LEGO DUPLO Blokken

LEGO DUPLO Blokjes voor kinderen vanaf 1½ jaar tot 6 jaar

Bouwen leer je met LEGO DUPLO blokken. Een basis set helpt peuters en kleuters al snel op weg naar hun eerste bouwwerkje. De DUPLO® sets bestaan uit vele gekleurde bouwblokken en speciale elementen. Daarnaast zijn de dozen voorzien van leuke bouwkaarten voor inspiratie. Bent u op zoek naar sets voor de wat oudere kinderen? Bekijk dan de meer technische sets op deze pagina of wellicht de gloednieuwe Letters van DUPLO.

Geen producten gevonden...
Excl. btw

 

LEGO DUPLO Education bouwblokken

De DUPLO blokken sets uit ons assortiment behoren tot de befaamde LEGO Education lijn van educatieve producten die ook op basisscholen en in de kinderopvang intensief gebruikt worden. Door dit educatieve karakter zijn alle sets leuk en leerzaam tegelijkertijd. Ze worden veelal voorzien van inspiratiekaarten en bouwvoorbeelden zodat kinderen aangemoedigd worden zelf de mooiste creaties te maken.

DUPLO Basisblokken

De uitgebreide sets bevatten allemaal een enorme hoeveelheid DUPLO basisblokken en speciale elementen zoals poppetjes, voertuigen, hekjes, huisjes etc. Alle vormen en kleuren, soorten en maten LEGO DUPLO blokken vormen de ideale starterset voor kleine kinderhandjes. Tevens zijn de meeste sets voorzien van decoratieve blokken zoals emoticons, letters of andere vrolijke afbeeldingen. En zijn deze sets nog te klein? Dan bestaan er ook altijd nóg grotere sets waarmee verschillende peuters en kleuters zich tegelijkertijd kunnen uitleven.

Blokkensets met diverse uitdagingen en oplopende moelijkheidsgraad

Jonge kinderen gebruiken de eerste LEGO DUPLO blokken om hun zintuigen te prikkelen en de eerste stapelvaardigheden aan te leren. Alle sets bevatten daarom blokjes in afwisselende kleuren, vormen en afmetingen. Maar ook daarna blijft DUPLO actueel. Voor de oudere kinderen is er technisch DUPLO (Toolo) waarmee zij de eerste technische beginselen doorgronden en er bestaat zelfs een echte DUPLO STEAM set die ingaat op de vaardigheden van de 21ste eeuw (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics): wetenschap, techniek, ingenieurswezen, kunst en wiskunde). 

DUPLO blokken kopen

Op deze pagina kunt u al deze sets heel voordelig en snel kopen. Vandaag besteld is in principe morgen al in huis. Dit geldt voor zowel Nederland als België. De producten zijn standaard namelijk gewoon op voorraad in ons magazijn zodat we een uiterst snelle levering kunnen garanderen.

 

Klik hier voor de alle speelblokken voor bouwhoek of speelhoek

 

 

 

 

 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,2 van 10 gebaseerd op 281 reviews.