Over ons

Welkom bij Speeltafelwinkel. Speeltafelwinkel.nl is een onderdeel en online activiteit van Kinderspel® dat is opgericht in 1999. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan kindermeubels en speelgoed van bekende merken zoals BRIO, KIDEA, JUNKTRUNK, JOYTOY. Daarnaast zijn wij leverancier van bewegingsspeelgoed van het merk GONGE.

Speeltafelwinkel biedt alleen kinderspeelmeubels en speelgoed aan van de hoogste kwaliteit. Speelmeubilair dat voldoet aan de allerhoogste eisen ten aanzien van veiligheid, duurzaamheid en kindvriendelijkheid. Vandaar ook dat alle producten geleverd worden met de juiste certificaten (zoals bijvoorbeeld TÜV en FSC) die in Europa van toepassing zijn op openbare kinderspeelhoeken en professionele speeltafels.
 
Onze producten vinden voornamelijk hun weg naar publieke speelhoeken en wachtruimtes in bedrijven (zoals luchthavens, indoor speeltuinen, retailers, de horeca en recreatiesector, etc..) alsmede de kinderopvang, het onderwijs en medische instellingen (ziekenhuizen, rusthuizen, klinieken, tandartsen, e.d.). Overal waar de strengste kwaliteitseisen worden gesteld aan ontwikkelings- en speelmateriaal, komen onze producten als vanzelf naar boven.
 
Wij zijn gevestigd in Roosendaal en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel West-Brabant onder nummer 67706517. Ons BTW-nummer luidt NL8571.40.942.B.01  Tevens beschikken wij over vestigingen in Belgie, Duitsland en Frankrijk.

 
Speeltafelwinkel
Laan van Brabant 26
4701 BK   ROOSENDAAL
Tel: 076 - 5319278
E-mail: [email protected]

Ons magazijn bevindt zich in Weert (regio Eindhoven):
Fahrenheitstraat 11
6003 DC   WEERT
 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.