Klim speelgoed binnen vanaf 1 jaar voor dreumes, peuter en kleuter

In de fantasierijke wereld van jonge kinderen, waar avontuur om elke hoek schuilt, is houten klimspeelgoed meer dan alleen speelgoed. Het is een portaal naar eindeloze mogelijkheden, waar creativiteit, behendigheid en zelfvertrouwen de vrije loop krijgen. Of het nu gaat om een dreumes in de kinderopvang of peuters die hun gymles beleven, houten klimrekken, klimtriangels en andere structuren voeden de natuurlijke drang van kleuters en ook oudere kinderen om te ontdekken en te leren.

Klimrek voor binnen

Met dit flexibele en super solide klimrek bedenken en bouwen de kinderen binnen of buiten hun eigen klim en klauterparcours. Vanwege de hoge kwaliteit zeer geschikt voor kleuterklassen, basisscholen, gymzalen, fysio praktijken en buitenschoolse opvang.

Loopbrug kinderen

Deze uitdagende loopbrug is voor kinderen een fantastische uitdaging. Deze wiebelbrug kan zelfstandig worden ingezet of door peuters en kleuters gebruikt worden als aanvulling op het Gonge klimrek speeltoestel. Een super veilige en leuke hangbrug.

Gonge glijbaan

Deze Gonge glijbaan set is ideaal voor peuters en kleuters in de kinderopvang of basisschool. Ook bijzonder geschikt om in te zetten bij peutergym en de gymles of sportles. Tevens verkrijgbaar als losse glijbaan ter aanvulling op het Gonge Mini Parcours.

Pikler triangel

Deze veelzijdige Pikler triangel is de ideale klim- en klauterdriehoek voor dreumes, peuter en kleuter. Jonge kinderen kunnen aan dit grote houten klimtoestel langs 3 zijden spelen: op het klimrek, in het klimnet en aan een heuse klimwand met boulders.

Pikler klimrek

Dit solide inklapbaar houten Pikler klimrek is bedoeld voor jonge kinderen vanaf 1 jaar (baby), 2 jaar (dreumes) en 3 jaar (peuter). Ideaal voor gebruik in de kinderopvang, gymzaal of thuis in de kinderkamer. Kan zowel binnen als buiten ingezet worden.

Excl. btw

Houten klim speelgoed binnen voor dreumes, peuter en kleuter

Zelfs de oudste kinderen uit de baby groep van 1 jaar kunnen onder begeleiding al gebruik maken van de meest eenvoudige materialen. Vanaf 2 jaar bieden de houten klimtoestellen voor peuters en kleuters een scala aan voordelen die verder reiken dan simpelweg plezier maken. Het stimuleert de grove motoriek terwijl kinderen klimmen, klauteren en glijden, waardoor ze sterker, leniger en gecoördineerder worden. Tegelijkertijd verfijnt het klimspeelgoed de fijne motoriek wanneer de kinderen hun kleine handjes gebruiken om zich vast te grijpen en te navigeren.

Klimspeelgoed geschikt vanaf 1 jaar en 2 jaar

Daarnaast versterkt houten klim speelgoed het zelfvertrouwen van dreumesen en peuters. Met elke succesvolle klim of glijbaan avontuur groeit hun gevoel van eigenwaarde. Ze leren hun grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, wat hen voorbereidt op toekomstige successen in het leven. Ideaal voor kinderen in de leeftijd van 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar en 4 jaar.

Materiaal ontwikkeld door Emmi Pikler

Bij het kiezen van houten klim speelgoed voor kinderen is veiligheid van het grootste belang. Zorg ervoor dat u kiest voor producten van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen. De materialen, die ontwikkeld zijn door kinderarts Emmi Pikler, komen tegemoet aan alle criteria. Let op vloeiende afwerkingen, stevige constructies en kindvriendelijke materialen. Investeer in kwaliteitsvol houten klim speelgoed en geef kinderen de kans om te ontdekken, te leren en te groeien in een veilige en inspirerende omgeving. Laat hun fantasie de vrije loop en zie hoe ze transformeren in kleine avonturiers die klaar zijn om de wereld te verkennen!

Indoor klimtoestel van duurzaam hout

De voordelen van indoor klim speelgoed gaan verder dan fysieke ontwikkeling. Houten klim speelgoed voedt ook de cognitieve vaardigheden van peuters en kleuters. Het moedigt probleemoplossend denken aan terwijl de kinderen obstakels overwinnen en verschillende routes verkennen. Het stimuleert fantasierijk spel terwijl ze zich transformeren in dappere avonturiers, behendige klimmers of nieuwsgierige ontdekkingsreizigers. Kortom, duurzaam speelgoed tot in lengte der dagen.

Klimrekken voor instellingen, kinderopvang en lagere school

Houten klim speelgoed voor binnen is bijzonder geschikt voor gebruik in kinderopvang centra (peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, speel-o-theek, e.d.) en gymles omgevingen. De natuurlijke uitstraling van het materiaal past perfect bij de creatieve en educatieve sfeer van deze omgevingen. Bovendien is klim speelgoed van hout bijzonder robuust en duurzaam, bestand tegen intensief gebruik door nieuwsgierige kleine handjes. Het kan bovendien ook buiten bij goed weer ingezet worden.
De veelzijdigheid van houten klim speelgoed maakt het een waardevolle toevoeging aan elke speelruimte. Verschillende structuren, zoals klimtriangels en klimrekken, kunnen gecombineerd worden om een uitdagende en uitnodigende speelomgeving te creëren die past bij de leeftijd en vaardigheden van de kinderen.

Inspiratie voor activiteiten met houten klim speelgoed

De mogelijkheden zijn eindeloos met houten klim speelgoed. Laat de fantasie van de peuters en kleuters de vrije loop en creëer onvergetelijke speelmomenten die ontwikkeling en plezier combineren:

• Klim Expeditie: Creëer een uitdagend parcours met verschillende klimstructuren, waar kinderen kunnen klauteren, glijden en hangen.
• Piraten Eiland: Verander de klimmer in een piratenschip en laat de fantasie de vrije loop met avonturen op volle zee.
• Bouwplaats Avontuur: Stapel blokken en klimdriehoeken om een bouwplaats te creëren waar kinderen kunnen klimmen en "construeren".
• Jungle Ontdekkingstocht: Maak een jungle-omgeving met klimtouwladders, hangende bruggen en zachte matten als bladerdak.
• Ridderlijk Toernooi: Bouw een kasteel met klimtriangels en laat kinderen verkleed als ridders hun zwaardvechtkunsten tonen.

Klim speelgoed is geschikt vanaf 1 jaar, respectievelijk 2 jaar en 3 jaar. Bij alle producten staat op de betreffende product- pagina de exacte leeftijd aangegeven waarvoor het item geschikt is.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »