Houten Kindertafel

Houten kindertafel met opbergvak

Uniek vormgegeven houten kindertafel, praktisch en multi-inzetbaar. Deze stevige en praktische houten kindertafels van het merk JunkTrunk zijn voorzien van een groot opbergvak voor speelgoed. De meubels hebben een opbergvak in het midden van de tafel of zijn voorzien van klepdeksels die tevens als werkblad gebruikt kunnen worden.  Een JunkTrunk kleptafel staat voor spelen en opbergen in één. U heeft de keuze uit diverse soorten en maten; zo hebben we o.a. een grote houten kindertafel voor wel zes kids, een vierkant model of een compacte houten kindertafel voor 1 persoon in ons assortiment. 

Kinderlessenaar met hocker

Lessenaar kind / kinderlessenaar. Handig houten lessenaartje met klep. Inclusief bijpassend zitbankje. Een multi-functioneel kinderspeelmeubel voor de kinderkamer of speelhoek. Ook leverbaar in grotere varianten.

Kindertafel met opbergruimte

Zeer handige kindertafel met opbergruimte voor speelgoed. Dit kindertafeltje is ook leuk als playmobil speeltafel. Deze kleptafel met opbergvak wordt geleverd met 2 bijbehorende houten krukjes van topkwaliteit. Ideaal als knutseltafel, tekentafel of opber

Aanbieding

 Kinderbureautje

Kinderbureautje

Stoer kinderbureautje met klep. Dit kinderbureau is voorzien van praktisch bergvak om speelgoed op te bergen. Het wordt geleverd met twee bijbehorende zitjes met opbergvak in het zelfde fraaie design die na gebruik onder het buro geschoven kunnen worden.

€319,95 €289,95

Toevoegen aan winkelwagen

Bouwtafel

Bouwtafel met klep en 2 stevige kinderbanken. Een handige kindertafel voor 4 kinderen met 2 ruime werkbladen en grote bak voor speelgoed of bouwblokken. De tafel is ook leverbaar zonder banken.

Speeltafel met opbergruimte

Mooie speeltafel met opbergruimte voor 6 kinderen of meer. In de tafel is een grote opbergruimte voor speelgoed. Wordt geleverd met twee bijpassende zitbanken. Kan ook zonder bankjes besteld worden. Ook in kleinere varianten leverbaar.

Ronde kindertafel

Ronde kindertafel met vier bijpassende krukjes. In het midden van de tafel is een groot bergvak voor speelgoed. De tafel is ook los leverbaar zonder krukjes.

Houten kindertafel vierkant

Vierkante houten kindertafel en 4 bijbehorende stoeltjes. Ideaal om aan te bouwen, knutselen, lezen, tekenen en spelletjes te spelen.

Kinderbank met opbergruimte

Deze solide houten kinderbank met opbergruimte biedt plaats aan 3 kinderen. Kinder klepbank met fraai design met klepdeksel met heel veel opbergruimte. Past perfect bij de grote 6-zits kindertafel en de vierkante houten kindertafel.

Kinder opbergbankje

Dit kinder opbergbankje is wel heel erg speciaal: onder het zitvlak bevindt zich een opbergruimte waarin speelgoed en andere spulletjes kunnen worden opgeborgen. Super handig en praktisch.

Krukje

Dit sterke en stoere krukje staat u toe uw speeltafel snel uit te breiden. Uiteraard kan het ook autonoom ingezet worden in uw kinderspeelhoek of wachtkamer.

Excl. btw

Kindertafel van hout met stoeltjes of banken

De kindertafels van hout worden aangeboden in een complete set met bijpassende stoeltjes, krukjes of bankjes. Er zijn complete sets 2 tot 6 kinderen. Mocht u nog meer stoeltjes of banken nodig hebben dan zijn de bankjes en krukjes ook nog los leverbaar en kunt u de speelhoek zo groot maken als u zelf wilt. Andersom is het ook zo een houten kindertafel ook los te verkrijgen is in het geval u al zelf beschikt over bankjes en stoeltjes. Ook hebben wij diverse kinderspeeltafels met vaste stoelen

Houten kindertafel voor een opgeruimde speelhoek

Dit robuuste kindermeubel past met zijn aantrekkelijk design in iedere kinderspeelhoek. Dit assortiment is van zware kwaliteit en o.a. zeer geschikt voor intensief gebruik in scholen, BSO of wachtruimtes of gewoon thuis. Ze beschikken alle over een tijdloos design De meubels zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer geschikt voor intensief gebruik. Vanaf de fabriek is het houtwerk volledig beschermd met een 3-voudige kind- en milieuvriendelijke lak. De montage is kinderlijk eenvoudig en het montagemateriaal is vanzelfsprekend bij alle sets inbegrepen.

Op de website van het merk JunkTrunk® treft u nog meer kindermeubelscombinaties aan en kunt u alle houten kindertafels ook los bestellen. 

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2022-11-01 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,5 van 10 gebaseerd op 294 reviews.