Houten kindermeubels met handig opbergsysteem

 • Geplaatst op
 • 11
Houten kindermeubels met handig opbergsysteem

Blank houten kindermeubels met ingenieus opbergsysteem voor speelgoed. Alle houten kindermeubeltjes zijn onderling te combineren. Creëer je eigen unieke kinderset!

Houten kindermeubels - Design Kindermeubilair 

 
Een handige en praktische noviteit op het gebied van houten kindermeubels zijn de opbergmeubels van JunkTrunk. Deze bestaat uit een uitgebreide lijn houten kindermeubilair voor kinderen van vier tot twaalf jaar. JunkTrunks, oftewel "rommelkisten" zijn blank houten kindermeubels die voorzien zijn van een enorme opbergruimte voor speelgoed. Handig als u op zoek bent naar een altijd mooie nette speelhoek, speelkamer of woonkamer.
Bankjes, stoeltjes, krukjes én tafeltjes; al deze houten kindermeubels zijn onderling te combineren. Zo is het mogelijk een eigen unieke kinderset samen te stellen voor iedere speelhoek.

Bekijk hier leuke houten kindermeubels en kindertafels

Design houten kindermeubels 

Uniek aan deze design houten kindermeubels zijn de maten; alle zitmeubeltjes zoals stoeltjes, kinderbankjes en krukjes hebben een hoogte van 40cm en de houten tafels hebben een tafelhoogte van 50 cm. Hierdoor is dit houten kindermeubilair zowel voor kleine als ook voor de wat grotere kinderen geschikt. Zelfs volwassenen kunnen zich gemakkelijk bij de kids aan tafel voegen.

Bij het ontwerp van het JunkTrunk kindermeubilair is zowel met kindvriendelijkheid als met mileu en duurzaamheid rekening gehouden. Er is gebruik gemaakt van duurzaam hout en de kindermeubeltjes zijn afgelakt met mileu en kindvriendelijke lak. Om extra veiligheid tijdens het spelen te garanderen zijn alle hoeken afgerond en is er gebruik gemaakt van verzonken scharnieren.

Het ontwerp van het kindermeubilair van JunkTrunk is eigentijds; de combinatie van de blank houten kindermeubels in combinatie met de mat zwarte poten geeft de kindermeubels een stoere look.

 

Blank houten kindermeubels met uniek design


De JunkTrunk houten kindermeubelen zijn geschikt voor meerdere kinderen. Er zijn speelsets voor twee, vier of zes kinderen. De houten kindertafels zijn er in diverse modelllen; rechthoekige kindertafels, vierkant of rond. Allemaal voorzien van een handig en ingenieus opbergsysteem voor speelgoed.
De kindertafel wordt in twee delen opengeklapt en eronder bevindt zich een ruime opbergvak.
Aan het opengeklapte blad kunnen kinderen naar hartelust spelen, tekenen, lezen etc.
Dit twee-in-een meubel is kindertafel en opbergkist voor speelgoed ineen.

Deze houten kindermeubels zijn perfect te combineren met constructie speelgoed zoals LEGO, Playmobil en Kapla. Een mooie oplossing voor de speelkamer of woonkamer. Ook voor openbare kinderhoeken is een JunkTrunk prachtig houten kindermeubilair dat met zijn degelijke kwaliteit garant staat voor een veel speelplezier en vermaak. 
 

Kindermeubiliar voor de openbare kinderspeelhoek


De houten kindermeubels van JunkTrunk zijn van alle markten thuis en multi-inzetbaar.
Zo kunnen niet alleen gebruikt worden voor een speelhoekje in een woonkamer of living maar zijn ook perfect geschikt voor het inrichten van openbare kinderhoeken binnen bedrijven en instellingen.
Dit houten kindermeubilair voldoet aan alle veiligheidseisen en zijn geschikt voor intensief gebruik.
Zo worden ze bijvoorbeeld geplaatst in kinderhoeken van wachtruimtes, autoshowrooms, kinderdagverblijf en restaurant. 
Reacties

 1. Nova Nova

  Echt leuke tafeltjes ik heb pas een opbergkast gekocht bij de kindermeubelshop en daar past dit tafeltje perfect bij echt super voor op de speelkamer. Kan ik het online bestellen of hoe werkt het bij jullie?

 2. Jolanda Jolanda

  Aangezien deze kindertafels van hout zijn, was ik benieuwd of je ze makkelijk kunt schoonmaken met water en zeep of adviseren jullie lakolie?

 3. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Alle kindertafels van het houten kindermeubilair van JunkTrunk zijn los leverbaar.
  De opbergtafels in drie verschillende uitvoeringen, de ronde speeltafel en de vierkante speeltafel. Deze houten kindermeubels zijn naar keuze met elkaar te combineren.

 4. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Als de houten kindermeubels zijn uitgeklapt dan zijn de maten als volgt:
  2 zits:108 x 66 x 65 cm
  4 zits:100 x 108 x 62 cm
  6 zits:132,5 x 108 x 62 cm

 5. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Beste Joscha, deze houten kindermeubeltjes zijn leverbaar in verschillende varianten. De houten kindertafel met klepdeksels is er in drie maten:
  - twee persoons kindertafel:
  74 x 66 x 65 cm (l x b x h)
  - vier persoons kindertafel:
  100 x 74 x 62 cm (L x b x h)
  - zes persoons kindertafel:
  132,5 x 74 x 62 cm (l x b x h)
  Daarnaast zijn er van deze houten kindermeubels ook nog een vierkant en een rond model beschikbaar met opbergruimte in het midden van de tafel.

 6. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Beste Maurice, we hebben de brochure met de houten kindermeubels van JunkTrunk naar je toegestuurd. Hierin vind je het complete kindermeubilair assortiment.Mocht je verder nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

 7. Maurice Duda Maurice Duda

  Kunnen jullie documentatie of brochure opsturen over deze houten kindermeubels?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.