Speelblokjes

Speelblokjes voor kinderen

Kunststof of houten blokjes zijn het basis speelgoed voor iedere speelhoek. Voor peuters vanaf twee jaar zijn de Duploblokken een perfecte start tot creatief spelen. Voor de wat grotere kinderen vanaf 4 jaar zijn er diverse uitgebreide Legostenen met basisblokjes in alle kleuren waarmee kinderen zelf hun eigen ontwerpen kunnen bouwen. Of gebruik deze sets als aanvulling voor een kinderspeeltafel. De houten plankjes van het Kapla speelgoed zijn degelijke houten plankjes waarmee jong én oud zich urenlang kan vermaken.

Basisset met DUPLO blokken in blauwe opbergbak

Deze basisset met maar liefst 240 LEGO® DUPLO speelblokken is de ideale starterset. Deze educatieve set wordt geleverd met een solide kunststof opbergkist met deksel. Ideaal voor kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of gewoon thuis.

Aanbieding

Houten steentjes verbouwbaar met legoblokjes

Houten steentjes verbouwbaar met legoblokjes

Grote verzameling van 300 duurzame houten steentjes in hetzelfde formaat als de steentjes van lego. Geleverd in handige opbergzak. Deze houten stenen zijn uiteraard voorzien van het ecologische FSC-keurmerk. Te combineren met de gewone lego stenen.

€159,95 €139,95

Toevoegen aan winkelwagen

Kapla box

Dit is de allergrootste Kapla box met wel 1000 plankjes. Met deze reuzeset is het mogelijk enorme bouwwerken te creëren en daarmee bouwkundig inzicht te verwerven. Tevens ontvangt u een bijzonder fraaie opbergkist.

Kapla bouwstenen

Maar liefst 280 bouwblokken bevat deze grote set. De Kapla houten speelplankjes worden geleverd in een sterke houten opbergkist die u tevens naar wens kunt gebruiken als extra zitje.

Poppetjes

Deze Poppetjes set bestaat uit 10 unieke losse popjes die ideaal zijn voor de contextuele therapie (methodiek "Een Taal Erbij") als ook voor de Duplopoppetjes therapie. Super materiaal voor training en cursus in hulpverlening. Te koop voor NL en B.

Wereldfamilie

Deze Wereldfamilie therapie set is een uitgebreide set van 7 figuren die u kunt kopen voor de duplopoppetjes therapie en de methodiek "een taal erbij". De figuren zijn 12,5 cm hoog en vertegenwoordigen blanke, zwarte en getinte figuurtjes.

Bewaardoos voor Lego en Duplo

Grote Bewaardoos met handig klepdeksel. Deze grote blauwe bewaarbox is ideaal voor het stofvrij opbergen van allerlei bouwblokjes en bouwstenen. Vanaf nu ziet de speelhoek er altijd even opgeruimd uit.

Groot constructiemateriaal

Dit super veilige constructiemateriaal bestaat uit 76 grote bouwblokken van zacht en licht EPP schuimstof. Ideaal voor peuters, kleuters en kinderen van de onderbouw basisschool. De blokken komen in de klassieke kleuren rood, geel, blauw en groen.

LEGO Voetbalpoppetjes 121 stuks

Unieke set van 11 sets Nederlands elftal met LEGO voetbalpoppetjes. In totaal dus 121 voetbal poppetjes in oranje tenue. Perfect om bijvoorbeeld in de klas of in een club samen het aanstaande Europees Kampioenschap tot leven te laten komen. Vanaf 5 jaar.

Excl. btw
 

Houten speelblokjes kopen van duurzaam materiaal

De houten blokjes van het merk Kapla zijn geschikt voor alle leeftijden. Met deze plankjes kunnen zowel kleine als grotere kinderen mee uit de voeten. Stapelen of bouwen, deze Kaplas zijn ideaal voor het stimuleren van de motoriek en het bevorderen van de creativiteit. Ze zijn leverbaar in drie verschillende sets, zo is er een starterset met 200 plankjes maar ook een zeer uitgebreide set van wel 1000 plankjes. De houten blokken bieden kleuters en de iets grotere kinderen heel veel leerzaam spelplezier. Met deze uitgebreide sets kunnen kinderen eindeloos bouwen.

Kunststof blokjes in alle vormen, kleuren en maten

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben wij een aantal uitgebreide legosets in het assortiment. Deze sets bestaan uit een grote hoeveelheid basisblokjes die perfect gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld het bouwen van een eigen stad. Ook kunnen deze legostenen als aanvulling worden gebruikt bij de diverse kinderspeeltafels.

Kunststof steentjes van duurzaam plastic grondstoffen

Ok de kunststof speelblokjes worden uitsluitend geproduceerd uit duurzame materialen. Deze harde plastic grondstoffen hebben geen schadelijk effect op het milieu te meer daar ook voor de kleurpigmenten enkel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke kleurstoffen.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »