Kinderspeeltafel

Kinderspeeltafel voor speelhoek, wachtruimte en kinderopvang

Kinderspeeltafels leveren wij in alle vormen en maten, design en materiaalsoort. Zo produceren we o.a. een compleet kinderspeeltafel assortiment van duurzaam hout als ook diverse vrolijk gekleurde tafels voor peuter, kleuter en de oudere kinderen. Als specialist in speeltafels voor kinderen voeren wij de toonaangevende merken voor optimale veiligheid en degelijkheid. Bij vrijwel elke tafel zijn ook stoelen of zitjes leverbaar. 

Speeltafel voor Lego

Deze kleurrijke speeltafel is geschikt voor zowel DUPLO blokken als LEGO steentjes die beide op de aanwezige bouwplaten passen. Tevens is deze tafel uitgerust met 3 blauwe opberg bakken en 200 bouwsteentjes zodat de kinderen direct aan de slag kunnen.

Houten treintafel

Deze houten treintafel is een super complete speelgoed set die beschikt over meer dan 100 accessoires en speelelementen. Deze fantastische houten trein tafel biedt plaats aan 4 tot 6 kids.

Kindertafel met opbergruimte

Zeer handige kindertafel met opbergruimte voor speelgoed. Deze kleptafel met opbergvak wordt geleverd met 2 bijbehorende houten stoelen van topkwaliteit. Ideaal als knutseltafel, tekentafel, playmobil tafel of opbergtafel.

Brio Speeltafel

Deze Brio speeltafel wordt compleet geleverd met onderstel, speelplaat en een uitgebreide Brio treinen set. Ideaal voor de openbare speelhoek of voor thuis.

Speeltafel met bank

Mooie speeltafel met bank voor 2 tot 4 kinderen. Leuk om aan te zitten, spelen, tekenen, kleuren en nog veel meer. Deze speeltafel is ook in een groter model leverbaar.

Speeltafeltje

Speeltafeltje voor twee kinderen. Kinderspeeltafel met 2 vaste stoeltjes die aan de tafel zijn vast gemonteerd. Met handig speelgoedvak. Inclusief 70 speelblokken van het merk PlusPlus.

Speelgoedtafel

Speelgoedtafel met drie stoelen en opbergvak voor speelgoed in het midden. Een kleurrijke speelgoed tafel voor kinderhoeken, wachtkamer en praktijken. Geschikt voor peuters, kleuters en kids tot 8 jaar.

Grote Tafel voor Lego

Grote tafel voor 6 kinderen om met Lego of andere blokken zoals Kapla te spelen. Perfect om alles in op te bergen. Deze extra grote tafel voor Lego wordt geleverd inclusief 2 zitbanken in het zelfde prachtige design. Top kwaliteit voor vele jaren plezier.

Tafel voor duplo met 4 poefjes

Solide speeltafel met 4 stevige poefjes. Inclusief 144 Duploblokken. Op de bouwplaat kan zowel met duplo-blokken als met legoblokjes gebouwd worden. De tafel is ook leverbaar met 4 krukjes of als losse tafel.

Ronde Speeltafel

Prachtige ronde speeltafel van hout met vaste ronde bank en handig speelgoedvak in het midden van de tafel. Voor 2 tot 8 kinderen. Geschikt voor talloze activiteiten als bouwen,. tekenen, knutselen, lezen en samen spelen. Ook in kleine variant leverbaar.

Speeltafel met opbergruimte

Mooi blank houten speeltafel met opbergruimte voor 6 kinderen. In de tafel is een grote opbergruimte voor speelgoed. Wordt geleverd met twee bijpassende zitbanken in het zelfde fraaie design. Voor BSO, school, kinderhoek, wachtruimte, etc.

Design speeltafel

Vrolijke design kinderspeeltafel in de vorm van een halve cirkel. Met drie vast gemonteerde zitjes. Een unieke tafel voor tegen de wand. Wordt geleverd met een opbergbak in het midden van de tafel en 70 speelblokken.

Kralentafel vierkant

Deze vierkante houten kralentafel is inmiddels een echte klassieker. Het uitdagende kralenframe zal vele enthousiaste peuters, kleuters en jonge kids uw kinderhoek in trekken!

Brio Treintafel

De enige echte Brio Treintafel. Deze set bestaat uit een oerdegelijk onderstel met speelblad en alle treintjes. Een onverwoestbare trein tafel waarop originele Brio locomotieven en alle accessoires te vinden zijn.

Kinder-Speeltafel 5 zits

Unieke ronde kinderspeeltafel met 5 vaste zitjes en opbergvak voor speelgoed. Ideaal voor de openbare kinderspeelhoek. Degelijk en stabiel, voorzien van anti-slip randen, opbergbak in het midden en speelblokken.

Kralentafel met stoeltjes

Robuuste kralentafel met vier vaste stoeltjes. Met deze handige kralentafel is er voor alle kinderen voldoende plaats voor een gezellig samenzijn in de speelhoek.

