Kinderhoek

Kinderhoek Een kinderhoek vraagt om veilige kindermeubels van uitstekende kwaliteit. Een kinderhoek in de wachtkamer van de tandarts of huisarts, kinderopvang, winkel of bedrijf wordt intensief gebruikt.
Het kindermeubilair dat wij hebben geselecteerd voor de inrichting van de kinderhoek is van bekende merken zoals LEGO en voldoen aan alle eisen voor een veilige speelplaats.

Het kinderhoek assortiment bestaat o.a. uit originele en aantrekkelijke kindermeubels zoals houten speeltafels, scheidingswanden voor de kinderspeelhoek en andere kindermeubels zoals treintafels. Deze kindermeubels zijn geschikt voor zowel een kleine compacte speelplek als voor de inrichting van een grote uitgebreide kinderhoek.
7 Product(en)
 LEGO Kinderspeelhoek

LEGO Kinderspeelhoek

Deze LEGO kinderspeelhoek betreft een uniek totaalconcept waarmee u kinderen een geheel complete en universele speelhoek voorschotelt van absolute topkwaliteit. Bovendien mobiel inzetbaar zonder enige vorm van montage.

€1.695,00
 Kinderhoek wand

Kinderhoek wand

Met deze reuze speelwand haalt u in één keer een complete kinderhoek in huis. Talloze spellen en activiteiten zijn hierin geïntegreerd zodat u geen kind meer aan de kleintjes heeft. Een speelparadijs dat staat als een huis.

€1.295,00
€999,95
KIDEA Speelmeubel

KIDEA Speelmeubel

Ludiek speelmeubel met spelmodule voor de kinderhoek of kinderdagverblijf met onder andere het populaire spel "Vier op een rij". Een bijzonder aantrekkelijk speeltoestel voor alle leeftijden.

€695,00
 Ronde Speeltafel

Ronde Speeltafel

Deze prachtige ronde speeltafel van hout nodigt kinderen direct uit om te komen spelen. Het ronde design stimuleert tot samenspel en zorgt er tegelijkertijd voor dat maar liefst 8 kinderen een plaatsje aan dit fraaie speelmeubel kunnen vinden.

€399,95
Speltafel

Speltafel

Deze speltafel biedt 2 tot 4 kinderen wel een heel unieke spelervaring. Een speeltafel van hout met magnetische pennen. Zo spelen kinderen een voetbalspel waarbij de tegengestelde polen van de speelelementen voor de meest hilarische momenten zorgen.

€385,00
KIDEA Bankje kinderen

KIDEA Bankje kinderen

Ludiek 2 zits bankje voor kinderen voor uw wachtruimte of kinderhoek. Ludiek lime groen kinderbankje met twee zitplaatsen met tussenruimte voor boekjes of tijdschriften. Voorzien van anti-slip randen.

€225,00
 Houten treintafel

Houten treintafel

Deze houten treintafel is een super complete speelgoed Treintafel die beschikt over meer dan 100 accessoires en speelelementen. Deze fantastische houten trein tafel biedt plaats aan 4 tot 6 kids.

€225,00
1