LEGO Opbergen

Hoe LEGO Opbergen ?


LEGO opbergen kan op diverse handige manieren. De originele Lego-opbergdoos met deksel is een perfecte oplossing voor grote hoeveelheden Legoblokjes. De dozen zijn stapelbaar dus je kunt oneindig veel Legostenen opbergen in deze dozen. Ook hebben deze plastic dozen een handige doorzichtige deksel. LEGO opbergen wil je tenslotte stofvrij en netjes. De dozen zijn leverbaar per set van zes stuks of als los exemplaar. Ook handig voor het opbergen van boekjes, bouwtekeningen, etc.

Geen producten gevonden...
Excl. btw
.

DUPLO Opbergen

Vanzelfsprekend kun je ook al je LEGO DUPLO blokken opbergen in deze stevige kunststof opbergboxen.  

LEGO Opbergbox groot

De grote LEGO Opbergbox biedt ruimschoots plaats aan 1.000 tot 2.000 steentjes, een en ander afhankelijk van de soort van blokjes en elementen. Dit betekent dat je al gauw diverse grotere bouwsets hierin kwijt kunt. Niet alleen handig thuis, maar ook zeer geschikt voor de klaslokalen (onderbouw) basisschool en buitenschoolse opvang (BSO).

DUPLO Opbergbox groot

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit handige product in te zetten als grote DUPLO Opbergbox. Aangezien de DUPLO blokken vele malen groter zijn in afmetingen dan de lego-steentjes, moet je rekenen op gemiddeld zo'n 400 blokken opslag per opbergbox. Bijzonder handig ook voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

LEGO DUPLO Opbergen

Zoals je kunt zien zijn dit de ideale oplossingen om al je LEGO DUPLO in op te bergen. Maar LEGO opbergen kan op nog veel meer praktische en handige manieren. In een houten opbergbank bijvoorbeeld kun je ook eindeloze hoeveelheid blokjes in opbergen. Ook kun je LEGO opbergen in een mooie kindertafel met deksels. Op het werkblad kun je eindeloos bouwen en de niet gebruikte blokjes kunnen opgeruimd en gesorteerd worden in het opbergvak van de tafel. LEGO opbergen is zo een onderdeel van de complete kinderhoek.Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,2 van 10 gebaseerd op 268 reviews.