Wachtkamer speelgoed

Kinder speelgoed in de wachtkamer en wachtruimte

Een wachtkamer met een prettige uitstraling stelt patiënten en bezoekers op hun gemak. Kleine kinderen gaan op zoek naar een wachtkamer speelgoed, spelen gezellig samen aan een leuke kinderspeeltafel of wandspel en doorbreken hierdoor de ongemakkelijke stiltes. Door gebruik te maken van wachtkamer speelgoed wordt ook vaak het ijs gebroken voor ouders en volwassenen zodat in de wachtruimte makkelijker een ontspannen sfeer ontstaat met ruimte voor een vrolijk gesprek. Met een beetje aanspraak wordt het tot slot van rekening voor groot en klein leuker om even te wachten in een praktijk. Kwalitatief goed wachtkamer speelgoed zorgt voor een kindvriendelijke en rustige wachtruimte.

 


 

Bekijk hier het leukste wachtkamer speelgoed

 

Wachtkamer speelgoed aan de muur

Is er in de wachtkamer maar weinig plaats voor het inrichten van een kinderhoekje, dan is een klein speeltafeltje, een wandbord of wandspel (bijv. met kralenframe) een efficiënte en plaatsbesparende oplossing. Er is divers, leuk en educatief wachtkamer speelgoed dat is uitgerust met bekende kinderspellen en geschikt zijn voor alle leeftijden. Ook zijn er speeltafeltjes met een achterwand zodat deze kindermeubeltjes eenvoudig tegen een wand aangeplaatst kunnen worden en zodoende weinig plaats innemen.

Wandborden ofwel wandspeelgoed leent zich uitermate goed voor plaatsing in de wachtkamer van de huisarts of tandarts. Voor dit ruimtebesparende houten wachtkamerspeelgoed is altijd wel een klein muurtje vrij.

 


Speelgoed in de wachtkamer voor kleine kinderen

Zoekt u wachtkamer speelgoed dat ook voor kinderen tot en met twaalf jaar geschikt is, dan zijn de houten wandborden van het merk Kidea een optie. Deze speelwanden zijn voorzien van bekende spellen als bijvoorbeeld "vier op een rij", een bekend spel waarmee alle kinderen uit de voeten kunnen.
Zo kunt u op een eenvoudige manier uw wachtruimte inrichten voor kinderen uit alle leeftijdsgroepen.
Dit wachtkamer speelgoed is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijdscategorie tot en met twaalf jaar. De houten speelborden zijn solide en stevig en zeer geschikt voor intensief gebruik in openbare speelgelegenheden.

Is de wachtkamer wat groter dan kunt u dit wachtkamer speelgoed van Kidea goed combineren met bijpassende tafels of een leuk bankje. Ook een eigen zitmeubel zoals een kinderbankje met wat tijdschriften is vaak al genoeg om kinderen op hun gemak te stellen en even bezig te houden tijdens het wachten.

 

kinder speelgoed voor in de wachtruimte


               
Wachtkamer speelgoed - wat zijn de eisen?

-          Kies voor duurzaam wachtkamer speelgoed dat tegen een stootje kan en van goede kwaliteit is.
           Het speelgoed in uw wachtkamer wordt immers intensief gebruikt.

-          Zeker in een wachtkamer moet het speelgoed gemakkelijk schoon te maken zijn

-          Kies voor verantwoord speelgoed dat voor alle leeftijden leuk is en dat niet
           verveelt. DUPLO, LEGO of treinsets hebben een grote aantrekkingskracht en houden
           kinderen langer bezig. Ook zachte grote bouwblokken zijn leuk voor alle leeftijden.

-          Let wel op de leeftijdsindicatie. DUPLO is bijvoorbeeld reeds geschikt voor de
           allerkleinsten (vanaf 18mnd) terwijl de LEGO steentjes bedoeld zijn vanaf 3-4 jaar.

-          Veilig, zonder scherpe hoeken of randen.

-          Kies voor origineel wachtkamer speelgoed, dan zijn kinderen minder snel uitgespeeld.

 

  

Wachtruimte speelgoed: leuke ideeën

 Hier vindt u enkele voorbeelden van wachtkamer speelgoed voor aan de muur. De Joy Toy kralenwanden zijn zeer geschikt voor wachtruimtes omdat dit speelgoed geen losse onderdelen bevat en dus altijd veilig en compleet is. Het merk JoyToy levert ook bijpassende kralentafels, ideaal wachtkamer speelgoed voor de tandarts, huisarts of apotheek.

Bekijk hier alle speelwanden voor de wachtruimte

 

 

Reacties

 1. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Leuk wachtkamer speelgoed voor wat oudere kinderen is bijv. het wandbord Tetrik. Met dit wandbord kunnen zowel jonge als oudere kinderen uit de voeten. Je kunt het spel zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt.

 2. Anja Anja

  Ik ben op zoek naar speelgoed bij ons in de wachtkamer wat ook voor wat oudere kinderen interessant is. Wat voor producten raden jullie dan aan?

 3. Linthorst Linthorst

  Beste, kunt u mij van informatie voorzien mbt wachtkamer speelgoed? Met name het speelgoed wat tegen de wand bevestigd kan worden.
  Mvg.
  Marlous Linthorst

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,3 van 10 gebaseerd op 252 reviews.