Light Stax lichtgevende LED

Met de Light Stax lichtgevende blokjes wordt bouwen en spelen nóg creatiever, veelzijdiger, spannender... én lichtgevender! Light Stax lichtgevende LED blokjes kunnen samen met legoblokjes gebruikt worden. De grotere Light Stax blokken zijn met de duploblokken verbouwbaar. Met deze lichtgevende LED steentjes wordt ieder bouwwerk in het donker prachtig verlicht. Beide versies zijn verkrijgbaar als "Power Table" (zeer grote electronische bouwplaat met Light Stax® stenen) of als Maxi-Set (zeer uitgebreide set van Light Stax stenen geleverd in kunststof opbergdoos.

Light Stax Junior Maxi Set

Light Stax Junior set Maxi set. Bevat 180 lichtgevende LED blokjes. In vele mooie kleuren. Deze blokjes zijn verbouwbaar met duploblokken. Wordt geleverd inclusief een handige opbergdoos.

Excl. btw

Wat is Light Stax?

Light Stax® is een bouwsysteem om lichtgevende creaties mee te bouwen. Light Stax lichtgevende blokjes passen perfect op bouwblokjes van het type lego en de grotere variant past perfect op de blokjes van duplo. Je kunt met deze lichtgevende steentjes zelf mooie creaties maken en je kunt ze dus perfect combineren met de bouwsteentjes die je al hebt.

Hoe werkt Light Stax?

Light Stax blokjes worden lichtgevende bouwblokjes als je ze verbindt met een USB oplaadbare Power Table of via een klein 4x4 accusteentje (mini Power Table), of een ander verlicht bouwblokje. Zo kun je vele Light Stax blokjes tegelijk verlichten. Je kunt de blokjes op drie manieren verlichten: permanent verlichten, laten knipperen of dimmen. Met een druk op de knop schakel je tussen drie lichteffecten. Light Stax is een draadloos bouwsysteem, maar er zijn ook verlengkabels om afstanden te overbruggen (inbegrepen in de sets).

Light Stax lichtgevende blokjes

Light Stax is er in twee verschillende varianten. Light Stax Standaard is compatibel met legoblokjes en geschikt voor kinderen vanaf 4 à 9 jaar. Voor de wat jongere kinderen (18 maanden tot 4 jaar) is er een grotere versie: Light Stax Junior, die compatibel is met de duplostenen. Deze twee varianten passen niet op elkaar vanwege het verschil in grootte.

LIGHT STAX Junior bevatten krachtige LEDs die oplichten zodra ze in verbinding staan met de USB basis of met een ander lichtgevend bouwblokje. Zo kun je de mooiste lichtgevende bouwwerken maken in allerlei vormen en kleuren. De USB basis werkt op batterijen, of op een USB bron, zoals een telefoonlader. Met een druk op de knop schakel je tussen drie lichteffecten. LIGHT STAX Junior is beschikbaar in 8 kleuren; rood, blauw, geel, groen, roze, oranje, wit en zwart en in verschillende formaten. Light Stax Standaard is beschikbaar in 9 verschillende gedekte kleuren en 5 transparante kleuren en in verschillende afmetingen.

Light Stax LED lichtjes

Met LED lichtjes maak je de mooiste creaties en bouwwerken. Speelplezier voor grote en kleine kinderen, vanaf 3 jaar! De sets worden geleverd in Nederland en België. Bekijk hieronder onze leuke video voor meer Light Stax inspiratie!

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »