Grote bouwblokken 84 stuks

Deze grote speelblokken in XXL formaat worden geleverd in een voordeelset van 84 stuks. De XXL bouwblokken zijn geschikt voor binnen en buiten. Ideaal voor kids in de kinderopvang, lagere school, BSO, wachtruimte, openbare kinderspeelhoeken, etc.

Grote bouwblokken 100 stuks

Deze zachte speelblokken voordeelset bestaat uit maar liefst 100 grote bouwblokken. Deze rubberachtige megablokken met noppen zijn voor kinderen perfect binnen en buiten speelgoed. Een super veilig en geruisloos product voor de bouwhoek of kinderhoek.

Soft blokken verbouwbaar met lego soft

Deze grote zachte blokken zijn identiek aan de Lego Soft blokken. Ze hebben dezelfde afmetingen als de grote Lego blokken en zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. Hierdoor zijn ze onderling perfect verbouwbaar en ook geschikt voor binnen en buiten.

Grote bouwblokken 42 stuks

Deze mega blokken set bestaat uit 42 grote bouwblokken. Met dit unieke speelgoed bouwen kinderen met gemak de grootste figuren en bouwwerken. Deze rubberachtige mousse blokken zijn super veilig en maken geen lawaai. Geschikt voor binnen en buiten.

Grote bouwblokken 50 stuks

Deze grote bouwblokken zijn geweldig speelgoed voor alle kids. Ze zijn perfect om zowel buiten als binnen te gebruiken. Wordt geleverd in een set van 50 stuks van gemixte nordic kleuren. Inclusief handig voorbeelden boekje ter inspiratie.

Excl. btw

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.