Grote Bouwstenen

Grote zachte bouwstenen voor kinderen

Deze zachte grote bouwstenen zijn geweldig speelgoed voor ieder kind. En dat is niet voor niets; deze grote kinder bouwstenen zijn zacht en veilig en een aanwinst voor de speelhoek. Deze grote speelgoed stenen zijn er in primaire kleuren en frisse pastelkleuren. Deze zachte grote bouwstenen met noppen staan met stip op één als u op zoek bent naar uniek speelgoed voor een veilige speelhoek.

Reuze Bouwstenen

Deze reuze bouwstenen zullen kids bijzonder aanspreken. Met deze reuze bouwblokken bouwen kinderen met gemak de grootste bouwwerken. Deze veelzijdige grote blokken zijn geschikt voor alle soorten kinderspeelhoeken.

Grote speelblokken

Grote speelblokken XXL kunt u kopen in een voordeelset met 84 rubber / foam mega speelblokken. Deze reuze grote blokken zijn geschikt voor binnen en buiten. Beslist een aanwinst voor iedere speelhoek!

Grote Bouwblokken

Deze grote bouwblokken zijn geweldig speelgoed voor alle kids. Deze mega grote bouwblokken zijn perfect om binnen en buiten te gebruiken. Deze zachte rubber bouwblokken (50 stuks) kun je gemakkelijk online kopen.

Reuze blokken

Reuze blokken Voordeelpak met 100 zachte reuze speelblokken. Deze rubber blokken met noppen zijn perfect binnen en buiten speelgoed. Ook in rood, geel, groen en blauw leverbaar. En in kleinere sets. Een veilig en geruisloos product.

Soft blokken verbouwbaar met lego soft

Deze grote bouwstenen zijn identiek aan de soft blokken van het merk Lego. De mega grote rubber blokken zijn geschikt voor binnen en buiten. Ze hebben dezelfde afmetingen als de soft blokken van lego en zijn gemaakt van hetzelfde materiaal.

Excl. btw


Grote bouwstenen voor kinderen

Deze grote kinder bouwstenen zijn gemaakt van een soepel materiaal dat sterk genoeg is om er echt grote bouwwerken van te maken. Maar tegelijkertijd toch zacht genoeg om geen lawaai of beschadigingen te kunnen veroorzaken. Uitermate veilig en kindvriendelijk. 

Super veilig speelgoed

Dit grote bouwstenen speelgoed bestaat uit diverse soorten en maten blokken. Zo bestaan de sets uit hele stenen (2 x 4 noppen), halve stenen (2 x 2 noppen), dakpannen (1 x 4 noppen) en halve dakpannen (1 x 2 noppen). BE zijn zelfs gedecoreerde stenen met daarop ogen en mond zodat uw kleine gasten zelfs levensechte poppen en figuren kunnen bouwen. 

Grote afmetingen - groots resultaat!

Deze grote bouwstenen van WiseBigBlock® worden in de klassieke afmetingen van LEGO® Soft geleverd. Ze zijn dus gewoon allemaal verbouwbaar met elkaar. De afmetingen van de blokken zijn dan ook exact identiek: 19 x 9,5 x 7,0 cm (l x b x h voor een klassieke steen van 2 x 4 noppen). Voor de halve stenen betreft dit: 9,5 x 9,5 x 7,0 cm (l x b x h halve steen van 2 x 2 noppen)

Grote Bouwstenen XL

Indien u echt veilige grote bouwstenen wenst, dan maakt u met deze producten absoluut de juiste keuze. Onze grote bouwstenen in XL formaat zijn veilig, kindvriendelijk, bevatten geen weekmakers en zijn uitermate duurzaam. Ideaal voor bijvoorbeeld kinderspeelcentra, publieke wachtruimtes, scholen, kinderopvang, buitenschoolse opvang, speelparadijzen, openbare kinderspeelhoeken, showrooms, winkels, praktijken en nog veel meer.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,2 van 10 gebaseerd op 268 reviews.