Speeltafel met stoelen

Speeltafel met stoelen of bankjes - een complete kinderset

Een speeltafel met stoelen is super handig in een kinderspeelhoek of wachtruimte. U beschikt dan namelijk over een complete set waar minimaal 2 kinderen tegelijk kunnen spelen. Er zijn tafels waarbij de stoeltjes of bankjes los bij geleverd worden maar in ons assortiment vindt u ook speeltafels waarbij de zitjes of stoeltjes vast geïntegreerd zitten in de tafel. Dat laatste is met name handig wanneer het niet de bedoeling is dat er met de stoelen heen en weer wordt gesleept.

Kinderlessenaar met hocker

Deze bijzonder praktische en stoere houten lessenaar met klep wordt geleverd met een bijpassend zitje. Een multi-functioneel kinder speelmeubel voor de kinderkamer, speelhoek, winkel, wachtruimte, etc. De kinderlessenaar is geschikt vanaf 4 tot 12 jaar.

Kinderbureautje

Dit stoere houten kinderbureau met klep is voorzien van een super praktisch bergvak om speelgoed in op te bergen. Het wordt geleverd met twee bijbehorende zitjes in het zelfde fraaie design en die na gebruik onder het bureau geschoven kunnen worden.

Aanbieding

 Kindertafel met opbergruimte voor Lego (licht kleurverschil)

Kindertafel met opbergruimte voor Lego (licht kleurverschil)

Bij deze gloednieuwe kindertafel is er een licht kleurverschil waarneembaar met de 2 bijbehorende stoeltjes. Deze zijn namelijk geproduceerd uit een andere partij hout. Vandaar ontvangt u maar liefst 100 euro korting (ex BTW) op deze stoere set.

€350,00 €250,00

Toevoegen aan winkelwagen

Speeltafeltje

Speeltafeltje voor twee kinderen. Kinderspeeltafel met 2 vaste stoeltjes die aan de tafel zijn vast gemonteerd. Met handig speelgoedvak. Inclusief 70 speelblokken van het merk PlusPlus.

Speeltafel met bank

Mooie speeltafel met bank voor 2 tot 4 kinderen. Leuk om aan te zitten, spelen, tekenen, kleuren en nog veel meer. Deze speeltafel is ook in een groter model leverbaar.

Ronde Speeltafel

Prachtige ronde speeltafel van hout met vaste ronde bank en handig speelgoedvak in het midden van de tafel. Voor 2 tot 8 kinderen. Geschikt voor talloze activiteiten als bouwen,. tekenen, knutselen, lezen en samen spelen. Ook in kleine variant leverbaar.

Speelgoedtafel

Speelgoedtafel met drie stoelen en opbergvak voor speelgoed in het midden. Een kleurrijke speelgoed tafel voor kinderhoeken, wachtkamer en praktijken. Geschikt voor peuters, kleuters en kids tot 8 jaar.

Tafel voor lego met stoelen

Deze super complete tafel wordt geleverd met 4 bijbehorende stoeltjes, 4 Lego grondbouwplaten en een groot pakket bouwblokken die allemaal passen in de geïntegreerde opbergbak.

Bouwtafel

Bouwtafel met klep en 2 stevige kinderbanken. Een handige kindertafel voor 4 kinderen met 2 ruime werkbladen en grote bak voor speelgoed of bouwblokken. De tafel wordt geleverd inclusief 2 zitbanken in het zelfde fraaie blank houten design.

Design speeltafel

Vrolijke design kinderspeeltafel in de vorm van een halve cirkel. Met drie vast gemonteerde zitjes. Een unieke tafel voor tegen de wand. Wordt geleverd met een opbergbak in het midden van de tafel en 70 speelblokken.

Kinder-Speeltafel 5 zits

Unieke ronde kinderspeeltafel met 5 vaste zitjes en opbergvak voor speelgoed. Ideaal voor de openbare kinderspeelhoek. Degelijk en stabiel, voorzien van anti-slip randen, opbergbak in het midden en speelblokken.

Kralentafel met stoeltjes

Robuuste kralentafel met vier vaste stoeltjes. Met deze handige kralentafel is er voor alle kinderen voldoende plaats voor een gezellig samenzijn in de speelhoek.

Excl. btw

 

Met zitjes, bankjes, stoeltjes, krukjes of hockers

Er zijn vele mogelijkheden waarmee een speeltafel kan worden uitgerust. Bij de meeste tafels op deze pagina treft u stoelen aan maar er zijn ook andere zitmogelijkheden zoals hockers of zitbanken. Er zijn zelfs modellen waarbij de zitbank rondom geheel geïntegreerd is in de speeltafel zodat het sociaal contact tussen de kinderen onderling nog verder wordt gestimuleerd. 

Bij sommige speeltafels is het zelfs mogelijk om de tafel helemaal los aan te schaffen, dus zonder de stoeltjes. Op de betreffende product pagina kunt u dit nalezen. 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.