Speelruimte inrichten

Speelruimte inrichten

Speelruimte inrichten? Hier vind je veel inspiratie en ideeën voor een leuke speelruimte in wachtkamer, winkel, restaurant, apotheek, horeca, apotheek of thuis.

Speelruimte inrichten in winkel, wachtkamer of horeca


Speelruimte inrichten - ideeën en tips

De kindvriendelijke bedrijven, winkels, restaurants etc. doen er tegenwoordig alles aan om het bezoek voor de ouders en de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Een speciale kinderspeelhoek inrichten waar de kinderen even vrij spel hebben maakt het verblijf tot een feest. Gezellig wat tekenen en kleuren of een mooi lego bouwwerk maken aan een kindertafel terwijl de ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes onbezorgd kunnen winkelen, eten, etc. Wanneer de kinderen plezier hebben, hebben de ouders immers ook een leuk verblijf en blijven langer in uw winkel, restaurant, café.

Bekijk hier de leukste ideeën voor de inrichting van een speelruimte
        

Speelruimte inrichting - kindermeubels en speelgoed


Het inrichten van een goede, kwalitatieve speelplek in een bedrijf, winkel of wachtkamer valt of staat met de kwaliteit en originaliteit van de kindermeubels. Een speelplek voor kinderen in een winkel of wachtkamer wordt door veel kinderen gebruikt. Kies voor de inrichting van een kinderspeelhoek voor kwaliteitsmeubels die tegen een stootje kunnen. Solide meubels van bekende merken zoals LEGO, KIDEA en BRIO zijn uitgebreid getest en speciaal ontwikkeld voor openbare speelplaatsen.

Als u een speelplaats gaat inrichten is het ook van belang te kiezen voor speelgoed of speelmeubelsdie de aandacht trekken van kinderen én vasthouden zoals bijvoorbeeld houten wandspellen met educatieve spellen. Een bouwtafel staat ook garant voor langdurig speelplezier van de kleine gasten in uw bedrijf.  


Speelruimte inrichten in winkel, wachtruimte of horeca

Een speelruimte inrichten in een restaurant, café, wachtkamer of winkel heeft meestal maar een kleine ruimte nodig. Met één kleurrijke speeltafel trekt u direct de aandacht van de kleine gasten en komen zij een volgende keer graag weer met hun ouders en familie uiteraard graag terug in uw gastvrije en kindvriendelijke bedrijf. Kleine moeite, groot plezier!


Nog meer ideeën voor een kinderspeelhoek 

Ook interessant: vijf goede redenen om een kinderhoek in te richten 


Reacties

  1. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

    We hebben verschillende soorten legotafels in ons assortiment voor het inrichten van een kinderspeelhoek. De driezitstafel die hier staat afgebeeld heeft de volgende afmetingen:
    101,6 x 55,9 cm (maximale diameter x hoogte tafel); 32,5 x 32,5 x 59 cm (l x b x h stoeltje).

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8,9 van 10 gebaseerd op 201 reviews.