Speelblokjes

Speelblokjes voor kinderen

Kunststof of houten blokjes zijn het basis speelgoed voor iedere speelhoek. Voor peuters vanaf twee jaar zijn de Duploblokken een perfecte start tot creatief spelen. Voor de wat grotere kinderen vanaf 4 jaar zijn er diverse uitgebreide Legostenen met basisblokjes in alle kleuren waarmee kinderen zelf hun eigen ontwerpen kunnen bouwen. Of gebruik deze sets als aanvulling voor een kinderspeeltafel. De houten plankjes van het Kapla speelgoed zijn degelijke houten plankjes waarmee jong én oud zich urenlang kan vermaken.

DUPLO Emoties

DUPLO Emoties is de allernieuwste set. Deze set bevat 188 DUPLO blokken en leert kinderen spelenderwijs gezichtsuitdrukkingen en emoties herkennen. Bevat blokjes met verschillende emoticons. Inclusief 8 leuke bouwkaarten.

DUPLO Basisset

Deze DUPLO basisset van maar liefst 240 speelblokken is de ideale starterset. Deze educatieve set wordt geleverd met een solide opbergkist met deksel. Ideaal voor kinderdagverblijf en peuterspeelzaal.

DUPLO Letters

Deze nieuwe set met DUPLO Letters bestaat uit 130 gekleurde speelblokken. Deze leerzame letterset van LEGO Education bevat gekleurde blokken met alle letters van het alfabet en 4 educatieve bouwkaarten.

Aanbieding

Houten Lego steentjes

Houten Lego steentjes

Grote verzameling van 300 duurzame houten Lego steentjes geleverd in handige opbergzak. Deze houten lego stenen zijn uiteraard voorzien van het ecologische FSC-keurmerk. Je kunt ze gewoon verbouwen met de bestaande LEGO verzameling.

€159,95 €139,95

Toevoegen aan winkelwagen

Kapla box

Dit is de allergrootste Kapla box met wel 1000 plankjes. Met deze reuzeset is het mogelijk enorme bouwwerken te creëren en daarmee bouwkundig inzicht te verwerven. Tevens ontvangt u een bijzonder fraaie opbergkist.

Kapla bouwstenen

Maar liefst 280 bouwblokken bevat deze grote set. De Kapla houten speelplankjes worden geleverd in een sterke houten opbergkist die u tevens naar wens kunt gebruiken als extra zitje.

Light Stax Power table set DUPLO

Deze Light stax power table Junior is de ideale ondergrond voor het bouwen met Light Stax junior blokjes (passen op DUPLO blokken). Deze Light Stax bouwplaat kan grotere bouwwerken in 1 keer mooi verlichten. Inclusief 50 LED blokjes.

Light Stax Power table set LEGO

Deze Light Stax Power table is met LEGO blokjes en elementen verbouwbaar. Deze grote power table bouwplaat van 63,5 x 63,5 cm kan vele LED lights tegelijk verlichten. Deze uitgebreide set bevat ook 50 LED lights. Ideaal voor het verlichten van grote LEGO

DUPLO blokken xxl set

Supercomplete LEGO DUPLO blokken XXL set 45028 met vele verschillende soorten bouwstenen. Deze Duploset bevat maar liefst 480 blokken: een bonte gevarieerde verzameling met vele decoratieve elementen en wagentjes.

Excl. btw
 

Houten speelblokjes kopen van duurzaam materiaal

De houten blokjes van het merk Kapla zijn geschikt voor alle leeftijden. Met deze plankjes kunnen zowel kleine als grotere kinderen mee uit de voeten. Stapelen of bouwen, deze Kaplas zijn ideaal voor het stimuleren van de motoriek en het bevorderen van de creativiteit. Ze zijn leverbaar in drie verschillende sets, zo is er een starterset met 200 plankjes maar ook een zeer uitgebreide set van wel 1000 plankjes. De houten blokken bieden kleuters en de iets grotere kinderen heel veel leerzaam spelplezier. Met deze uitgebreide sets kunnen kinderen eindeloos bouwen.

Kunststof blokjes in alle vormen, kleuren en maten

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben wij een aantal uitgebreide legosets in het assortiment. Deze sets bestaan uit een grote hoeveelheid basisblokjes die perfect gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld het bouwen van een eigen stad. Ook kunnen deze legostenen als aanvulling worden gebruikt bij de diverse kinderspeeltafels.

Kunststof steentjes van duurzaam plastic grondstoffen

Ok de kunststof speelblokjes worden uitsluitend geproduceerd uit duurzame materialen. Deze harde plastic grondstoffen hebben geen schadelijk effect op het milieu te meer daar ook voor de kleurpigmenten enkel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke kleurstoffen.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,2 van 10 gebaseerd op 268 reviews.