Speeltafel peuter en kleuter

Speeltafel voor peuters en kleuters

Een speeltafel voor een peuter of kleuter dient te voldoen aan strikte kwaliteitseisen. Zo dienen alle uiteinden mooi afgerond te zijn en dient een eventuele zithoogte aangepast te zijn aan kids in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Verder dienen te activiteiten zo veel mogelijk geïntegreerd zijn in de kinderspeeltafel zodat de veiligheid altijd gegarandeerd is. En als er toch losse speelelementen worden aangeboden, dan dienen deze veilig te zijn voor kleintjes vanaf 18 maanden.

Kralentafel vierkant

Deze vierkante houten kralentafel is inmiddels een echte klassieker. Het uitdagende kralenframe zal vele enthousiaste peuters, kleuters en jonge kids uw kinderhoek in trekken!

Speeltafeltje

Speeltafeltje voor twee kinderen. Kinderspeeltafel met 2 vaste stoeltjes die aan de tafel zijn vast gemonteerd. Met handig speelgoedvak. Inclusief 70 speelblokken van het merk PlusPlus.

Speelgoedtafel

Speelgoedtafel met drie stoelen en opbergvak voor speelgoed in het midden. Een kleurrijke speelgoed tafel voor kinderhoeken, wachtkamer en praktijken. Geschikt voor peuters, kleuters en kids tot 8 jaar.

Kinder-Speeltafel 5 zits

Unieke ronde kinderspeeltafel met 5 vaste zitjes en opbergvak voor speelgoed. Ideaal voor de openbare kinderspeelhoek. Degelijk en stabiel, voorzien van anti-slip randen, opbergbak in het midden en speelblokken.

Brio Speeltafel

Deze Brio speeltafel wordt compleet geleverd met onderstel, speelplaat en een uitgebreide Brio treinen set. Ideaal voor de openbare speelhoek of voor thuis.

Tafel voor duplo met 4 poefjes

Solide speeltafel met 4 stevige poefjes. Inclusief 144 Duploblokken. Op de bouwplaat kan zowel met duplo-blokken als met legoblokjes gebouwd worden. De tafel is ook leverbaar met 4 krukjes of als losse tafel.

Excl. btw

Veilige kinder speeltafels voor jongetjes en meisjes

Speeltafels voor kleuters en peuters dienen uiteraard stabiel te staan en geen enkele tolerantie te hebben voor wiebelen of kiepen. Uiteraard dient de ondergrond vlak te zijn, maar ook de poten en/of voet van de speeltafel moeten perfect vlak zijn. Zoals gezegd dient u speelblokken of materialen aan te bieden die geschikt zijn voor de allerkleinsten. Dus bijvoorbeeld wel Duploblokken maar geen Legosteentjes. En het allerliefst speelelementen die helemaal vast zitten aan de tafel. Denk hierbij onder andere aan kralen of rails die geheel verankerd zitten aan het kindermeubel.

Jonge kids - lage zitjes en stoelen

Het klingt als een vanzelfsprekendheid dat de allerkleinsten lage stoelen of zitjes benodigen. Onze stelregel is dat de hoogte van het zitvlak bij peuters maximaal 27,5 cm mag bedragen en bij kleuters is dit maximaal 32 cm. Let hierop bij de aanschaf ! Wellicht nog beter is het om voor de jonge kids een speeltafel te kiezen die helemaal niet uitgerust is met stoelen of ander zitmeubilair. De kleintjes spelen hierbij gewoon staand rondom de tafel en hierdoor is de veiligeheid altijd optimaal. Losse stoeltjes raden wij sowieso niet aan voor peuters tenzij ze heel zacht zijn en gemaakt van foam materiaal of gelijkaardig.

Kopen speeltafel voor peuter en kleuter

De kinderspeeltafels op deze pagina zijn allemaal geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 1½ tot 6 jaar. Zodoende bent u er zeker van dat u het juiste model aanschaft. Bij Speeltafelwinkel kunt u deze veilig en snel online kopen. Aangezien in principe alle peuter-speeltafel modellen altijd voorradig zijn, betekent dit dat wij reeds de eerstvolgende werkdag bij u afleveren. Alle dreumessen en kleuters kunnen dus in no time bij u aanschuiven!

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »