Kralentafel met stoeltjes

Robuuste kralentafel met vier vaste stoeltjes. Met deze handige kralentafel is er voor alle kinderen voldoende plaats voor een gezellig samenzijn in de speelhoek.

Kralentafel met spellen

Kralentafel met allerlei spelletjes en uitdagingen waarmee kinderen urenlang zoet zijn. Met vaste stoeltjes. Spelvormen zijn vast aan het meubel verbonden zodat losse rondslingerende voorwerpen tot het verleden behoren. Voor wachtruimte, apotheek, etc..

Kralentafel Speelwand

Dit grote kralenframe speelmeubel kan zowel als tafel of als speelwand gebruikt worden aangezien de poten in een handomdraai te verwijderen zijn. Bijzonder geschikt voor openbare kinderspeelhoeken, wachtruimtes, apotheken, bibliotheken en praktijken.

Speeltafel met kralen

Ronde kralentafel. Stimuleert motoriek en bevordert de sociale interactie. Met een beperkte investering een kindvriendelijke kinderspeelhoek of wachtkamer.

Kralentafel vierkant

Deze vierkante houten kralentafel is inmiddels een echte klassieker. Het uitdagende kralenframe zal vele enthousiaste peuters, kleuters en jonge kids uw kinderhoek in trekken!

Kralentafel hoek

Deze kralentafel heeft een geniale vormgeving: hij laat zich perfect in een hoek van uw wachtruimte of speelhoek plaatsen. Hierdoor wordt de aanwezige ruimte bijzonder efficiënt ingezet om het uw kleine gasten naar de zin te maken...

Kralenwand

Een mooie houten kralenwand met kralenframe die eenvoudig op iedere muur of achterwand is te monteren. Met 8 verschillende typen kralenloopings en bijbehorende spelactiviteiten voor in uw kinderspeelhoek of wachtruimte.

Muur speelgoed

Dit muur speelgoed legt minimaal beslag op uw beschikbare ruimte. Houten speelgoed met kralenframe voor bevestiging aan de muur. Ideaal muurspeelgoed voor vrijwel in iedere kinderspeelhoek of wachtruimte.

Kralentafel goedkoop

Deze super degelijke kralentafel kunnen we nu heel goeddkoop met 50% korting aanbieden vanwege een hele kleine beschadiging aan de tafelrand.

Excl. btw

Kinderspeelhoek kopen? De leukste speelhoeken voor kinderen

https://cdn.webshopapp.com/assets/blank.gif?2023-05-22 Wij worden door klanten beoordeeld met een 9,4 van 10 gebaseerd op 305 reviews.