LEGO Educatief techniek

Educatief LEGO - LEGO Education techniek Sets


LEGO Education is de educatieve leerlijn van LEGO en ontwikkelt technisch en educatief LEGO speelgoed en bijbehorend lesmateriaal voor educatie in het onderwijs, de kinderopvang en voor consumenten thuis. Het assortiment bestaat uit educatieve bouwsets op het gebied van wetenschap en techniek. Voor ingenieurs in de dop, zowel jongens als meisjes! 

DUPLO Steam Park 45024

DUPLO Steam Park Set van LEGO Education. De allernieuwste educatieve DUPLO pretpark set waarmee kinderen spelenderwijs van alles leren over wetenschap en techniek. Met leerzame voorbeeldkaarten.

DUPLO Letters

Deze nieuwe set met DUPLO Letters bestaat uit 130 gekleurde speelblokken. Deze leerzame letterset van LEGO Education bevat gekleurde blokken met alle letters van het alfabet en 4 educatieve bouwkaarten.

LEGO WeDo 2.0 Nederlands

LEGO WeDo 2.0 Nederlandse basisset 45300. Dit is de nieuwste LEGO Education WeDo 2.0 versie met nederlands-talige software, handleiding en downloads. Kinderen leren spelenderwijs technisch bouwen en programmeren.

Poppetjes

Deze Poppetjes set bestaat uit 10 unieke losse popjes die ideaal zijn voor de contextuele therapie (methodiek "Een Taal Erbij") als ook voor de Lego Duplo Poppetjes therapie. Super materiaal voor training en cursus in hulpverlening. Te koop voor NL en B.

Wereldfamilie

Deze Wereldfamilie therapie set is een uitgebreide set van 7 figuren die u kunt kopen voor de LEGO DUPLO poppetjes therapie en de methodiek "een taal erbij". De figuren zijn 12,5 cm hoog en vertegenwoordigen blanke, zwarte en getinte figuurtjes.

Excl. btw

LEGO Education - Educatie in Wetenschap en Techniek

De LEGO educatie sets zijn leerzame LEGO en DUPLO sets die gericht zijn op diverse thema's in het onderwijs zoals rekenen, ruimte, wetenschap, techniek en programmeren. Al op jonge leeftijd kunnen kinderen met deze educatieve sets op spelenderwijs kennismaken met wetenschap en techniek.

LEGO Education Techniek sets overzicht:

 
De Techniek sets van LEGO Education worden verdeeld in twee onderdelen:
  • Educatieve DUPLO sets (DUPLO Education) voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze sets zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen op de kinderopvang, kinderdagverblijf of voor thuisgebruik.
  • Educatieve LEGO sets voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze sets zijn gericht op LEGO Educatie op het basisonderwijs, BSO, Naschoolse opvang en natuurlijk ook voor thuis.

Technische LEGO DUPLO Education sets vanaf 3 jaar

Voor kinderen vanaf 3 jaar is een unieke techniek set samengesteld om de allerkleinsten kennis te laten maken met het begrip techniek. Deze DUPLO Education set bestaat o.a. uit een speciale selectie DUPLO stenen en de unieke DUPLO Schroevendraaiers. Daarnaast is er voor de wat oudere kinderen,vanaf 5 jaar, een innovatieve educatieve LEGO DUPLO set met techniek elementen die ontwikkeld is voor het basisonderwijs. De allernieuwste DUPLO techniek set is het DUPLO Pretpark / Steampark, een zeer uitgebreide techniek set met bouwkaarten en lesmateriaal.

Educatief en technisch LEGO vanaf 5 jaar

Voor kinderen vanaf 5 jaar zijn de volgende techniek sets leverbaar:

  • LEGO WeDO 2.0: met deze set kunnen kinderen leren programmeren
  • LEGO Machines: kinderen kunnen zelf machines ontwerpen en bouwen
 

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2021-06-28 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,2 van 10 gebaseerd op 268 reviews.