Vijf goede redenen om een kinderhoek in te richten

Een kinderhoek inrichten in een showroom, praktijk, ziekenhuis of horeca?
Kindermeubels voor een professionele kinderspeelhoek direct online te bestellen.

Kinderhoek inrichten in showroom, horeca, praktijk of ziekenhuis


Tegenwoordig zijn kinderen vaak samen met hun ouders aanwezig bij allerlei gelegenheden en uitstapjes; de kids gaan gezellig mee winkelen, gaan mee naar het gemeentehuis, moeten wachten in de wachtkamer van de huisarts, tandarts of ziekenhuis of schuiven aan bij een etentje in een restaurant. Het inrichten van een kinderhoek of speelhoek in uw organisatie of winkel kan een goede oplossing zijn voor een rustig en ontspannen verblijf voor de ouders, voor de kinderen en voor uzelf.

Hier kunt u leuke kindermeubels bekijken voor de kinderhoek

kinderhoek inrichtenWaarom een kinderhoek?

1) Ouders zullen zich meer op hun gemak voelen en minder gehaast zijn als zij weten dat er een speciale ruimte of leuke hoek is ingericht waar de kinderen zich kunnen vermaken.

2) De gesprekken, onderhandelingen en de koop kunnen zonder onderbrekingen gevoerd worden.

3) Uw klanten zullen het waarderen als zij hartelijk worden ontvangen en dat zij het idee hebben dat ook hun kinderen welkom zijn.

4) Met een leuke uitdagende speelplek in uw winkel zullen uw kleine gasten en hun ouders graag terugkeren.

5) Een kinderhoek met kwalitatieve speelmeubels met voldoende uitdaging zal zorgen voor meer omzet.

Het inrichten van een kinderhoek in de horeca, in een praktijk of ziekenhuis hoeft niet altijd een groot uitgebreid project te zijn; met een mooie, solide speeltafel of speelmeubel trekt u al snel de aandacht van de kleine shoppertjes. 


 

Reacties

  1. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

    Ons assortiment is zo samengesteld dat in principe alle kindermeubels en speeltafels vlot en zonder enig probleem op eenvoudige wijze door de klant zelf kunnen worden gemonteerd.
    Mocht u desondanks dit willen uitbesteden, dan kunt u ons altijd even contacteren. Wij brengen dan graag een passende offerte uit voor de artikelen die u door ons zou willen laten monteren/installeren.

  2. Pieter de Baan Pieter de Baan

    Vor onze showroom overwegen wij de inrichting van een nieuwe kinderhoerk. Kunnen jullie die ook komen installeren zonder dat wij daar omkijken aan hebben. Kosten aan verbonden?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8,7 van 10 gebaseerd op 190 reviews.