LEGO Bouwblokken

LEGO bouwblokken - basissets voor iedere speelhoek

Deze LEGO bouwblokken basissets bevatten bijna eindeloos veel LEGO blokken in alle kleuren, maten en vormen. LEGO steentjes vormen de ideale basis voor ieder bouwavontuur. De basissets kunt u kopen in 3 uitvoeringen: een grote set, een extra grote set en een super grote set. Dus voor ieder budget en iedere toepassing is er altijd de juiste keus. Zoekt u andere blokjes? Hier vindt u alle andere speelblokken voor de kinderhoek.

Aanbieding

Houten Lego steentjes

Houten Lego steentjes

Grote verzameling van 300 duurzame houten Lego steentjes geleverd in handige opbergzak. Deze houten lego stenen zijn uiteraard voorzien van het ecologische FSC-keurmerk. Je kunt ze gewoon verbouwen met de bestaande LEGO verzameling.

€159,95 €139,95

Toevoegen aan winkelwagen

Excl. btw

LEGO bouwblokken voor peuters en kleuters

De basissets zijn geschikt voor kinderen vanaf 3½ jaar. De oudere peuters en zeker de kleuters kunnen met deze basissets beginnen. De oog-hand coördinatie alsmede de fijne motoriek worden hierdoor in een vroeg stadium gestimuleerd. 

LEGO bouwblokjes voor jong en oud

Kinderen zijn dol op de basisblokken van LEGO. Maar ook de oudere kinderen en zelfs vaders en moeders zullen met regelmaat in de speelhoek plaats nemen om samen de mooiste bouwwerkjes te maken. Ook voor de kinderspeeltafels zijn deze sets uitermate geschikt. 

Online LEGO bouwblokken kopen en bestellen

Via deze pagina kunt u heel makkelijk en vertrouwd snel uw gewenste basisset bestellen. Vandaag besteld is morgen geleverd dus snel aan de slag met uw gloednieuwe LEGO bouwblokken.

 

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,1 van 10 gebaseerd op 266 reviews.