De mooiste speeltafel voor peuter en kleuter

 • Geplaatst op
 • 2

Speeltafel peuter online kopen

Peuters en kleuters zijn ontzettend nieuwsgierig en gaan graag op ontdekkingsreis. Als ouders of als kinderopvang wilt u er ongetwijfeld alles aan doen om de kleintjes uitdagend speelgoed aan te bieden dat leerzaam en uitdagend is.Omwille van deze reden kiezen steeds meer mensen er voor om voor hun peuter een mooie en unieke speeltafel te kopen.

 

Bekijk hier de leukste speeltafels voor peutersPeuter speeltafels zijn er in allerlei soorten, maten en grootten maar belangrijk bij de keuze van een peuter speeltafel is dat de speeltafel voldoet aan een aantal eisen:

 • Veiligheid; afgeronde hoeken, stabiel
 • Variatie; voldoende spelmogelijkheden
 • Kwaliteit; degelijk, kan tegen een stootje

speeltafel met peuter en kleuter rondom
Speeltafels voor peuters zijn tegenwoordig daarnaast eveneens beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen waardoor er werkelijk voor iedereen wat wils is te vinden.

 

De meest uitdagende peuter speeltafel

Peuter speeltafels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende, uiteenlopende soorten. Over het algemeen worden vooral treintafels veel gevraagd, maar ook de opbergtafels doen het zeer goed. Voor welke soort u uiteindelijk zult kiezen is afhankelijk van een aantal factoren.

 • Gaat het namelijk een peuter speeltafel voor de kinderopvang, de wachtruimte of voor thuis ? 
 • Kiest u voor kleurrijk of een houten look en wat past qua design het beste in de speelruimte? 
 • Hoeveel peuters spelen er aan het speeltafeltje?

treinentafel met spelende peuters en kleuters
Al deze verschillende factoren zullen ongetwijfeld een invloed hebben op de kindertafel die u uiteindelijk zult kopen. 

 

Speeltafel voor een peuter kopen

Het assortiment houten speeltafels bestaat o.a. uit diverse treintafels. Deze tafels zijn compleet met treinset, rails, station en noem maar op. Brio heeft een drietal zeer uitgebreide houten speeltafels die speciaal voor peuters en kleuters een feest zijn. Met de uitgebreide spelmogelijkheden koopt u zo’n peuter speeltafel zeker voor een langere tijd.

In ieder geval, indien u op zoek bent naar een groot aanbod aan peuter speeltafels bent u daarvoor in onze webwinkel aan het juiste adres! Aarzel dan ook niet langer en ontdek ons uitgebreide assortiment.
 

Reacties

 1. Speeltafelwinkel Speeltafelwinkel

  Beste A vd W,
  Deze tafel wordt compleet geleverd met treinset en rails. De rails is vast gelijmd op de tafel. De wagonnetjes zijn los te gebruiken.

 2. A. vd W. A. vd W.

  Hallo, ik heb een vraag over deze peuter speeltafel. Op het plaatje staat de speeltafel met een treinset afgebeeld. Zit deze erbij en zoja is deze treinset vast of los?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,3 van 10 gebaseerd op 227 reviews.