Speeltafels voor Lego, Duplo en andere bouwblokken

Speeltafels met stoeltjes - voor kinderen

Een Speeltafel voor lego, duplo, playmobil, knexx of andere speelblokjes is enorm populair. De tafels zijn veelzijdig en multi-inzetbaar. Hieronder vindt u ons complete assortiment met speeltafels voor Lego, duplo, Playmobil of ander speelgoed. Ideaal voor kinderspeelhoeken, scholen, kinderopvang of natuurlijk voor thuis.

Tafel voor lego met stoelen

Deze super complete tafel wordt geleverd met 4 bijbehorende stoeltjes, 4 Lego grondbouwplaten en een groot pakket bouwblokken die allemaal passen in de geïntegreerde opbergbak.

Tafel voor lego duplo

Deze houten Tafel voor duplo wordt geleverd met 144 Duploblokken. De grote vaste grondplaat in het midden van de tafel is geschikt om te bouwen met legoblokjes en duploblokjes.

Tafel voor duplo met 4 poefjes

Solide speeltafel met 4 stevige poefjes. Inclusief 144 Duploblokken. Op de bouwplaat kan zowel met duplo-blokken als met legoblokjes gebouwd worden. De tafel is ook leverbaar met 4 krukjes of als losse tafel.

Speeltafel voor Lego

Deze kleurrijke speeltafel is geschikt voor zowel DUPLO blokken als LEGO steentjes die beide op de aanwezige bouwplaten passen. Tevens is deze tafel uitgerust met 3 blauwe opberg bakken en 200 bouwsteentjes zodat de kinderen direct aan de slag kunnen.

Kindertafel met opbergruimte

Zeer handige kindertafel met opbergruimte voor speelgoed. Dit kindertafeltje is ook leuk als playmobil speeltafel. Deze kleptafel met opbergvak wordt geleverd met 2 bijbehorende houten krukjes van topkwaliteit. Ideaal als knutseltafel, tekentafel of opber

Bouwtafel

Bouwtafel met klep en 2 stevige kinderbanken. Een handige kindertafel voor 4 kinderen met 2 ruime werkbladen en grote bak voor speelgoed of bouwblokken. De tafel wordt geleverd inclusief 2 zitbanken met extra opbergruimte onder het zitgedeelte.

Speeltafel met opbergruimte

Mooie speeltafel met opbergruimte voor 6 kinderen of meer. In de tafel is een grote opbergruimte voor speelgoed. Wordt geleverd met twee bijpassende zitbanken. Kan ook zonder bankjes besteld worden. Ook in kleinere varianten leverbaar.

Ronde kindertafel

Ronde kindertafel met vier bijpassende krukjes. In het midden van de tafel is een groot bergvak voor speelgoed. De tafel is ook los leverbaar zonder krukjes.

Excl. btw

Speeltafel voor lego of duplo met stoelen

De speeltafels op deze pagina zijn allemaal ontwikkeld voor gebruik met lego steentjes, duplo blokken of ander bouwspeelgoed te spelen.  De tafels worden geleverd met stoeltjes of andere ergonomische zitjes zodat kinderen een veilige speelplek hebben. Alle modellen blinken uit in ergonomie, zitcomfort, duurzaamheid, veiligheid en uitstraling. Bovendien zijn ze gemaakt van milieuvriendelijke materialen en houtsoorten die het milieu niet belasten. Alle tafels zijn geschikt voor de bekende lego-steentjes (vanaf 4 jaar en ouder) als ook de wat grotere duplo-blokken (voor kinderen vanaf 18 maanden en ouder). De duurdere modellen zijn standaard voorzien van een pakket blokken. De instapmodellen worden geleverd zonder bouwstenen.

Met stoeltjes, krukjes of zitbanken voor 2 personen, 4 of zelfs 5 personen

Een Tafel voor lego met bijpassende krukjes of stoeltjes is een ideaal meubel voor de kinderhoek in bijv. winkel, wachtkamer of praktijk. Op deze pagina ziet u dat de tafels geschikt zijn voor 2 kinderen, voor 4 kinderen of zelfs 5 kids. Indien u ze met stoeltjes of ander zitmeubilair aanschaft, haalt u direct een complete speelset in huis. Een kinderspeeltafel met speelblokken is altijd een succes. Kinderen signaleren zodoende onmiddellijk dat er een kinderhoek aanwezig is en hierdoor heeft u uw handen vrij voor andere zaken. Ook voor de inrichting van wachtruimtes, praktijken, kinderdagverblijven en basisscholen blijken de tafels voor lego een ideale keuze.

Met bouwplaat en bakken - ruimte voor het opbergen van speelgoed

Bij enkele tafels zijn de bouwplaten vast geïntegreerd in het tafelblad terwijl bij andere soorten het tafelblad geheel vlak is zodat de kinderen, naast het bouwen, ook andere activiteiten kunnen doen zoals tekenen of kleuren. Verder is het zo dat alle Lego tafels voorzien zijn van opbergruimte of opbergbakken waarin de blokjes netjes kunnen worden opgeborgen. Er zijn zelfs opvouwbare dan wel inklapbare lego tafels waarbij de beide speelbladen na het spelen dicht geklapt kunnen worden zodat al het speelgoed aan het zicht is onttrokken. Opgeruimd staat netjes!

Lage of hoge tafel - check de afmetingen voor klein en groot

Niet alle speeltafels hebben dezelfde hoogte. Er zijn grote modellen die iets meer gericht zijn op ietwat oudere kinderen (5 t/m 10 jaar) en deze zijn qua afmetingen en hoogte daarop afgestemd. Denk aan tafelhoogte tussen 55 en 60 cm. Ideaal om te spelen met lego stenen. Voor de jongere kinderen (2 t/m 5 jaar) adviseren wij een kleinere tafelhoogte van ongeveer 50 tot 55 cm en deze zijn bijzonder geschikt om uit te rusten met DUPLO blokken.

Tafel voor lego kopen

Op deze pagina kunt u direct het gehele speeltafel assortiment veilig en snel online kopen. Alle modellen zijn te koop tegen de laagste prijzen en standaard op voorraad in ons magazijn. Daardoor heeft u in de regel uw bestelling al de volgende werkdag in huis. Kies net als ons ook voor kwaliteit en laat ons uw gewenste tafel met de best mogelijke zorg afleveren op uw locatie. Uiteraard voorzien van de originele fabrieksgarantie en volledige kwaliteitswaarborg.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2022-11-01 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,5 van 10 gebaseerd op 294 reviews.