Ronde kindertafel

Ronde kindertafel met vier bijpassende krukjes. In het midden van de tafel is een groot bergvak voor speelgoed. De tafel is ook los leverbaar zonder krukjes.

Speltafel

Houten magnetische speeltafel voor 2 tot 4 kinderen met magneetspel. Een uitdagend kat-en-muisspel waarbij kinderen met magneetpennen zoveel mogelijk kaasblokjes moeten veroveren. Geen losse onderdelen!

Excl. btw

Een duurzame kinderspeeltafel

Een kinderspeeltafel dient uitermate stabiel te staan, uit het juiste (milieu-vriendelijke) materiaal te zijn opgetrokken en te beschikken over mooie afgeronde hoeken zodat kinderen op een verantwoorde en plezierige wijze tijdenlang eraan kunnen doorbrengen. Onze tafels beschikken bijvoorbeeld allemaal over het FSC-keurmerk zodat u zeker weet dat verantwoord hout is gebruikt tijdens de productie.

Ook verkrijgbaar met steigerhout look

Tevens beschikken we over diverse kinderspeeltafel modellen die een zogenaamde "steigerhouten-look" hebben. Nieuw hierin zijn de tafels met opbergruimte van het fameuze merk JunkTrunk®. Uiteraard zijn ze wel behandeld met een kind- en milieuvriendelijke lak voor het geval er eens een keer iets gemorst wordt. Deze houten kindertafels zijn er in diverse afmetingen en de tafelhoogte bedraagt tussen de 50 en 60 cm zodat kids tot 12 jaar er aan kunnen spelen. Ook de maat van de tafels is er van medium tot extra large. De steigerhouten modellen zijn los te koop of als sets waarbij u in één keer ook de stoeltjes of zitbankjes er bij kunt aanschaffen.

Verder treft u in ons assortiment ook mooie ronde houten speeltafels aan die onder andere voorzien zijn van een geïntegreerde zitbank rondom het meubel. Deze bieden plaats aan wel 8 kinderen en zijn bij diverse modellen voorzien van een opbergbak in het midden van de tafel. Handig voor al het speelgoed.

Voor alle leeftijdsgroepen is een oplossing voorhanden

Ook het materiaal waarmee u de kinderspeeltafel uitrust is belangrijk: voor de allerkleinsten komen de grote DUPLO® blokken of Kapla® plankjes in aanmerking terwijl de iets oudere kids meer gebaat zijn met uitdagendere activiteiten zoals mogelijk is met legoblokken en de welbekende K'nex® staafjes.

Ook de maatvoering is belangrijk. Jonge kinderen (vanaf 18 maanden) dienen te spelen aan een kindertafel die qua hoogte hierop is aangepast en ook de bijbehorende stoeltjes moeten hierop zijn afgestemd. Deze speeltafels voor peuters zijn apart gerubriceerd op onze site.

Oudere kinderen moeten zich juist makkelijk aan het speeltoestel kunnen bewegen teneinde de voorgeschotelde activiteiten met speels gemak uit te voeren. Deze meubels zijn iets groter qua uitvoering en maat en bieden speelmogelijkheden afgestemd op de leeftijdsgroep van 4 tot 10 jaar. Deze modellen treft u aan in een aparte categorie speeltafels voor iets oudere kinderen

Met stoeltjes of zonder?

Een groot deel van de kinderspeeltafels in ons assortiment wordt geleverd inclusief stoelen, zitjes, bankjes of ander zitmeubilair. Hierbij zijn dan weer modellen die voorzien zijn van geïntegreerde zitjes (dus vast aan het speelmeubel) of gewoon als losse stoeltjes. Bekijk hier het overzicht van alle speeltafels met stoeltjes.

Vanzelfsprekend zijn er ook tafels zonder zitjes. Niet zozeer om geld te besparen, maar meer omdat het type kinder speeltafel dit niet nodig heeft. Een goed voorbeeld hiervan zijn de populaire treintafels van onder andere Brio®. Kinderen spelen hieraan gewoon op hun knietjes zodat alle speelelementen beter in bereik zijn van de kleine kinderhandjes.

Kinderspeeltafel kopen? Hier online bestellen!

Tot slot is het belangrijk te kijken naar de duurzaamheid van de kinder speeltafel. Indien deze voor dagelijks gebruik tientallen jaren wordt ingezet (bijvoorbeel in de showroom van een autodealer of in de wachtkamer van een tandarts) dan dient u beslist te kiezen voor een uitermate degelijke tafel van de hoogst kwaliteit. Is het meer bedoeld voor enkele jaren thuisgebruik dan kunt u af met een iets voordeliger model. Indien u uw keuze bepaald heeft, kunt u hier heel vlot uw kinderspeeltafel online kopen. Binnen 1 à 2 werkdagen geleverd op uw locatie!

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.