Light Stax licthgevende LEGO LED

Met de Light Stax lichtgevende LEGO blokjes wordt bouwen en spelen nóg creatiever, veelzijdiger, spannender... én lichtgevender! Light Stax lichtgevende LED blokjes kunnen samen met LEGO® blokjes gebruikt worden. De grotere Light Stax blokken zijn met de DUPLO® blokken verbouwbaar. Met deze lichtgevende LED steentjes wordt ieder bouwwerk in het donker prachtig verlicht. Beide versies zijn verkrijgbaar als "Power Table" (zeer grote electronische bouwplaat met Light Stax® stenen) of als Maxi-Set (zeer uitgebreide set van Light Stax stenen geleverd in kunststof opbergdoos.

Light Stax Power table set DUPLO

Deze Light stax power table Junior is de ideale ondergrond voor het bouwen met Light Stax junior blokjes (passen op DUPLO blokken). Deze Light Stax bouwplaat kan grotere bouwwerken in 1 keer mooi verlichten. Inclusief 50 LED blokjes.

Light Stax Junior Maxi Set

Light Stax Junior set Maxi set. Bevat 180 lichtgevende LED blokjes in DUPLO formaat. In vele mooie kleuren. Deze blokjes zijn verbouwbaar met DUPLO blokken. Wordt geleverd inclusief een handige opbergdoos.

Light Stax Power table set LEGO

Deze Light Stax Power table is met LEGO blokjes en elementen verbouwbaar. Deze grote power table bouwplaat van 63,5 x 63,5 cm kan vele LED lights tegelijk verlichten. Deze uitgebreide set bevat ook 50 LED lights. Ideaal voor het verlichten van grote LEGO

Light Stax Standard Maxi Set

Light Stax Standard Maxi Set met 360 LED bouwblokjes. Compatibel met LEGO blokjes. Deze allernieuwste grote starter set bevat lichtgevende blokjes in LEGO formaat in vele mooie kleuren. Inclusief handige opbergdoos.

Excl. btw

Wat is Light Stax?

Light Stax® is een bouwsysteem om lichtgevende creaties mee te bouwen. Light Stax lichtgevende LEGO blokjes passen perfect op bouwblokjes van LEGO® en de grotere variant past perfect oop DUPLO®. Je kunt met deze lichtgevende steentjes zelf mooie creaties maken en je kunt ze dus perfect combineren met de bouwsteentjes die je al hebt van LEGO en/of DUPLO.

Hoe werkt Light Stax LEGO?

Light Stax LEGO blokjes worden lichtgevende bouwblokjes als je ze verbindt met een USB oplaadbare Power Table of via een klein 4x4 accusteentje (mini Power Table), of een ander verlicht bouwblokje. Zo kun je vele Light Stax blokjes tegelijk verlichten. Je kunt de blokjes op drie manieren verlichten: permanent verlichten, laten knipperen of dimmen. Met een druk op de knop schakel je tussen drie lichteffecten. Light Stax is een draadloos bouwsysteem, maar er zijn ook verlengkabels om afstanden te overbruggen (inbegrepen in de sets).

Light Stax lichtgevende LEGO blokjes

Light Stax is er in twee verschillende varianten. Light Stax LEGO Standaard is compatibel met LEGO® Blokjes en geschikt voor kinderen vanaf 4 à 9 jaar. Voor de wat jongere kinderen (18 maanden tot 4 jaar) is er een grotere versie: Light Stax Junior, die compatibel is met de DUPLO® bouwstenen. Deze twee varianten passen niet op elkaar vanwege het verschil in grootte.

LIGHT STAX Junior bevatten krachtige LEDs die oplichten zodra ze in verbinding staan met de USB basis of met een ander lichtgevend bouwblokje. Zo kun je de mooiste lichtgevende bouwwerken maken in allerlei vormen en kleuren. De USB basis werkt op batterijen, of op een USB bron, zoals een telefoonlader. Met een druk op de knop schakel je tussen drie lichteffecten. LIGHT STAX Junior (voor DUPLO) is beschikbaar in 8 kleuren; rood, blauw, geel, groen, roze, oranje, wit en zwart en in verschillende formaten. Light Stax Standaard (voor LEGO) is beschikbaar in 9 verschillende gedekte kleuren en 5 transparante kleuren en in verschillende afmetingen.

Light Stax LEGO LED lichtjes

Met LED lichtjes maak je de mooiste creaties en bouwwerken. Speelplezier voor grote en kleine kinderen, vanaf 3 jaar! De sets worden geleverd in Nederland en België. Bekijk hieronder onze leuke video voor meer LEGO Light Stax inspiratie!

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,1 van 10 gebaseerd op 266 reviews.