroveren. Geen losse onderdelen!

Bouncing River Stone

Deze Gonge Bouncing River Stone is een soort van verborgen veersteen met ingebouwde veer- en springfunctie. Kinderen zijn hier helemaal weg van omdat ze zo van steen tot steen kunnen stuiteren wat een extra uitdaging vormt qua balans en coördinatie.

Halve Balansbal

Deze set van 3 halve balansballen verbeteren de motorische vaardigheden van kinderen. Het Gonge Air Board is ideaal voor fitness, sport, gym, fysio en thuis. Voor op school, de kinderopvang én thuis. Wordt geleverd in een set van 3 (rood, geel en groen)

Soft blokken verbouwbaar met lego soft

Deze grote zachte blokken zijn identiek aan de Lego Soft blokken. Ze hebben dezelfde afmetingen als de grote Lego blokken en zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. Hierdoor zijn ze onderling perfect verbouwbaar en ook geschikt voor binnen en buiten.

Staande bokspaal

Deze vrij staande bokspaal voor kinderen is kant en klaar voor gebruik. De voet is verzwaard met zand zodat de kids direct hun favoriete sport kunnen beoefenen. Kan binnen en buiten gebruikt worden en is ideaal voor lagere school, BSO of thuis gebruik.

Evenwicht speelgoed Gonge Loopbaan

Evenwicht speelgoed voor peuters en grotere kinderen. Met deze Gonge loopbaan bouw je je eigen evenwichtspad. Ook leverbaar in een 14-delige voordeelset met lange smalle rivier-elementen of een 25 delige set. Voor evenwicht en motoriek, binnen én buiten.

Aanbieding

Gonge Balansstenen Voordeelset nordic

Gonge Balansstenen Voordeelset nordic

Deze balansstenen voordeel set bestaat uit 3 grote hoge balans stenen en 6 lage balansstenen in nordic kleuren. Met deze veelzijdige set kunnen kinderen van steen naar steen springen en spelenderwijs hun evenwicht, coördinatie en motoriek verbeteren.

€109,95 €104,95

Toevoegen aan winkelwagen

Groot constructiemateriaal

Dit super veilige constructiemateriaal bestaat uit 76 grote bouwblokken van zacht en licht EPP schuimstof. Ideaal voor peuters, kleuters en kinderen van de onderbouw basisschool. De blokken komen in de klassieke kleuren rood, geel, blauw en groen.

Tandem driewieler

Met deze Tandem Driewieler kunnen maar liefst 2 kinderen tegelijkertijd op stap. De 2-persoons driewieler gebruiken kinderen vaak als taxi zodat ze hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen ophalen en wegbrengen. Deze duo driewieler is van topkwaliteit.

Loop driewieler

Deze duurzame loop driewieler zonder trappers is ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar die hun eerste ervaring opdoen om zelfstandig te rijden. Omdat de voeten altijd contact hebben met de bodem, kunnen zij hun motoriek trainen. Ideaal voor de kinderopvang.

Klimrek voor binnen

Met dit flexibele en super solide klimrek bedenken en bouwen de kinderen binnen of buiten hun eigen klim en klauterparcours. Vanwege de hoge kwaliteit zeer geschikt voor kleuterklassen, basisscholen, gymzalen, fysio praktijken en buitenschoolse opvang.

Loopbrug kinderen

Deze uitdagende loopbrug is voor kinderen een fantastische uitdaging. Deze wiebelbrug kan zelfstandig worden ingezet of door peuters en kleuters gebruikt worden als aanvulling op het Gonge klimrek speeltoestel. Een super veilige en leuke hangbrug.

Gonge glijbaan

Deze Gonge glijbaan set is ideaal voor peuters en kleuters in de kinderopvang of basisschool. Ook bijzonder geschikt om in te zetten bij peutergym en de gymles of sportles. Tevens verkrijgbaar als losse glijbaan ter aanvulling op het Gonge Mini Parcours.

Excl. btw

Sport en spelmateriaal voor kinderopvang, basisschool en BSO

Het gebruik van sport en spelmateriaal in de peuterspeelzaal en kinderdagopvang is enorm belangrijk voor de fysieke ontwikkeling van kleine kinderen. Door op jonge leeftijd sport en spel activiteiten te doen komen alle spiergroepen tot ontwikkeling en kunnen peuters, en grotere kinderen hun evenwichtszin optimaal ontwikkelen.

Maar ook op de basisschool en de BSO dienen voldoende sport en spel activiteiten georganiseerd te worden om hun lichamelijke van kinderen groei te ondersteunen. Alleen op die manier wordt hun grove motoriek op de juiste wijze geprikkeld en ontstaat een juiste balans tussen de cognitieve, sociale, emotionele en fysieke ontwikkeling van het jonge kind.

Alle sport en spelmaterialen op deze pagina zijn ook bijzonder geschikt voor gebruik in de gymzaal tijdens de gymles en in de BSO. Al dit gymmateriaal kunnen peuters in de kinderopvang en leerlingen op de basisschool perfect gebruiken in klassikaal verband. Bij het individuele sport en spelmateriaal zelf staan ook nog diverse spel activiteiten waarmee u op school of in de BSO direct aan de slag kunt.


Sport en spelmateriaal kopen voor klas, speelzaal, gymzaal of sportzaal

Als importeur en leverancier van het Deense merk Gonge® zijn wij specialist in sport en spelmateriaal voor opgroeiende kinderen. De producten kunt u heel eenvoudig op rekening kopen voor uw school of instelling. Aangezien wij alles direct vanuit ons magazijn leveren, worden alle artikelen al de eerstvolgende werkdag op uw locatie bezorgd.
Sommige sport en spel activiteiten zijn speciaal ontwikkeld voor in de klas of peuterspeelzaal. Anderen artikelen die wat groter zijn qua omvang, zijn weer meer geschikt voor gebruik in de gymles en sportzaal.

Spelactiviteiten voor binnen en buiten

Alle materialen op deze pagina kunnen niet alleen binnen maar ook buiten ingezet kunnen worden. Ze kunnen namelijk tegen een stootje en zijn bedoeld voor intensief dagelijks gebruik in weer en wind. Zo zijn ze geschikt om te gebruiken op het schoolplein, de speelplaats, in het park maar ook thuis in de tuin.


Sport en spel activiteiten - Ook geschikt voor ouderen en senioren

Ook ouderen hebben (veel) baat bij beweging. Het menselijk lichaam wordt namelijk vanaf de middelbare leeftijd ieder jaar iets minder soepel en dit proces kan worden verminderd door dagelijks aan sport (en/of spel) te doen. Vandaar dat onze spelmaterialen ook veel gebruikt worden in centra waar ouderen wonen of samen komen. Tevens gebruiken fysiotherapeuten en kinesisten in hun praktijk veelal deze sportmaterialen om bij senioren bepaalde spiergroepen te reactiveren of te herstellen middels een revalidatie-traject.
Het trainen van balans, coördinatie en evenwicht is voor ouderen de manier om vitaal en actief te blijven. Met dit sport en spelmateriaal kunnen ze op de juiste wijze gezamenlijk blijven bewegen waarbij het sociale spelelement voor extra motivatie zorgt.

sport en spelmateriaal voor ouderen en senioren

Bekijk hier alle Gonge® producten

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.