Speelkeuken - houten speelgoedkeuken voor de kinderopvang, school en thuis

Een speelkeuken is de droom van ieder kind. Met een eigen houten speelgoedkeuken kunnen kinderen een echte kok of "chef de cuisine" zijn. Een speelkeukentje is er in vele maten, uitvoeringen, stijlen en design. Speelkeukens zijn voor meisjes en jongens bijzonder leerzaam speelgoed vanwege het onbewust uitvoeren van rollenspel, de zelfexpressie en natuurlijk sociale interactie met vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast draagt een houten speelkeuken met accessoires bij aan de ontwikkeling van motoriek, sociale vaardigheden en cognitief leervermogen. Wij hebben hieronder alvast een selectie gemaakt van de beste kinderkeukens.

Grote speelkeuken

Deze grote houten speelkeuken is perfect geschikt voor plaatsing in een hoek. De kinderkeuken beschikt over talloze interactieve functies zoals brandende fornuispitten met echt geluid. Ook de knoppen van bijvoorbeeld de oven draaien en klikken echt.

Bonte speelkeuken

Deze houten speelkeuken voor meisjes en jongens is uitgerust in bonte retro kleuren en is super compleet qua uitrusting. Met echt werkende deurtjes van de kastjes, magnetron, oven, koelkast en vriezer. Ook de knoppen draaien levensecht met een klik-geluid

Speelkeuken met geluid

Deze houten speelkeuken met licht en geluid wordt gekenmerkt door een mooie landelijke en rustieke uitstraling. De kinderkeuken wordt geleverd met een set van 18 accessoires. En op het krijtbord kunnen kinderen hun favoriete menu en gerechtjes noteren.

Speelkeuken rood

Deze rode houten speelkeuken is vervaardigd uit duurzaam hout en nodigt kinderen direct uit om hier te komen spelen. De keuken is voorzien van talloze accessoires en de deurtjes kunnen open en dicht. Ook de draaiknoppen van oven en wasbak werken echt.

Speelkeuken wit

Met deze witte houten speelkeuken zijn kinderen jarenlang zoet. Het wit keukentje met al haar apparaten, nodigt de kids uit om onmiddellijk te beginnen met het bereiden van hun favoriete gerechtjes. De fris witte kleur past naadloos in ieder interieur.

Roze speelkeuken

Met deze roze houten speelkeuken zijn kinderen urenlang in de weer. De keuken is voorzien van een oven, werkblad, vriezer, koelkast, magnetron, oven, spoelbak en zelfs een ingebouwde telefoon. De deurtjes kunnen open en dicht en de knoppen draaien echt.

Excl. btw

Speelkeuken met accessoires voor jongens en meisjes

Er zijn nog steeds mensen die denken dat alleen meisjes een speelkeuken geweldig vinden. Niets is minder waar. Ook heel veel jongens spelen met heel veel plezier in een kinderkeuken met allerlei accessoires, zoals pannensets, magnetron, vriezer, wasbak, fornuis, servies, kraan, pannetjes, kast, fruit en andere interessante spulletjes. Uiteraard zijn de roze en pastel-kleurige speelkeukens de grote favoriet van de meisjes maar de meer neutraal gekleurde keukentjes zijn net zo perfect voor jongens als voor meisjes. Zoals u ziet heeft Speeltafelwinkel voor u een selectie gemaakt van de leukste speelkeukens van de beste kwaliteit. En dat met een heel aantrekkelijk prijskaartje. 

Gemaakt van hout - duurzaam en solide

Een houten speelkeuken is over het algemeen de grote favoriet. Hout is duurzaam materiaal, is stevig en sterk en gaat jarenlang mee. Bovendien uitermate geschikt om milieuvriendelijk met lak te behandelen zodat ook veel kleuren zoals roze, wit, rood en pastelkleuren mogelijk zijn. Het design van een houten kinderkeuken wordt hierdoor meer uitgesproken en een heel stuk fraaier. In tegenstelling tot plastic of kunststof, is een houten keukentje veel meer geschikt voor intensief gebruik en kan eenvoudig tegen een stootje. Een speelkeuken van hout heeft ook meer educatieve waarde en biedt talloze speelmogelijkheden. Kinderen leren niet alleen koken, maar trainen tegelijkertijd ook hun cognitieve, sociale en motorische vaardigheden. 

Ook bijzonder geschikt voor de kinderopvang, BSO en basisscholen

De speelkeukens in ons assortiment zijn geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Hierdoor zijn ze onder andere ook bijzonder goed geschikt voor de kinderopvang (peutergroepen vanaf 3 jaar), de kleuterklassen, lagere school en natuurlijk de buitenschoolse opvang. In de huishoek of speelhoek kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en hun beste kookkunsten presenteren. Andere geschikte plaatsen voor deze speel keukens zijn in kantines, wachtruimtes, kinderspeelhoeken en overige kindercentra. 

Vanaf welke leeftijd spelen met een keukentje?

Kinderen in alle leeftijden vinden een speelgoedkeukentje geweldig om mee te spelen. Een houten speelkeukentje is al geschikt voor kinderen vanaf 2 à 3 jaar en kinderen kunnen er jarenlang bijzonder veel plezier aan beleven. Sommige modellen voor grotere kinderen hebben meer interactieve mogelijkheden (zoals licht en geluid). Omdat veel kinderen zeker tot 10 jaar blijven spelen, is een speelkeuken een prima investering voor jarenlang intensief gebruik.

Een speelkeuken kopen met korting

Een speelkeuken koop je eenvoudig en snel bij Speeltafelwinkel. Alle speelgoedkeukens zijn te allen tijde voorradig en snel uit voorraad geleverd. Bovendien altijd aan de laagste prijzen dus kom gerust een kijkje nemen in onze keuken!

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.